REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

UN INDIVID BEAT MANGĂ ŞI FĂRĂ PERMIS APROAPE CĂ INTRAT CU MAŞINA PE SCĂRILE DE LA MODERN!

UN INDIVID BEAT MANGĂ ŞI FĂRĂ PERMIS APROAPE CĂ INTRAT CU MAŞINA PE SCĂRILE DE LA MODERN!

Replica API 15 septembrie 2018 | 00:00 512

Alexandru Hagi Masuri a fost condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare. Decizia instanței de fond nu a fost definitivă, fiind înregistrat apelul. Termenul a fost fixat pe 25.10.2018. Menționăm că individul a avut o alcoolemie record la volan, nu avea nici permis de conducere și a fost la un pas de a intrat cu autovehiculul pe străzile de la Modern.

Amintim că polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, Alexandru Hagi Masuri în vârstă de 39 de ani, din orașul Eforie Nord, care a condus un autoturism marca Volkswagen Golg pe străzile din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice (alcoolemie de 3,00 g/l alcool pur in sânge) și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, acesta fiind implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

Mai exact, oamenii legii au primit o sesizare prin care au fost anunțați că o persoană de sex bărbătesc a rămas cu autoturismul în mijlocul intersecției, după ce anterior fusese implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. Ajunși la fața locului, agenții de poliție l-au găsit pe Alexandru Hagi Masuri, care a negat inițial că ar fi condus autoturismul, iar apoi a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Însă, un martor a declarat că se afla într-un autoturism, în calitate de pasager, iar în fața sa circula autoturismul marca Volkswagen Golf. La un moment dat a dat să efectueze un viraj la stânga, dar nu cum se face în mod normal ci, fără a frâna, a mers tot înainte și a lovit bordura trotuarului pe care a urcat.

A mai arătat martorul, că autoturismul marca Volkswagen Golf a ajuns aproape pe scările care coboară la plaja Modern. Bărbatul în cauză a fost inițial reținut pentru o perioadă de 24 de ore iar la data de 26 martie a.c., Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare preventivă. Pe 13.04.2018 a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti prost . Sunt betiv dar nu machidon . Sunt mucan imputit ca tine.
2
4
Tzadar? Ii strici afacerea lui Ghita, alt corbe de al tau?
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108