REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un individ BEAT și FĂRĂ PERMIS a provocat un accident rutier şi a fugit!

Un individ BEAT și FĂRĂ PERMIS a provocat un accident rutier şi a fugit!

Replica API 3 octombrie 2018 | 00:36 753

A provocat un accident rutier și a plecat de la fața locului! A fost identificat și depistat la scurt timp, dar a refuzat să colaboreze cu polițiștii, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Întrucât nici o persoană nu a fost rănită, nu se consideră fugă de la locul faptei deoarece, potrivit legii, șoferul are timp 24 de ore să se prezinte la poliție.

Totul s-a petrecut la data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 16:50, când polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a condus un autoturism în localitatea Lumina, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Acesta, ajungând la intersecția străzilor Narciselor cu Năvodari, dorin să vireze pe strada Năvodari, a acroșat un alt autoturism și și-a văzut de drum. Șoferul din cel de-al doilea autovehicul a sunat la Poliție, oamenii legii declanșând cercetările. La scurt timp l-au identificat și depistat, dar a refuzat să colaboreze, refuzând să se supună testării cu aparatul etilotest și să fie transportat la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, intrând, nepăsător, în curtea locuinței sale. Pe numele său a fost întocmit dosar penal. Cercetările continuă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai retarzilor, cand sta Politia sta la panda, nu-i bine, cand sta la vedere, iar nu-i bine, cand te opreste, de ce te opreste, cand nu te opreste, de ce nu face filtre. Iar cand te ard, sunt ai dracu, mai dati-va-n sloboz de panarame, hotarati-va ce dracu vreti
1
2
Prostule, panda cu radarul se numeste preventie cand este facuta la vedere nu din boscheti!!! Dar ce pot sa cer de la un ''garcea'' prost ca tine?!
0
1
Batut cu biciul in piata publica
2
1
Pulica , PANDA este tot o masura politieneasca ! Dar tu nu ai de unde sa stii asta si mergi cu morcovul in cur de frica sa nu te ia Radarul ! SICTIR !
4
5
Domnilor pulitisti decat sa stati in boscheti la panda cu radarul mai bine faceti voi niste filtre!!! Ce ziceti?!
6
4
Popor de tigani smardoi si cocalari in trafic
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614