REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Un individ care a STAT în ÎNCHISOARE mai mulţi ani, şi-a SNOPIT în BĂTAIE UNCHIUL! Victima s-a târât pe coate

Un individ care a STAT în ÎNCHISOARE mai mulţi ani, şi-a SNOPIT în BĂTAIE UNCHIUL! Victima s-a târât pe coate

Replica API 6 februarie 2019 | 00:00 250

Furturi, distrugeri, vătămări corporale GRAVE

Furturi, distrugeri, vătămări corporale GRAVE

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Tulcea, a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru violență în familia. Decizia nu a fost definitivă și a depus apel la Curtea de Apel Constanța, pe care ulterior l-a retras. Menționăm că individul este cunoscut cu antecedente penale, stând în închisoare ani de zile pentru tâlhării, furturi, vătămare corporală gravă și distrugere.

Ion Constantin Gel a fost trimis în judecată pe 15.06.2018 pentru violență în familie, fiind condamnat la 4 ani, pe 23.10.2018. Cum decizia nu a fost definitivă, a depus apel, termenul fiind stabilit în februarie, la Curtea de Apel Constanța. În actul de sesizare s-a reținut că, în noaptea de 7 spre 8 ianuarie 2016, inculpatul a atentat la viața unui bărbat, care este unchiul său, pe care l-a lovit, în mod repetat și foarte violent, cu picioarele și pumnii, în zone vitale ale corpului, punându-i viața în primejdie.

Victima a fost transportată la spital, pentru vindecarea rănilor având nevoie de circa 30 de zile de îngrijiri medicale. În fața instanței, individul și-a recunoscut în totalitate vina și a solicitat judecarea cauzei potrivit procedurii simplificate. Menționăm că bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat la mai multe pedepse în regim de detenție, eliberându-se condiționat în cursul anului 2014.

După revenirea din penitenciar și moartea mamei inculpatului, relațiile dintre părți au devenit uneori tensionate, aceasta pe fondul unor diferende de ordin succesoral și a agresivității autorului, condamnat și în trecut pentru mai multe fapte de violență. La fel s-a întâmplat și în seara respectivă. Ion Constantin Gel s-a întâlnit cu unchiul său la domiciliul unui vecin, acolo unde au consumat băuturi alcoolice după care au avut discuții în contradictoriu. inițial, l-a lovit în cap cu un taburet din lemn, după care cu picioarele și pumnii.

Victima a reușit să se târască afară din casă, pe coate, ajungând la un alt vecin, căruia i-a cerut ajutorul și a sunat la 112. Totodată, menționăm că starea de recidivă este atrasă inculpatului de pedeapsa rezultantă de 8 ani închisoare ce i-a fost aplicată prin sentința penală din 2008, în care au fost contopite 4 pedepse anterioare aplicate autorului pentru mai multe fapte de tâlhărie, vătămare corporală gravă, furt calificat și distrugere, primite între anii 2007-2011.

Astfel, instanța de fond l-a condamnat acum la 4 ani de închisoare. Inculpatul a depus apel, pe care ulterior l-a retras. De menționat este și faptul că pe numele său au fost declanșate cercetări într-un alt dosar, instrumentat de DIICOT.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
multumim partidului...
0
0
azi e o ....calificare , care dupa cum se vede o poti face la f.f. sau la ...locul de munca !
0
0
tudorele bubos minca-mi-ai cacatul, inca un client pentru tine !!! Muie dragnea vitamina d, muie pesede !!!
2
2
Din puscarie oameni ies reeducati cei mai multi atat de buni ca li sa redus pedeapsa ori ce credeti voi ca in com.sunt prosti ca voi sunt licentiati ma.
0
2
cipi tu esti ?
0
0
Bautura bat o vina!!! Gel de par asta s a obisnuit in parnaie ....asa cum s a obisnuit si Ariciu din Medgidia in parnaie,taximetristul parasit si trist
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212