REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un individ care și-a RĂPIT copiii din Suedia se ASCUNDEA într-un HOTEL din Constanța

Un individ care și-a RĂPIT copiii din Suedia se ASCUNDEA într-un HOTEL din Constanța

Replica API 11 decembrie 2018 | 00:10 300

Poliţiştii constănțeni din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârșirea unei infracțiuni de răpire de copii în circumstanțe agravante, faptă comisă în Suedia. Mai exact, bărbatul, cetățean turc, fiind în certuri cu soția, ambii locuind în Suedia, a decis să-și ia copiii și să-i ducă în Turcia. Numai că legea spunea altceva, iar ceea ce a făcut el este răpire. Astfel, a fost depistat în Constanța, la un hotel din zona Delfinariu.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I..P.J. Constanța, la data de 7 decembrie a.c., au depistat un bărbat, Gulusken E. în vârstă de 45 de ani, cetățean turc, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile suedeze. Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea unei infracțiuni de răpire de copii în circumstanțe agravante, faptă comisă în Suedia. Bărbatul a părăsit statul suedez cu cei doi copii ai săi, în vârstă de 5, respectiv 8 ani, fără consimțământul mamei acestora. Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. Curtea de Apel Constanța a emis mandat de arestare provizorie pentru o perioadă de 30 de zile, bărbatul fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, în vederea extrădării către autoritățile suedeze, conform procedurilor legale în astfel de cazuri, care privesc cooperarea judiciară internațională. Menționăm că minorii au fost preluați de mama lor, care a venit din Suedia. Bărbatul se va afla în arestul IPJ Constanța până ce autoritațile judiciare din Suedia vor anunța că au trimis o echipă de polițiști pentru a-l prelua, cel mai probabil de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Potrivit informațiilor noastre, cetățeanul turc, fiind în prag de divorț cu soția sa, a decis să-și ducă ambii copii, băieți, în Turcia. A plecat din Suedia cu diverse mijloace de transport, iar la finele lunii noiembrie a fost depistat la Punctul de Trecere al Frontierei Ostrov, deja existând alerta pe numele lui. Însă, procurorii au decis să-l plaseze sub control judiciar, acesta fiind motivul pentru care el încă se afla la Constanța. Cetățeanul turc a explicat că nu a vrut să-i răpească, el dorind doar să-i ducă în Turcia. Numai că, iată, pe numele său a fost emis un mandat european de arestare, urmând a fi extrădat.

Pedeapsa pentru fapta sa, în legislația suedeză, este între 1-3 luni închisoare sau amendă.

sursa foto: multiplemayhemmamma.com

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai minte simpla, am citit ascultat si vizulizat clipuri audio video disponibile pe marea panza mondiala in principal in engleza americana si in suedeza tradusa in engleza americana cu MT-ul google translate, toate analizate cu creierasul din dotare comparativ, boolean, regresiv si pe componenta principal si spre deosebire de tine nu mi-a dat cu virgula. hai marsh la culcare si nu uita sa-ti iei lecitina si ritalina
0
0
Dar de unde cunosti tu asa de bine ,,bestiile astea suedez si marxiste si pedofile,, Ai citit in Catavencu' de ei?
1
1
turcul si-a salvat copiii de bestiile suedeze marxisto-pedofile. omul e un erou ! asa ar trebui sa procedeze si romanii iar statul asta bolsevic roman care sa incapataneza sa-si continue existentza trebuie ezxterminat mai jos de temelii incepand cu o tortura chinezeasca a judecatorilor procurorilor politicienilor si securistilor care il intretin!
3
0
Hotelul avea un cadru, si probabil ca politistii l-au gasit pe inculpat in cadrul hotelului
3
0
Cum descoperi pe cineva in " cadrul" unui hotel ? WTF ? Limba romana ?? Functional illiterate
5
0
Doar 1 - 3 luni pt rapire? Wtf
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108