REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Un MARINAR din Constanța, ÎNARMAT, a ATACAT angajata unei CASE de AMANET!

Un MARINAR din Constanța, ÎNARMAT, a ATACAT angajata unei CASE de AMANET!

Replica API 16 februarie 2020 | 16:27 1153

Un apel la 112, a pus oamenii legii pe jar, sâmbătă seară, în jurul orei 20.00. Din primele informații, un incident a avut loc în zona Piața Iancului, în fața unei case de amanet, din București.

Câteva persoane aflate în zonă au imobilizat un bărbat, care a atacat casiera. Un echipaj de poliție aflat în zonă a intervenit de urgență. Din primele date a rezultat faptul că la momentul închiderii casei de amanet, casiera a fost atacata cu o armă de un bărbat care ar fi consumat băuturi alcoolice. Asupra bărbatului imobilizat ar fi fost găsit un pistol de tip airsoft.

Bărbatul a folosit pistolul cu bile încercând să pătrundă în incinta casei de amanet. A aşteptat să se stingă lumina şi a intrat peste casieră, apoi a tras în ea. Femeia a căzut. Oamenii din zonă au sărit să-l prindă. Casiera a primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind apoi transportată la Spitalul Floreasca. A suferit un atac de panică. Agresorul a fost condus la sediul sectiei 8.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. Ceea ce se ştie până la acest moment despre agresor este că are 45 de ani, este din Constanța, este marinar şi a lucrat toată viaţa lui pe navă.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei care nu practicati meseria asta si va bucurati ca marinarii o iau in gura, nu stiti nimic cu ce se confrunta majoritatea la nava sau in viata. Viata sociala aproape egala cu 0, n probleme duc la asta. Si pt persoana de mai jos care se bucura de necazul altuia ca se lauda marinarii cu bani, stai lin ca majoritatea banilor tot cei de acasa ii consuma: amanta, sotia, familia etc. sper sa iti gusti din propriul medicament. Ca si noi navigatorii suntem satui de comentarii idioate.
2
1
Muncesc onest , imi vad trebeava si respect legea, de ce ne bagi le toti in aceasi oala 17 44?
8
1
Marinar....ce pretentii sa ai
1
7
Asa e cand iti fut altii nevasta.
1
8
Am aflat cum il cheama pe atacator?
3
2
o fi marinar, dar dupa ce platesti taxele IMO la ceronav, ramai lefter
17
0
cam asa o sa ajunga si navigatorii locali...au bagat basini la greu, fitze si acum cand industria maritima prefera filipaci, chinezi, vietnamezi, usor usor ies romanasii smecheri de pe piata. Sincer ma bucur! aveai o discutie cu individ, dupa 20 secunde iti spunea ca e navigator, dupa alte 20 cat castiga si ce masina are. Penibil!
7
13
Stirea asta e pe hotnews de doua zile idiotilor
7
4
Fam si noi ce putem.
3
1
diferenta intre un marinar si un comandant e la fel ca diferenta intre un copy-paste si un jurnalist .
8
2
Sunteti in urma cu stirea
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212