REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

UN MARTOR a fost BĂTUT cu PARUL pentru că a COLABORAT cu ANCHETATORII

UN MARTOR a fost BĂTUT cu PARUL pentru că a COLABORAT cu ANCHETATORII

Replica API 17 iulie 2020 | 00:02 3329

Ancheta în dosarul polițistului de la Transporturi, acuzat că a sifonat o percheziție, ia amploare! Procurorii constănțeni au mai trimis un judecată un individ, în aceeași speță, pe Marinaș B., acuzat de infracțiunea răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei.

Marinaș B. ar fi săvârșit o infracțiune împotriva unui martor în dosar, pe motiv că a sesizat organele de urmărire penală, a dat declarații și a prezentat probe în această cauză. Mai exact, inculpatul, care este cumnatul liderului grupării infracționale, un anume Arsene, l-a bătut cu parul pe martor, i-a avariat mașina, după care a fugit. De precizat că Arsene a fost condamnat, în trecut, pentru două omoruri.

Dosar instrumentat de magistrații din Medgidia!

Dosarul va fi instrumentat de Judecătoria Medgidia, fiind înregistrat pe rolul acestei instanțe pe 25 iunie. Încă nu a fost stabilit un prim termen de judecată.

Reamintim că, lucrătorul de poliţie, M.I.C. a anunţat destinatarii activităţii probatorii a percheziţiei despre iminenţa sosirii la domiciliul lor a organelor judiciare.

Acesta le-a transmis că sunt interceptaţi şi chiar le-a cerut să nu mai vorbească la telefon, cerere făcută în mod repetat, cu atenţionarea suplimentară ca trebuie să ascundă de urgenţă mijloacele materiale de probă deţinute ilegal precum plase de pescuit ori, evident, peşte braconat sau orice altceva deţinut contra legii. Acesta ştia şi astfel a și anunţat subiecţii că percheziţiile sunt iminente la domiciliile lor.

Mai multe, citiți mai jos:

Poliţist de la Transporturi ACUZAT că a „SIFONAT” o percheziţie, trimis în JUDECATĂ

A.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Navodari ruda cu un politist de la transporturi Constanta am scapat din dosarul cu diplome false.Fraieri in procese de peste 5 ani de zile smecheri cu carlig la procurori si politia transporturi liberi fara prejudecati.Asa se fac legile in Romania prin asa zis cinstitii de la politia transporturi o gasca de derbedei pusi pe hotii si escrocherii.
1
0
Arsene e un jet sifon zdreanta a legat o gramada de oameni LA pirnaie dadea tot pt permisie a nenorocit famili,
1
1
sa mai depui marturie!!!
1
0
Protectia martorilor nu exista in Romania ?
6
0
Mai prosti ca militienii de la transporturi nu exista inpolitia romana
9
0
impreuna cu Alexandru Bittner,trebuiau sa se gindeasca de 7 ori,inainte sa si insuseasca Balta Dunareni de la Valentin Buksz,banditul care a devalizat Pestom S.A.,pe 6 milioane de dolari,pentru ca MIRLANENII nu sunt asa de prosti precum OLTINENII...
8
0
dupa doua omoruri e liber ? I-au dat drumul muistii de judecatori spagari !
24
0
Arme de foc ptr aparare in Romania si militienii s ar gindi de doua ori cind ar vinde o ancheta,parlamentarii sar gindi de 2 ori cind ar vota legi in favoarea lor,punct.
22
0
Asa le trebuie la sifoni
3
21

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272