REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un muncitor A MURIT la Petromidia! Doi copii au rămas orfani

Un muncitor A MURIT la Petromidia! Doi copii au rămas orfani

Replica API 12 iulie 2017 | 00:00 329

Inspectoratul Teritorial de Muncă cercetează moartea unui angajat al firmei SC ANDO COM SRL, care lucra la Platforma Petromidia, la rezervorul de păcură C100. Pe data de 7 iulie, Cornel Jianu, în vârstă de 46 de ani a căzut de la 13 metri, acesta murind pe loc.

Bărbatul lucra ca tehnician instalații sanitare și PSI. Lucrătorul a urcat pe rezervorul C100 în vederea verificării instalației de limitare și stingere a incendiilor. A urcat pe o scară de acces pe rezervor și a încercat să treacă pe sub o balustradă pentru a ajunge la generatorul de spumă în vederea verificării acestuia, moment în care a căzut de la înălțimea de 13 metri. Cadrele medicale sosite la fața locului au constatat decesul.

Conform surselor noastrem Cornel Jianu era tatăl a doi copii minori.

ITM Constanța cercetează evenimentul, care va stabili împrejurimile și cauzele care au condus la producerea evenimentului, precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stresul la care suntem supusi zi de zi si orele de munca peste program si rapiditatea lucrarilor la care suntem pusi de care seful nostru isi spune cuvantul.Intrebati fostii angajati de ce au plecat din firma.Mortul va fi de vina.
0
0
In primul rand ca nu mai este respect fata de oameni catalogandu-i la unison .... .Gresit in articol catalogandu-l muncitor cand el este tehnician avand o functie de raspundere.Pentru cei care nu stiu cat de grea este munca la Petromidia ar fi bine sa afle si atunci vor putea face diferenta intre tehnician si muncitor
0
0
Pentru cici Nu-ti mai da cu parerea daca nu cunosti Ai fost vreodata in rafinarie? Sa vezi cum e cu protectia muncii?
0
0
operatorii se cred si ei patroni vad instalatii inalte rezervoare joaca bine mirosul de produse petroliere a-i infatueaza,cu alte cuvinte sunt prosti ca noaptea
0
0
Moartea unui om a ajuns sa fie tratata ca defectinune, nu foarte grava a unui utilaj. Din pacate omul asa cum il stim noi ,cum de fapt ne stim fiecare,nu prea se considera ceva valoros in firmele romanesti. Omul,adica suprema valoare de pe Terra,este desconsiderat de toti sau aproape toti angajatorii romani. Oamenii sunt priviti ca vitele ,ca suruburile,ca parii din gard,nu sunt respectati si valorizati cum se cuvine. Ne mai miram de unde ineficienta noastra... Ajunsi sefi,trogloditi se considera Dumnezei si de acilea incepe declinul.Dumnezeu sa-l odihneasca pe acel OM.Sefii sa ne pupe-n cur!
2
0
pun pariu ca era drojdit un pic
1
0
Operatorii Rompetrol sunt asa plini de ei ca daca le atragi atentia pe o problema de safety te privesc si te trateaza ca ultimul om. Operatorii sunt neinstruiti total si ii doare undeva de subcontractori care isi desfasoara activitatea pe platforma Petromidia. Acolo safety e doar pentru a taia din factura firmelor subcontractoare.
1
0
ando com astia-s aia cu aerele conditionate de pe ig duca. firma terta, si-a trimis angajatul pe platforma, conform contractului...i doare undeva. taie factura si gata.
2
0
mda. al catelea caz de moarte la locul de munca este acesta de la Petromidia ? Le numara careva ? Chiar nu e clar ca protectia muncii e nula acolo ?
8
0
Saramanul...Dumnezeu sa-l aiba in paza ! Pacat de copilasii aia care au ramas orfani.Te duci la munca sa-ti intretii familia si nu stii daca te mai intorci.Si altii, care fura inseala si n-au nicio treaba cu munca o duc bine si nici nu-i scutura nimeni.Aia nici nu mai crapa, sunt mult mai longevivi.Tare mi-ar placea sa vad si stiri in care scrie cum a murit o cioara borata sau un politician !
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614