REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Un năvodărean s-a ales cu DOSAR PENAL după ce a vrut să SALVEZE o FEMEIE

Un năvodărean s-a ales cu DOSAR PENAL după ce a vrut să SALVEZE o FEMEIE

Replica API 8 februarie 2021 | 00:29 4853

Un bărbat din Năvodari, în vârstă de 58 de ani, a fost trimis în judecată pentru pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. B.M., a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului Rutieri Constanța, după ce a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Inculpatul a condus un autoturism pe drumurile publice, având în sânge o îmbibație alcoolică ridicată, de 1,80 g/l alcool pur în sânge, punând în pericol siguranța traficului rutier și pietonal, în contextul în care a provocat și un accident de circulație soldat cu pagube materiale.

Bărbatul era pe Digul de Sud pentru a lua pulsul vremii

Potrivit anchetatorilor, fiind audiat, bărbatul a recunoscut fapta comisă, declarând că în acea noapte se afla pe Digul de Sud, acolo unde a consumat aproximativ doi litri de vin de butuc, după care, în jurul orei 00.30, a ieșit pe dig pentru a vedea starea mării. Acesta îți dorea să meargă la pescuit ziua ce urmează. La scurt timp, acesta ar fi auzit mai mulți câini cum lătrau, iar când s-a apropiat a observat că pe jos se afla întinsă o femeie care părea a fi inconștientă.

Și-a activat instinctul de salvator

Văzând cele întâmplate, bărbatul a uitat de faptul că înainte cu doar puțin timp consumase aproximativ doi litri de vin de butuc, și și-a activat instinctul de salvator. S-a urcat fără să se gândească la consecințele ce aveau să urmeze, s-a urcat la volanul propriului autoturism și a transportat femeia către cel mai apropiat centru medical. Doar că, se pare, nu a mai reușit să ajungă la centrul medical, ci s-a oprit într-un gard viu în încercarea evitării unui pieton care se angajase într-o trecere regulamentară.

Nu a sunat la 112 pentru că strada nu era înregistrată cu nume și număr

Fiind întrebat de organele de poliția de ce nu a accesat numărul unic de urgență 112, inculpatul a explicat că zona în care se afla nu era înregistrată, nu avea un nume, dar nici număr, astfel că s-a gândit că el e omul potrivit.

Bărbatul a scăpat doar cu un termen de supraveghere de 3 ani

Ținând cont de faptul că bărbatul și-a recunoscut fapta, ba mai mult, acesta a colaborat cu anchetatorii și a menționat că este de acord să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, instanța a decis un termen de supraveghere de 3 ani. Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității la Direcția de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Năvodari, pe o perioadă de 120 de zile. De asemenea, acesta a fost obligat la plata sumei de 1.000 de lei, cu titlul de cheltuieli judiciare avansate de către stat.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cam aceeasi pedeapsa a primt unul ,tot baut, care a si omorat un om.De asta i interesant de trait e aici, sunt gramezi de imprevizibil .E mai bine sa iei buletinul meteo de la tv ,sau pe pipaite la ora 21
4
1
subinspector la autostrazi!numai ca asta era politist!baut,conducea si a dat peste 1 pieton fiind condamnat doar pt vatamare corporala in mamaia!la data de 10 04 2017 a fost condamnat la 1 an cu suspendare si termen de incercare 3 ani,prin sentinta penala 530.2017!doar ca peste 31 de zile,omul a comis-o din nou si de data asta are 3 infractiuni!dar 3 ani de zile a luat salariul lunar mergand pe burta,arhivar la politie.s-a revocat condamnarea ca..urmeaza puscaria dupa proces si ca sa se contopeasca pedepsele si sa ii dea cu executare.adevarata casa de piatra cu gratii de fier la geam bai S.C.V
5
0
Cu vrajeala asta ieftina.
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218