REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un POLIȚIST de la Secția 5 a fost REȚINUT, după ce a AGRESAT o persoană

Un POLIȚIST de la Secția 5 a fost REȚINUT, după ce a AGRESAT o persoană

Replica API 9 iunie 2021 | 12:18 10664

Un polițist din cadrul Secției 5 Constanța care, potrivit informațiilor noastre, s-ar numi A. D., a fost reținut de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Constanța și propus spre arestare.

Potrivit informațiilor noastre, polițistul, care are până-n 30 de ani, ar fi lovit cu brutalitate o persoană, aceasta aflându-se în stare gravă. Cercetările continuă.

Ce spun procurorii!

La data de 08 iunie 2021, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpatul D.A., aflat în stare de reținere, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Inculpatul este ofițer de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, cu gradul profesional de inspector de poliție.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, că la data de 04.06.2021, orele 13.15, inculpatul D.A. i-a aplicat persoanei vătămate, de sex masculin, în vârstă de 55 de ani, lovituri cu piciorul, la nivel capului, ocazie acesta a suferit mai multe leziuni.

În urma loviturilor victima necesită 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supraviețuirii (prognostic rezervat), viața i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiții de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat); ținând cont de topografia leziunilor traumatice și de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feței și mentonului cu hiperextensia capului.

Inculpatul și victima frecventau același bar, agresiunea s-a produs în proximitatea locației, din municipiul Constanța, iar motivația agresiunii nu a fost stabilită până la acest moment procesual.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.

Update: Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vand motorina furata de la tir,am depozitata in Opel Meriva CT 37 SON parcata langa garaj CNE,zona Penny Cernavoda!
3
0
asai trbe daca a fost nerespectuos
1
0
Care SECTIA 5 mai bine zis FASOLE ca acolo e sediul sectiei 5,oare chiar nu vede nimeni ca masina sectiei 5 este parcata pe Str. ANA IPATESCU si politisti stau toata ziua la bar uni dintre ei fiind chiar angajati de patronul barului ca agenti de paza la bar
10
6
Dar cei care au chitante false in dosar si claseaza dosarul, unde se incadreaza?
3
4
Sa speram ca se reglementeaza si povestea asta cu varsta de pensionare si cuantumul pensiilor, sanchi, de serviciu
8
10
Daca moare omul o sa ia max 7 ani pt lcm
8
3
In aceasta ,,,,,
2
2
Ambii ofiteri de la paza si ordine de la sectia 5 sunt betivi notorii si foarte violenti. Trebuiau de mult sa fie dati afara din politie. Nu sunt la prima abatere de genul acesta.
19
3
Asta-i d-ala cu pensie speciala de la 47 de ani. Ar mai fi avut un pic.
17
18
Pe cand aplica acelasi tratament ratatilor cocalari zisi Manuta,Vira si celorlalti rahati din jurul maimutelor acestea asa zisi interlopi de malai?! Ar fi de bun augur!
20
1
Pe Ababei de la navodari cand il luati?
16
10
Nu era de munca, deci nu ra politist.
9
20
DACA omul se prapadeste, ii prevad salbaticului aluia un viitor frumos in urmatorii 25 de ani...
29
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108