REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un preot din Constanța, condamnat pentru ucidere din culpă după ce a intrat cu mașina în pom

Un preot din Constanța, condamnat pentru ucidere din culpă după ce a intrat cu mașina în pom

Virgil STOIAN 19 decembrie 2022 | 00:00 4543

Un preot din Constanța a provocat un accident rutier, în urma căruia a decedat o persoană, respectiv pasagerul din dreapta șoferului. Preotul pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului care a ieșit în afara carosabilului aferent sensului său de mers, a escaladat un taluz din pământ și apoi a intrat în coliziune, cu partea laterală stânga fată, cu un pom.

Preotul Stelian Dabija

Magistrații din cadrul Judecătoriei Măcin au decis condamnarea lui Stelian Dabija la 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Sentința a fost dată pe 15 noiembrie 2022, și nu este definitivă, pe  mai 2023 urmând a se judeca apelul. Stelian Dabija este preot la biserica Adormirea Maicii Domnului 2, din zona Dacia.

Cum s-a petrecut accidentul

Potrivit anchetei, preotul, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, ce îi aparține, pe strada 1 Decembrie din localitatea Măcin pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, după ieșirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă la stânga semnalizată corespunzător a pierdut controlul autoturismului care a părăsit carosabilul, a escaladat un taluz din pământ și apoi a intrat în coliziune, cu partea laterală stânga față cu un pom, din accident rezultând ulterior decesul victimei ce se afla pasager pe scaunul dreapta față în autoturism.

 

Pe 16 decembrie, preotul a formulat apel, la Curtea de Apel Constanța, urmând să se judece abia pe 4 mai 2023.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atentie preot civilizat cu bmw facut praf alo Teodosie casco avem de ce Să scap de condamnare Dau și eu ceva poți interveni Nai tu bani sa dai Am jupinane că am dat pomelinice 30 de Ron bucata și 5 Ron lumânarea Aaaa ok te-ai lipit de suspendare
1
1
DUMNEZEU NU A LASAT PE PAMANT CA POPII SA SE LAFAIE CU MASINI, CU ATATEA BOGATII ! ISUS A INTRAT PE MAGAR, A VINDECAT MULTI OAMENI....SI NU A CERUT IN SCHIMB NIMIC! ACUM PREOTIA ESTE MAI MULT DECAT O AFACERE !
7
1
BMW-ul din ce si l-a cumparat ? Din salariul de 2.500 lei net pe luna ? ? ?
7
1
Nu cumva este preot paroh la biserica Adormirea Maicii Domnului 2 de pe Tomis? Apropiat al sefului lor? sau gresesc? Astept comentariul purtatorului de cuvint al Arhiepiscopiei Constnta.
6
1
ce bine hranit este!
5
2
Miorlaia ala nu canta cum trebe, ziceai ca e pisica
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272