REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un RECIDIVIST a fost ARESTAT pentru că FURA MAȘINI și TÂLHĂREA OAMENI!

Un RECIDIVIST a fost ARESTAT pentru că FURA MAȘINI și TÂLHĂREA OAMENI!

Replica API 3 noiembrie 2021 | 00:12 2363

Dan Adrian Băiceanu este cunoscut cu antecedente penale. Are doar 19 ani, însă a ajuns în atenția oamenilor legii de mai multe ori, pentru furt în scop de folosință și tâlhărie calificată. Acum a furat două autovehicule marca Daewoo Matiz pe care le-a abandonat ulterior, conducându-le chiar dacă nu are permis de conducere. De asemenea, a furat și o baterie de la un Mercedes Sprinter. A fost arestat preventiv. Precizăm că tânărul are 2 clase și ”își face veacul” prin zona Gării din Constanța și pe strada Albastră, dar acționează și în Năvodari. Totodată, menționăm că individul s-a sustras anchetei.

Potrivit informațiilor noastre, Dan Adrian Băiceanu provine dintr-un mediu familial cu carențe majore, are capacitatea intelectuală redusă, gradul redus de cultură și de adaptare la normele sociale, toate acestea reprezentând factori care pot contribui la dezvoltarea comportamentului infracțional.

Fapte cu violență și la volan fără permis

Spre exemplu, în 2019, acesta a abordat o persoană, pe care a condus-o într-o clădire dezafectată din zona Gării din Constanța, iar acolo a lovit-o cu o piatră în zona capului, furându-i un rucsac în care se aflau 17 lei, haine și un aparat de radio. Cum era minor (17 ani), magistrații l-au condamnat la asistare zilnică pe o perioadă de 6 luni. Dar nu a trecut mult și a fost oprit în trafic întrucât rula haotic cu o mașină în miez de noapte, fără lumini. Atunci s-a dovedit că iubitul surorii sale îl lăsase să doarmă în respectivul vehicul, însă el a plecat la plimbare cu mașina, fără permis de conducere. A fost condamnat pentru furt în scop de folosință, dar nu în regim de detenție.

A furat 2 mașini

Și iată că acum a călcat, din nou, pe bec. Astfel, în urma cercetărilor în 3 dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și furt în scop de folosință, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat un bărbat, de 19 ani, bănuit de comiterea faptelor, fiind vorba de Dan Adrian Băiceanu.

Astfel, la data de 13 octombrie a.c., acesta ar fi sustras două autoturisme marca Daewoo Matiz, care se aflau parcate în orașul Năvodari, respectiv municipiul Constanța. Totodată, la data de 14 octombrie a.c., persoana în cauză ar fi sustras bateria - acumulator a unui autoturism parcat în municipiul Constanța.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul ar fi condus cele două autoturisme sustrase, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

S-a ascuns de POLIȚIE

Având în vedere faptul că acesta se afla sub măsura controlului judiciar, pe 20 octombrie, a fost solicitată și admisă de către Judecătoria Constanța înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

La data de 1 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au identificat pe bărbatul în cauză, întrucât, timp de 10 zile, s-a ascuns.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu suspendare se da doar la branzari si circari
2
0
Si dupa cum stim noi judecatorii din Constanta, acestia vor fi fericiti sa-i dea o condamnare cu suspendare, ca nu prezinta pericol public.
3
0
de cei mai dati drumul ?
2
0
Hahahhahahahah m am cacat pe voi de ras!!! Haiduc si asta!!!!!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468