REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un SCELERAT din Constanţa s-a apucat să-şi PIPĂIE NEPOATA după ce a întreţinut relaţii SEXUALE cu FIICA!

Un SCELERAT din Constanţa s-a apucat să-şi PIPĂIE NEPOATA după ce a întreţinut relaţii SEXUALE cu FIICA!

Replica API 24 aprilie 2019 | 00:00 1293

FILMAT de copilă!

FILMAT de copilă!

Un bărbat din județul Constanța, în vârstă de 55 de ani, a fost condamnat la 6 ani și 3 luni închisoare, cu executare, pentru agresiune sexuală. De fapt, pentru această faptă a primit cinci ani, dar pedeapsa i-a fost contopită cu una din 2017, când a primit 1 an și 3 luni închisoare cu suspendare, pentru comiterea infracțiunii de incest. De precizat că victimele sale sunt fiica, respectiv nepoata.

Amintim că, la data de 29.05.2018, polițiștii constănțeni au fost sesizați de către o minoră în vârstă de 13 ani, cu privire la faptul că bunicul său a atins-o în repetate rânduri în zona intimă.

Cu ocazia audierii minorei, aceasta a declarat faptul că, în urmă cu aproximativ 3 luni, în timp ce se afla în camera sa de la adresa de domiciliu, singură, în jurul orei 14.00, bunicul său a venit și s-a așezat pe pat lângă ea și a început să o mângâie, a încercat să-i bage mâna în pantaloni, timp în care ea îl respingea.

Imediat a început să filmeze cu telefonul mobil spunându-i să plece din camera ei, în caz contrar va striga la unchiul său, adică fiul bunicului, care era în bucătărie, în aceeași casă. Atunci bunicul său i-a spus că îi dă suma de 100 lei ca să nu spună nimănui ce s-a întâmplat.

În continuarea declarației, minora a relatat desfășurarea evenimentelor, potrivit rolii.ro, ulterior acestui moment, astfel: ”Imediat în cameră a venit unchiul meu și m-a trimis să cumpăr mici, întrebându-mă dacă s-a întâmplat ceva. Întrucât bunicul era de față, nu i-am zis nimic, dar când a venit bunica mea de la serviciu, seara, i-am spus ce s-a întâmplat și i-am arătat ce filmasem eu cu telefonul mobil.

În filmare se vedea cum bunicul mă mângâia în zona intimă, fără să-mi bage mâna în pantaloni. Ea s-a luat de bunicul și s-au certat. Bunicul nu spunea nimic în timp ce bunica mea îi reproșa ce făcuse. Acele filmulețe le-au văzut mama mea, mătușa mea, bunica mea și unchiul meu.

După vreo două zile, bunicul meu mi-a zis să șterg filmulețele din telefon dar eu deja i le trimisesem mătușii. Aseară (28 mai 2018), în jurul orei 00:00, mă aflam în camera mea, singură, când m-am trezit cu bunicul meu în cameră. Nu dormeam, stăteam cu telefonul în mână. Acesta m-a întrebat dacă sunt supărată pe el iar eu i-am spus că nu.

S-a așezat în pat și mi-a ridicat tricoul, nu a apucat să-mi bage mâna în pantaloni sau sub tricou. I-am spus să plece din cameră, în caz contrar o voi striga pe mama, care se afla în camera alăturată. M-a întrebat dacă sunt sigură, i-am spus că da, după care a plecat. Asta a fost tot. Nu am spus la nimeni până în ziua de azi când am spus doamnei diriginte”, a spus copila.

În 2017, CONDAMNAT pentru INCEST!

Bărbatul a negat acuzațiile, relatând că, de fapt, e o răzbunare a fiicei sale și că el își certase nepoata pentru că se îmbrăcase neadecvat. Când a văzut filmulețele, bărbatul a început să devină incoerent, precizând că doar stătea în pat lângă ea. Menționăm că, în 2017, bărbatul a mai fost condamnat la 1 an și 3 luni cu suspendare pentru incest.

Fusese reclamat de către fiica că ar fi supus-o, cu forța, unui raport sexual. Însă, la controlul de specialitate nu au fost găsite leziuni care să dovedească forța, însă actul sexual a fost probat întrucât în secreția vaginală s-a constatat prezența spermatozoizilor, iar rezultatul a pus în evidență, la markerii genetici analizați, un profil genetic de sex masculin identic cu al inculpatului.

El a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu fiica sa, dar fără să o forțeze, ci la inițiativa ei. În continuare, a menționat că fata a vrut să-l stoarcă de bani pentru că știa că doar ce se întorsese din voiaj. Individul a fost supus testului poligraf, la fel și fiica acestuia, iar rezultatele au fost în favoarea ei.

Chiar și așa, judecătorii au precizat că nu există probe care să dovedească violența, motiv pentru care l-au condamnat pentru incest, nu pentru viol. Și, din câte se pare, tot nu s-a potolit, acum ajungând să se ia de nepoată.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
6 ani ?? De fapt , la ce penali conduc justitia nu mai mira nimic pe nimeni .
4
0
Daca a facut s.x cu fi.sa de buna voie, ea de ce nu are dosar de incest
4
2
Dementilor, este vorba de niste copii...
9
1
De ce nu-i castreaza poate asa din violatori devin si ei violati
19
1
de ce nu se introduce pedeapsa cu moartea?, sau criminalul tudorel le-a asigurat tuturor o iesire rapida si platiti, din banii nostri, ptr conditii inumane
13
1
Nu inteleg , daca ea ca fica a trecut prin asta o data...cum de mai sta impreuna cu tacsu' , de ce-si lasa propriul copil in preajma lui ! Vorba lui Alexandru , cred ca 100 de lei a fost prea putin pentru trufandaua aia mica !
10
2
Ba nu avea dreptate ca o avea si pe fisa la indemana aia mica era prea stramta
3
9
Omul avea dreptate ce sa i se mai scoale la baba asa la prospatura se intareste repede mertecul cred ca ia dat prea putin 100 la trufanda se da cel putin 50 de euro
5
13

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367