REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Un șofer a pus la PĂMÂNT un stâlp și s-a OPRIT cu mașina în COPAC, în Mamaia!

Un șofer a pus la PĂMÂNT un stâlp și s-a OPRIT cu mașina în COPAC, în Mamaia!

Replica API 13 aprilie 2019 | 00:31 491

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, la data de 12 aprilie, în jurul orei 5.15, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, dinspre Constanța catre Năvodari iar la un moment dat (în zona hotelului Doina) a pierdut controlul asupra direcției din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil umed), a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public și cu un copac.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii, cu exactitate, a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vand Mercedes impecabil fara probleme sau accident!
1
0
Cand face reclama statini Mamaia spuneti si ca este recomandata pentru acei turisti carora le place riscul.
2
0
ca nu a dat coltu' mizeria...
5
4
Mertzanu e numa bun pentru Dezmembrari. Paguba.
3
0
Suntem in Romania si in legislatia noastra este prevazuta adaptarea vitezei la conditiile de drum inclusiv meteo, gropi etc. Pacat de stalp ca de cand au fost montati stalpi de iluminat intre Mamaia si Navodari, multi stalpi au cazut victime prostilor.
3
0
pacat de Duster haha,soferul e categoria celor care te bliteaza sa te dai la o parte ca sa intre el in pom, acu 3 zile a dat unul tot cu ML in parapetul median langa Cernavoda, se grabea tare ...., sunt bune masinile moderne, se conduc singure, nu ai nevoie de creier, doar de Facebook
6
0
Nu vede cum se circula in Mamaia! Ca si in oras,nici tipenie de politist!
4
0
permite-mi sa te contrazic conteaza foarte mult masina dupa cum vezi mertzanul e aproape intreg daca era logan era praf si omul nostru pilaf
3
4
Ai dreptate DECEBAL 13:32 daca ar fi si la noi ca in restul europei nu ar mai fi asa multe accidente
4
3
Nu domnule, a derapat pentru ca este un dobitoc notoriu care nu are notiuni elementare de fizica si crede ca masina merge pe sine!
15
0
Ghinion - cum ar spune Iohanis ! Daca a derapat este si pentru faptul ca soseaua nu era curata, spalata - praful asezat de luni de zile transformandu-se in mazga !
6
4
Asta se intampla cand esti prost....dupa cum puteti vedea nu conteaza masina.....fie logan, fie bmw, fie mercedes, fie tanc....exclusiv prostia duce la asa ceva......ma bucur pt el...cand meriti, meriti...
14
1
e vina politiei rutiere ca nu a amenajat la standarde FIA circuitul de raliu Mamaia!
14
1
In Mamaia de mult timp nu se mai circula, ci se zboara la propriu.
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272