REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un șofer de ride-sharing din Iași, dispărut de mai bine de două săptămâni, văzut la Constanța

Un șofer de ride-sharing din Iași, dispărut de mai bine de două săptămâni, văzut la Constanța

Virgil STOIAN 3 martie 2023 | 00:00 2507

Un tânăr din Iași a lansat un apel către oricine poate da informații în legătură cu dispariția prietenului său. Mai precis, Andrei Abuhnoaie, șofer de ride-sharing, a plecat în urmă cu două săptămâni din Iași, și de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. Bărbatul a plecat cu mașina cu care făcea ride-sharing, care era închiriată și a fost văzut ultima dată în Constanța. Menționăm că mașina a fost declarată furată la poliție și dată în urmărire, conform spuselor celui care i-a declarat dispariția.

Un sofer de ride-sharing din Iasi, disparut de mai bine de doua saptamani, vazut la Constanta
Andrei Abuhnoaie este un tânăr din Iași, divorțat și cu un copil mic. Potrivit declarațiilor unui prieten, acesta nu este de găsit de mai bine de două săptămâni. „A plecat din Iași acum două săptămâni și de atunci nu mai dăm de el. Ultima oară a fost văzut în Constanța, împreună cu mașina cu care făcea ride-sharing, care era închiriată și care a fost declarată furată la poliție și dată în urmărire. Am vorbit la telefon cu cel care a spus că i-ar fi cumpărat mașina, însă acum nu mai răspunde la telefon nici acesta. Rugăm pe oricine l-a văzut sau poate să dea orice fel de informații să ne contacteze la numerele de telefon 0747807568/ 0756612158” a declarat prietenul bărbatului dispărut pentru Replica de Constanța.

Un sofer de ride-sharing din Iasi, disparut de mai bine de doua saptamani, vazut la ConstantaAndrei Abuhnoaie

Potrivit declarațiilor aceluiași prieten, nu este prima oară când bărbatul dispare fără nici o urmă. Astfel, acum câțiva ani, Andrei Abuhnoaie nu a fost de găsit o perioadă, însă atunci totul s-a terminat cu bine, bărbatul fiind plecat la muncă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dane, ai vrut poate sa spui ca numărul de aut. taxi este reglementat prin legea 38/2003 ca fiind de 4/1000 locuitori nu? În rest totul este adev iar ei lucrează "mascat" ca să nu recunoască, ca tot taxi 100% fac!
0
0
Masina parca am vazut-o p grupul de facebook de ford focus, era la vanzare
1
0
Ride-Sharing=termen inventat de companii străine pentru a se suprapune ilegal peste piața de servicii a unui stat vasal. Deși este stabilit că numărul de taxi este de maxim 1000 la mia de locuitori (adică nu este nevoie de mai mult), ride sharing ul fentează această lege susținând că este altă activitate, pentru ca un comision să plece din țară, altul la patronii locali și toată lumea este fericită, mai puțin sclavul r*mân care muncește ca prostul și votează tot pe cei care au permis companiilor să sugă țara. De fapt aceste companii au niște dispecerate on line-aplicații de taxi neautorizate multă vreme, băgate în legalitate printr-o lege. Fenomenul este cu atât mai grav cu cât s-ar putea extinde și la alte activități.
4
0
Șoferul este un gay pasiv plătitor
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272