REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
14.4° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

Un șofer ucrainean beat a lovit o femeie pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului! Video

Un șofer ucrainean beat a lovit o femeie pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului! Video

Mariana MURAT, Virgil STOIAN 19 octombrie 2023 | 10:19 4378

Un șofer ucrainean a fost oprit în trafic de Poliția Locală, după ce ar fi lovit o persoană pe trecerea de pietoni. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul, care conducea un Hyundai, ar fi acroșat o femeie pe trecerea de pietoni de la intersecția străzii Soveja cu bulevardul Tomis și apoi ar fi fugit de la locul accidentului. Șoferul a avut o alcoolemie de 0,49 în aerul expirat, la măsurarea cu aparatul alcooltest.

Un sofer ucrainean beat a lovit o femeie pe trecerea de pietoni si a fugit de la locul accidentului! Video

Poliția Locală a reușit blocarea acestuia în trafic, urmând să aștepte ca poliția rutieră să ia măsurile de rigoare.

Un sofer ucrainean beat a lovit o femeie pe trecerea de pietoni si a fugit de la locul accidentului! VideoVictima accidentului

Șoferul ar fi trecut cu mașina peste picioarele victimei, care așteaptă intervenția ambulanței. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru a i se stabili alcoolemia din sânge. Victima a suferit traumatisme la membrele superioare și inferioare și a refuzat  transportul la spital, potrivit reprezentanților SAJ.

Un sofer ucrainean beat a lovit o femeie pe trecerea de pietoni si a fugit de la locul accidentului! Video

Ce spun reprezentanții IPJ

„La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 10.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Soveja, din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 29 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi accidentat o femeie, de 64 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma accidentului rutier, aceasta a fost ușor rănită. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.  

Video:

Video:

Video:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe front au trimis minoritățile sa lupte pentru cauza lor. Rusii ucraineni se distrează în Europa pe banii noștri. Își permit orice, se știe ca nu respecta nici o regula.
0
40
BAGAMYASH PELA IN RASA LOR DA HAHOLY SLINOSI SI SPURKATI!! SI ptr Cris :MULTA MWYE CU MULT k***t!!
3
40
pt dobitocul care isi doreste sa imi vada familia sub rotile masinilor, eu nu ii doresc nimic! doar ce imi doreste el mie ;) si cum karma is a bitch, ru as avea grija cand traversez, ca nu se stie!
10
6
Nu i mai luati in gazda moca? Toti prostalaii de romani ii plageau de mila. Sa va spalati pe cap cu ei acum
14
40
29 de ani, numa' bun de front. cu tot cu ratia de vodka.
12
44
Face plata actorul de la Kiyv
10
45
De Ucraina se știe cum erau înainte și ce prietenie ăștia sunt peste unde umbli și treaba era sa nu părăsească reduta
8
44
Bai sincer, la inceput imi era mila de ei, ca-s nevoiti sa plece , ca bla bla bla. Pana cand am vazut pe o gramada de canale de youtube turistice, cat de liniste si pace este in mare parte din ucraina. Nimeni n-are nici un stres. Bataie e doar sud est. Rahatzii astia care au plecat in prima zi de razboi sunt de fapt rahatzii aia care visau sa ajunga in UE, dar nu puteau. Si-au profitat la maxim de pretextul razboiului ca sa ajunga in UE. Deaia nici nu vor sa se intoarca. Niste profitori. Ucrainienii adevarati stau la ei acolo, si isi vad de viata linistiti. Cu razboi sau fara.
23
46
Sa dea domnu sa va vedeti familia sub rotile ucrilor! Sa ma kak pe mormantul vostru! Mwe cu kkt ucraina
12
41
Puteati scrie simplu ca un sofer ucrainean a lovit un pieton , ca era baut....stim deja....majoritatea sunt bauti non-stop....nu inteleg cum nu ii vede nimeni...:)
28
40
Credeti ca ucrainienii sunt un alt popor , alta natie, alta rasa ? Nu, si ei sunt tot rusi ! SUNT MAI RUSI DE CAT RUSII !!! In al doilea razboi mondial,si dupa aia in timpul ocupatiei sovietice...NKVD-ul ucrainian a comis cele mai atroce si infioratoare crime de razboi si politice !!! Ei au decimat toata crema militara si politica a poloniei , si prostanii polaci....striga slava ucraina ! La fel ca si romanii , alti dobitoci... Ne meritam soarta ! Cel mai bine le sta ucrainienilor , pe front...sa se bata intre ei , rusi cu rusi !
33
40
O stire pe placul lui sosoaca mai bagam ceva fitile sa manance si gura noastra ca e tara plina de p****i
39
25
Vai, vai, rusine! Asa tratati un cetatean care de fapt lupta pt. noi, pt. intreaga Europa! Daca nu erau ucrainienii asa curajosi vorbeam rusa de la Bucuresti si pana la Londra! Il loc s-o amendati pe femeie, ce cauta la ora aia pe strada, de ce voia sa traverseze, poate ucrainianul se grabea sa-si ia pistoalele sa se duca la "razboi"?! Le-as taia venele pe lung tuturor ucrainienilor, astia-s ca m********i nostri pe ce pun mana strica, prima oara au inceput cu limba!
30
42
Un tip baut a facut accident si a fugit. Nu conteaza de unde este,cine este,ci fapta in sine. Se aplica legea si gata. In toate tarile se intampla asa ceva,peste tot sunt oameni cu mintea in punga,insa e josnic sa judeci pe cineva in felul in care o fac indoctrinatii cu gunoi de tip rasist sau de alta origine propagandistica.
53
13
Va doresc ca russi sa vina pe granita la Galati si Tulcea, si sa va futa granicerii lor cu provocari si incursiuni in fiecare zi, chiar sa apara in Galati si Braila si Tulcea si Constanta pe stariz si sa va zica ca e a lor si toti o sa sugeti p**a soldatului ciolovec, si o sa va dati foc la acte ca sa primiti pensiuca de fosti securisti si atarnatori comunisti. Iar Sososaca sa vina mare sef cu escorta de 100 de politisti locali ca sa se pise pe voi si voi sa stati sa inghiti totul de la scroafa. Sunteti toti batuti in cap si naivi. Daca va bagati in nisip si nu ati inavata nimic din istira noastra cu rusul si credeti ca este astfel si daca ii bat pe ucranieni si ajung pe granita, o sa se opreasca acolo. Nu se vor opri, vor trage sforile si urmatorul primar in Constanta o sa fie Vasiliev Potomarenko , cetatean rus din Rostoc pe Don idiotilor, iar voi veti primi pensiuca in ruble si veti invata alfabetul chirilic de urgenta.
36
22
Puscarie si pe urma expulzat din tara asta
20
25
O știre cu Ucraina, să aibă postacii putleriști ce comenta. Imediat se activează ferma de trolli rusnaci. Daca individul ucrainian a greșit să plătească ca oricine, plus expulzat in țara lui.Sau trebuie un spor de pedeapsa de 20 ani doar că e din Ucraina?
34
26
Sa dea domnu sa iti vezi familia sub o rotile unui ucrainian in mortii ma-ti de scursura anala ce esti!
20
39
daaa, ca parca romanii nu se urca beti la volan si nu lovesc oameni care traverseaza regulamentar! cretini mai sunteti astia care comentati
41
37
Porc vodkaist ca gayu lukashenko
13
33
Asa ne trebuie daca nu gonim putorile astea din tara. O sa ajungem sa ne arunce in aer, la fel cum fac islamistii prin tarile care i-au primit in civilizatie. Babuinii astia ar trebui sa stea in teritorii ingradite. Fara mila, ca astia nu se civilizeaza, incearca sa puna laba pe tot ce prind.
28
39
puneti denivelari la toate trecerile de pietoni
25
5
sa intelegem ca daca data viitoare cineva apropiat sau din familie pateste asa ceva lipsa luminilor pe masina impiedica atitudinea civica. meritam ce avem!
14
2
SA PLECE LA EI ACASA!! SA LE DEA PUTIN PANA NU MAI POT!! MAJORITATEA SUNT AICI LA DISTRACTIE, FAC PETRECERI...EI SUNT IN VACANTA! CE FRONT? SA LUPTE PT TARA LUI? NU VEDETI CE BURTOI ARE?? PUTORI ...ARE DREPTATE PUTIN CA SUNT NAZISTI MMMAAARRȘȘȘȘȘ LA VOI IN UKRAINA!
32
44
În sfârșit, un articol despre acești nemernici care se cred stăpâni la noi in tara.Niste cerșetori , ce treabă avem noi cu războiul lor ?
37
47
Ucrainienii să plece acasă să lupte cu Putin. Să rămână doar ucrainiencele....
33
44
Știrea reală: Un uvrainean care ar fi trebuit să fie pe front, la o ora la care alții muncesc, a călcat pe degetul cel mic o femeie care ar fi trebuit să fie la muncă și a fost oprit de un echipaj de poliție locală care nu avea acest drept, nefiind echipat cu lumina roșie ci numai cu cea albastră de prioritate.
26
54
Parca trebuiau sa fie pe campul de lupta… unii lupta altii buni de lupta fac afaceri prin alte tari….
48
50

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407