REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Un tânăr a decedat în urma accidentului din Tomis III

Un tânăr a decedat în urma accidentului din Tomis III

Replica API 20 iunie 2020 | 19:23 4689

Vineri, în jurul orei 16:30, o femeie de 70 de ani a condus un autoturism pe strada Zmeurei, dinspre Tulcei către Soveja, iar la intersecţia cu aceasta, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 26 de ani, pe strada Soveja, banda a doua, dinspre bulevardul Tomis către strada Ştefăniţă Vodă.

În urma coliziunii, autoturismul s-a răsturnat pe carosabil, fiind proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 20 de ani, din sens opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, victimă a accidentului a fost transporat la spital într-o stare gravă. Acesta prezenta un traumatism cranian grav. Conform cadrelor medicale, la camera de resuscitare a intrat în stop și a fost resuscitat cu succes. Pacientul prezenta funcții vitale. Cu toate acestea, tânărul a pierdut lupta cu moartea.
Citește și:

ACCIDENT RUTIER GRAV în Tomis III: un bărbat a decedat! VIDEO

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si tu si DB aveti o mare problema cu limba romana. Are dreptate Jiji
1
1
Vedeti ca totul are legatura cu Tulcea? Daca nu e din TL, a circulat pe str Tulcea. Cei mai prosti iameni din Univers, sunt tulcenii.
7
3
Jiji, dragule: A pierde lupta cu moartea inseamna a fi invins de moarte, deci a deceda. Asa cum tu ai pierdut lupta cu prostia, fiind invins si cucerit total de aceasta!...
15
1
A pierdut lupta cu moartea? Inseamna ca traieste !
2
11
Nu mai puneti totul pe seama varstei. Accidente din cauza neacordarii de prioritate se intampla la toate varstele. In toate cazurile Justitia isi va spune cuvantul. Astia care comentati rautacios pe seama varstei soferitei vinovate, nu uitati ca varsta e o "boala" care se ia. As vrea sa va vad cum va aruncati permisul de conducere in foc atunci cand o sa ajungeti la 70 de ani.
9
3
De la o anumita varsta nu mai ai ce cauta la volan. Baba respectiva o sa faca pe victima. In loc sa crape hoasca pericol public a murit un nevinovat.
12
4
mult respect pentru Goregne
5
3
SINCERE CONDOLEANTE FAM8LIEI TANARULUI! MARE PACQT! LEGILE SUNT PROASTE..PESTE 65 DE ANI, FARA PERMISIUNEA DE A MWI CONDUCE.MAMAIE, IN LOC DE BISERICA, MERGI LA INCHISOARE. MARE PACAT De TANAR.
12
5
Omor din culpa, varsta peste 65 ani, sigur si bolnava ; 6 ani cu executare, dar va primi 2 ani cu suspendare. Sigur tanarul a.murit de Coronavirus. Muie Romania.
27
7
pe soselele orasului domneste anarhia polutia care misuna pe strazi acum o luna parca a intrat in pamant !!! sunt in somaj tehnic cumva ???
26
4
Da, dar de data aceasta, nu-i de vina cel cu opel. Te face sa te gandesti frate cum tu poti sa-ti vezi linistit de drum si sa intre de nebuna o baba in intersectie ca soseaua-i a ei si sa te omoare in plm! Nu ca doresc moartea cuiva, dar...in toate situatia asta, a murit persoana gresita. 70 de ani ??? Eu la varsta aia voi lasa mandria si imi voi agata cheile in cui, indiferent cata experienta acumulata as crede ca am. Viata mea si a altora este mai importanta!
36
5
Masina aia rosie e opel??? Iar opel???
7
25

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272