REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Un tânăr din Cernavodă a maltratat și violat, în repetate rânduri, o prostituată!

Un tânăr din Cernavodă a maltratat și violat, în repetate rânduri, o prostituată!

Replica API 8 octombrie 2018 | 17:06 378

A fost predat autorităților elene

A fost predat autorităților elene

INCREDIBIL! Un individ din Cernavodă a maltratat și a violat o prostituată, în Grecia, la domiciliul acesteia! Marius Marin din Cernavodă, în vârstă de 28 de ani, a fost reținut, la începutul acestei luni de autoritățile constănțene și arestat preventiv, după ce polițiștii din Grecia au emis pe numele acestuia un mandat de arestare. Bărbatul a cerut Curții de Apel Constanța să fie lăsat sub control judiciar, între magistrații au reținut că faptele sale sunt deosebit de grave și nu merită cercetat în libertate.

Pe 19 septembrie 2018, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța a înaintat documentele privind pe Marius Marin, cu propunerea de luare a măsurii arestării provizorii pentru punerea în executare a semnalării privind mandatul european de arestare emis la data de 28 august 2018 de către Magistratul de Instrucție, Secția 2, Tribunalul de Primă Instanță din Larissa – Grecia.

Potrivit autorităților judiciare elene, individul din Cernavodă, în perioada 9 iulie - 22 septembrie 2017, acționând în două rânduri (la două date diferite) în localitatea Larissa, din Grecia, a exercitat violențe asupra victimei Georgiana S., prin pălmuire, tragere de păr, lovituri aplicate în zona coastelor. Ca să nu plece cu mâinile goale, Marin a sustras în aceste împrejurări, sumele de bani obținute de victima sa, ca urmare a practicării prostituției, precum și suma de bani deținută de aceasta în cuantum total de 4.900 euro pe care le-a însușit în interes personal.

În aceeași perioadă, scrie rolli.ro, individul a revenit la victimă, în repetate rânduri, (în trei zile diferite),a uzat de forța fizică, a imobilizat și a exercitat violențe asupra victimei menționate mai sus, întreținând cu aceasta acte sexuale prin constrângere și violență, punând-o în imposibilitatea de a se apăra. Victima a făcut plângere la autoritățile din Larissa, iar oamenii legii au pornit în căutarea lui.

S-a reținut comiterea infracțiunilor de: tâlhărie comisă in mod repetat, ( 2 fapte penale) și viol comis în mod repetat, (3 fapte penale), pedeapsa prevăzută fiind închisoare între 5 și 20 de ani, faptele fiind incriminate și de legea penală română. Între timp, Marin a fugit din Grecia, revenind în țară, la Cernavodă. Numai că, a fost prins și dat pe mâna judecătorilor constănțeni, în vederea punerii în aplicare a mandatului european de arestare. Curtea de Apel Constanța a dispus, pe 2 octombrie, executarea mandatului european de arestare emis la data de 28.08.2018 de către Magistratul de Instrucţie, secţia 2 , Tribunalul de Primă Instanţă din Larissa – Grecia, în baza mandatului de arestare nr.6-2018 (dosar nr,. 120/2018 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel din Larissa – Grecia) privind persoana solicitată şi predarea persoanei solicitate, către autorităţile judiciare solicitante din Grecia, sub rezerva principiului specialităţii predării.

În ceea ce privește solicitarea de înlocuire a măsurii arestului provizoriu cu măsura preventivă a controlului judiciar, curtea apreciază că nu poate fi primită în condițiile în care, din solicitarea trimisă de autoritațile grecești, rezultă că inculpatul ar fi săvârșit intr-o perioadă scurtă de timp infracțiuni deosebit de grave cu impact deosebit în opinia publică.

De altfel, se apreciază că față de natura infracțiunilor care ar fi fost săvârșite de persoana solicitată pe teritoriul Greciei, infracțiuni contra patrimoniului și libertății sexuale a persoanei, pericolul public este evident și o altă măsură preventivă nu ar fi adecvată, solicitarea autorităților grecești fiind aceea de punere în executare a unui mandat european de arestare.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii sugi mielu lu NECOITA, asta stii , mai ai putin si pa
5
1
COSTEL LEFTER IN MARTIE VINE ACASA SCLAVILOR
2
2
Aia este Georgiana Sindilaru din Mangalia zisa Sindi care se lauda ca munceste cinstit.
0
3
Ce mai face baiatul lui Viorel Lefter...?
2
0
Muie pt mi se falfaie
7
1
Un oras al proxenetilor condus de un jeg de om, necoita ...
2
9
daca-i curva nu poate fi violata, probabil nu a platit-o dar chiar si asa curvasaria nu e infractiune?
1
7
Deh....diaspora...
4
5
asta este o gluma...Cand orasul acvariilor are la aceasta data peste 1000 de proxeneti si proxenete un caz singular este mare rusine.Cati lucratori din politia Cernavoda s-au deplasat in strainatate sa sparga gastile de producatoare?.Cati ciortani veritabili care se sparg in figuri cu limuzine si vile au fost arestati?.Se pare ca ei sunt cei care sponsorizeaza mafia de la putere.
18
1
Asa se intampla peste tot in cernavoda, in medgidia, navodari, mangalia unde sunt fff multe ciori imputite
25
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272