REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un tânăr din Cernavodă NU a respectat condițiile impuse de instanță și a ajuns după gratii!

Un tânăr din Cernavodă NU a respectat condițiile impuse de instanță și a ajuns după gratii!

Replica API 27 februarie 2019 | 01:56 400

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă, la data de 25 februarie a.c., au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Cernavodă, pe numele căruia Tribunalul Constanța a dispus măsura înlocuirii arestului la domiciliu cu măsura arestului preventiv. Menționăm că este vorba despre Gheorghe S., care este acuzat de trafic de droguri. Bărbatul a fost escortat și introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța.

foto: arhivă

Amintim că, la data de 17.01.2018, au fost efectuate 42 de percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Constanța, Medgidia și a orașelor Năvodari și Cernavodă, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate aproximativ 2.097 grame substanță vegetală și pulverulentă susceptibilă a avea proprietăți psihoactive, peste 1200 pliculețe autosigilante pentru ambalarea substanțelor în scopul punerii în vânzare, 2.260 de euro, 1.750 de USD, 7.956 de lei, 17 telefoane mobile, un cântar electronic, două dispozitive pentru fumat, două pipe artizanale, trei grindere, 2.740 de țigarete despre care există suspiciunea ca provin din contrabandă, arme albe și bijuterii. În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2017, inculpaţii în calitate de membri ai mai multor grupuri infracționale care au funcționat pe baza relaţiilor generate de interese financiare, de rudenie, ori convieţuire au creat rețele de distribuție în centrele urbane din judeţul Constanța (municipiul Constanța, Medgidia, Năvodari și Cernavodă) a substanțelor noi cu proprietăți psihoactive (”etnobotanice”) către numeroase persoane, în special tineri și adolescenți. În urma cercetărilor efectuate au fost identificate în mai multe locații din orașele menționate așa-zise ”centre” de distribuție a substanțelor cu proprietăți psihoactive fiind identificaţi inculpaţii, majoritatea cunoscuţi pentru preocupările infracționale manifestate de-a lungul timpului, cu pregătire educațională precară, fără loc de muncă.

L.C.

CITEȘTE DETALII AICI:

Individul care jefuia turişti străini prin metoda ‘MARADONA’, SĂLTAT din nou de MASCAŢI: se apucase de droguri

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar din ce cauza numai "carasii" astia mici ajung sa fie anchetati, "ciortanii" aia barosani si bombardieri d-au bine spaga ?
1
0
Sa ii sugeti pula lui Gogala
1
0
este adevarat mi-a vandut si mie uitati va la mine ce figura de dilimache nasparlie am . asa m-am apucat de raioasa de diana care pe dedesupt pute a scrumbie moarta , de aia am renuntat la ea si m-am apucat de prosta lui alecu nebunul soferul !
6
5
Este fostul meu prostanac de sot preot barbulescu care vinde droguri in sfanta biserica !
5
4
Sa ii sugi pula lu gogala !!!!
2
3
Este vorba de gogala care a distrus viitorul copiilor din cernavoda.este arestat la domiciliu si iese cu cutitul pe strada amenintand oamenii,pe viata la puscarie
11
0
aaaaa stiu eu cine este. este luci tiganu
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218