REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Un tânăr din Constanța a SPART cauciucurile unei mașini de Poliție!

Un tânăr din Constanța a SPART cauciucurile unei mașini de Poliție!

Replica API 7 noiembrie 2018 | 00:17 310

Un tânăr din județul Constanța a ajuns în atenția oamenilor legii după ce a spart anvelopele unei autospeciale de Poliție. Acesta a fost identificat datorită unor imagini surprinse de camerele de luat vederi din zonă.

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de distrugere, polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitatea Gârliciu, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 27 octombrie a.c., persoana în cauză ar fi distrus, prin tăierea cu un obiect ascuțit, a celor patru anvelope ale autospecialei de Poliție, care se afla parcată în fața Postului de Poliție Gârliciu. Acesta nu a vrut să recunoască și pace că a făcut așa ceva, însă, potrivit informațiilor noastre, a fost identificat în baza unor imagini surprinse de camerele de luat vederi. La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânăr pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 6 noiembrie a.c., a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propuneri corespunzătoare.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
GARLICI MAI NENE CE SA LE FACI LU ALDE DRAPEL SI ALTI TARANOI NU NE MAI FACEM BINE DECAT ADUS CEAUSESCU INDARAT SI COMUNISMUL JOS DRGNEA TRAIASCA P C R
0
0
Nu a facut nimic grav. E tanar,este poate chiar simpatizant al genului hastag resist,se antreneaza pentru a ataca masinile jandarmilor deci asa se exprima el liber. Un tanar de nadejde pentru viitorul tarii,un om ce trebuie nu pedepsit,ci platit bine pentru ca este impotriva politiei,a salvarilor,a masiniloe jandarmilor care il apara pe Dragnea. Da,Dragnea e de vina ca cauciucurile pot fi intepate cu un cutit.
0
1
esti prea prost sa realizezi gravitatea faptei. Poate in acel moment cineva avea nevoie de ajutor poate chiar maica-ta. La fel si idiotii care apeleaza la salvare sa-i duca la oras pe post de taxi ori alte cazuri nejustificate.
3
1
MUIE la infractori si la toti cei care ii sustin
4
0
Vorbeste doar in numele tau. Nu este toata lumea ca tine, cipanule.
5
0
cod penal cu parca, banuim pe...,or fi fost ei .trebuie sa dispara nu te poti juca cu soarta unui om ,atunci sa dea lege nu mergeti pe langa masini garduri hale case fara sa aveti o trompeta in mana spray fara sa dati semnale scurte la fel ca in navigatie ,ce ar insemna sa vezi nevasta sefului de post din sat ca rade in hohote cu un satean ,asta ar da banuieala ca sa futut cu sateanul..cam asa este
3
2
dar nu anal, ca le place sa o ia la gaoz.
7
14
Foarte bine asa le trebuie militienilor! La zarca cu ei sa pateasca ce le-au facut ei detinutilor politici! Un militian bun e un militian mort. Bai fraierilor de la militie faceti si voi ca ala din Bucuresti si trageti-va un glont in cap dar inainte omorati-va copiii sa nu mai supravietuiasca gena de garcea!
7
27
Bravo serifii de la sectie, meritati din nou salariu de excelenta pentru laude ca despre munca....se ocupa altii
12
7
O tara de prosti si curve. Nu ne mai facem bine nici cu bomba atomica.
15
10
Daca mi se intampla mie si filmarea era facuta de camerele vecinului respectivele imagini nu erau " proba " trebuiesc omologate !
17
13
Bravooo tata ai nota 100000
16
15

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272