REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un tânăr din judeţul Constanţa a MURIT pe loc după ce a intrat cu maşina în copac

Un tânăr din judeţul Constanţa a MURIT pe loc după ce a intrat cu maşina în copac

Replica API 2 octombrie 2017 | 00:03 1177

Se întorcea din club!

Se întorcea din club!

Tragedie la Olimp, în zona restaurantului Lacul Racilor! Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina în copac. Cunoscuţii şi prietenii au rămas şocaţi la aflarea nenorocirii!

Potrivit oamenilor legii, totul s-a petrecut la data de 30 septembrie a c, în jurul orei 4.00, când un tânăr în vârstă de 24 de ani, din localitatea Schitu, George Cristian Buciumeaţă a condus un autoturism pe DN 39B. Ajungând iar într-o curbă, în zona Olimp (restaurant Lacul Racilor), ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului. La faţa locului au ajuns oamenii legii şi militarii din cadrul ISU Dobrogea, la fel şi cadrele medicale. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru tâmărul şofer, care se afla singur în maşină, el prezentând multiple leziuni incompatibile cu viaţa. Acesta a decedat pe loc. Precizăm că deţinea permis de conducere.

Potrivit unor informaţii se pare că el consumase băuturi alcoolice la un club nou deschis în zonă. Însă, aceste aspecte se vor stabili în urma necropsiei.

"Coliziunea cu copacul a fost laterală, era efectiv înfăşurat pe copac", au spus martorii!

Poliţiştii rutieri au declanşat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment rutiere.

Toţi cunoscuţii tânărului au rămas şocaţi la aflarea cumplitei veşti. Totodată, pe reţelele de socializare au început să curgă mesajele de condoleanţe.

"Geony meu, prea mare durerea! Întotdeauna vei fi în sufletul meu", a scris Adriana C..

"Băiatul nostru...", a scris şi Evelina E..

"Drum bun, fratele meu John! Mult prea devreme, cuvintele nu îşi au rostul acum... Ai grijă de familia ta care te-a iubit şi încă te iubeşte necondiţionat", a scris Sebi R..

"Nu am nici un cuvânt. Nu merita sufletul ăsta dulce să ne părăsească. Ai grijă, frăţiorul meu, de familia ta de acolo de sus. Te iubim!", a spus Levy.

"Dumnezeu să te ierte, frăţioare! Mult prea devreme ai plecat de lângă noi!!! Acum 2 zile am stat de vorbă, am râs şi acum să primesc vestea că nu mai eşti printre noi.. Condoleanţe familiei", a scris şi Alin.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai fost un suflet bun si mare pe pamant care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! Un exemplu pentru noi toti! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodata si mereu vei fi in inimine noastre. Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Cuvintele nu isi mai au rostul , orice as spune nu te mai aduce inapoi , dar ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut , iar ca prieten ai fost mereu cu un pas mai mult. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!
4
1
ba minuatatule baiatu asta a fost un baiat de nota 10 nu un dobitoc si nu avea fanii si prietenii!! Dumnezeu sa te ierte baiat minuat
4
2
Examenul medico-legal spune ca nu fuse niciun gram de alcool... cretineilor. Mancati cacat caci este singura voastra hrana. Vomitive nimic altceva
10
3
El nu a murit in fata primariei domnule ,,UNUL" a murit intr-o curba periculoasa din olimp. Daca ii placea sa se ingrijeasca si sa aiba grija de imaginea lui nu inseamna ca era un cocalar,un gay,un fitos si ce mai spuneti voi dar poate va e oftica ca voi nu stiti sa va ingrijiti si nu va iubeste asa multe lume cum il iubea pe el. Oameni de nimic! Iar tu ,,COCALAR" trebuia sa te omoare pe tine sa te planga si pe tine familia si sa se spuna si de tine ca ai fite si sa spuna next! Jeguri de oameni,el a ajuns printre ingeri voi o sa ajungeti langa dracu unde va e locul!! Jegurilorrr !!!!!!!!!!!!!
6
3
De Care sincai e vb? Stim ca a intrat.unul.in stalp in fata primariei,dar cine exact?
0
2
vin cu niste fite pe ei si poftim unde se duc! bine ca nu a omorat si pe altii! next,,,
4
8
Baiat de bani gata: epilat pe picioare, epilat la sprancene, freza facuta, ochelari scumpi, numai timp de munca nu avea baiatul asta. Viitorul patriei!
4
9
Am scapat de inca un dobitoc!!! Ce de fani analfabeti are!!!!
5
8
Dumnezeu sa-l ierte ! Totusi nu vad sa scrie ceva de stalpul si bordura distruse in FATA PRIMARIEI MANGALIA de Tovarasul Sincai. Oare chiar in asa hal se poate musamaliza cazul ?!
1
6
Sa va iau familiile in pula la toti bagame ash pula n rasa voastra de buretzari ca numai sa latratzi suntetzi buni bagame ash pula n natia voastra de retarzi ca asa e rasa asta spurcata ! Nu stiti decat sa jignitzi!care pula mea e trb voastra daca a baut sau nu? Nu v a pus nimeni sa l plangetzi! Macar numai jignitzi infetzilor!
4
9
sai dea Dmnz sanatate!
2
1
Evident!!! Mereu judecam ca, doar asta stim sa facem. L-am cunoscut pe acest baiat..din liceu. Un baiat extraordinar, cu un suflet foarte bun si era foarte calm. Inca nu imi vine sa cred ca nu mai este.. Oricum, Dumnezeu prefera oamenii speciali si buni langa el! Nu mai judecati dupa aparente! Niciodata nu se stiu necazurile din spatele lor. Dumnezeu sa-l odihneasca, condoleante familiei si putere.. multa putere.
8
1
A murit un om. Am scris corect ?
3
2
esti pe langa scoala..stimata...clasa pregatitoare te asteapta..nu rata ocazia...si tu faceai parte din gasca individului care muncea de cand l-a cacat masa pe planeta Pamant?? voi plangeti tot si pe toti...sunteti in aceeasi oala...
4
1
ma sesizez eu si o iau pe ma-ta la puula. Fatalaule.
4
5
In baza legislatiei constitutionale acest ziar trebuie inchis pentru ca da liber la comentarii abjecte fara niciun filtru. Demnitatea unei persoane nu trebuie lezata in niciun fel. Nu se sesizeaza nimeni?
8
10
Cam tronscangiu ingerul Domnului. Cum sa vorbesti de bine cand un prost bea ca boul si dupa se urca la volan ai mai are pretentia sa ajunga intreg acasa. Momentant pe pamant sunt niste legi facute tocmai pentru aceste situatii. Le sfidezi, ajungi "inger" si te plang pizdulitele dupa.
8
6
Copacul a patit ceva?
6
4
Sa le fie rusine celor care jigneste si vorbeste cacat ! Ma-m saturat de oameni de 2 bani care nu gandesc inainte de a deachide gura! Dobitocilor ganditi-va ca poate erati voi in locul lui !!! Sau mai bine sa de-a Domnul sa va moara cineva drag voua si niste oameni de nimic sa va jigneasca MORTUL !!!! Tatal lui e un om modesc care nu e bagat cu mafia care isi castiga banul cum il fac toti din Costinesti.O sa se intoarca roata o data si data si o va plangeti si voi persoana draga!Oameni de nimic. Dumnezeu sa te ierte George! Dumnezeu a vrut un inger langa el si sa te duca intr-o lume mai buna!
6
14
Dan, mananci mult c-c-t! Tatal acestui baiat nu are nicio treaba cu mafia de care vorbesti! Selectia naturala ar trebui sa isi faca treaba cu oameni bolnavi ca voi, care doresc moartea altora si se bucura ca a murit alt om! Doamne, da-le minte! Lasati-ma cu ipotezele voastre, daca era, daca facea, daca dregea.. uite ca nu a fost! Numai bateti campii! Copilu asta a avut o viata grea si muncea cinstit sa isi intretina familia, iar dincolo de toate astea... nu vad niciun update al acestui articol care sa confirme faptul ca a consumat alcool! Era operat curand, putin probabil sa fi baut.
10
3
Va amintiti de carturile si bicicletele din Costinesti ? Care circula ilegal pe drumurile publice , iti intra sub roti si injuri mereu din cauza lor ? Tatal acestui baiat se lauda ca face bani la greu cu mafia din Costinesti condusa de alde Raiciu. Normal ca si progenitura trebuia sa ii consume in figuri. Dar ... vine termenul scadentei.
12
8
sa fii sanatos ca morcovul in pamant
6
11
Adica de mort numai de bine de parca nu el a gresit?!!! Fiti ma dobitocilor realisti si recunoasteti ca prostul a fost fudul si inconstient!!! Si cand o cauti cu lumanarea.......stiti voi!
12
12
Hm daca in locul copacului sa zicem ca era o alta masina cu o familie de 4-5 persoane?...sa te urci baut la volan este crima!
26
4
As vrea sa va ganditi voi astia care jigniti un om care nu la-ti cunoscut, puteati fi in locului lui sau o persoana draga voua siii haideti sa ne punem in locul familiei! Este o mare durere sa isi vada copilul mort,nu doresc nimanui ca parinte sa isi conduca copilul pe ultimul drum. O sa deveniti si voi parinti sau sunteti deja cei ca vorbesc aiurea sa va moara copilul si sa vorbeasca cineva de copilul vostru in nestiinta de cauza.Haide-ti sa uitam de rautate si sa slunem niste vorbe bune familiei si lu Jonny care numai este printre noi, care a fost un baiat cu suflet frumos,cuminte,educat.
12
20
un cocalar gay mai putin in cta...daca o tinem tot asa in 5 ani scapam de toti borfasii.. muriti in chinuri.dar luati si un tigan cu voi...
24
8
Sunteti buni doar sa jigniti si sa criticati Faceti umbra pamantului degeaba! Omul asta nu era un teribilist, era un om extraordinar, corect, bun, cu un suflet exceptional! Baiatu asta era mai om ca toti la un loc care il criticati si il jigniti pe nedrept. Dumnezeu sa il ierte! Si sper sa aveti si voi rasplata pentru jignirile aduse unui om decedat si nevinovat!
8
22
Muie in gura
11
15
Selectia naturala isi face treaba!!!! Ce sa-i faci, cand esti prost esti prost!!!
24
9
Fetito, ai omorat limba romana!
16
4
poate io fi iesit ceva in fata si a dat sa evite toti vorbit da nu stiti dumnezeu sa il ierte
6
7
Dumnezeu sa-l ierte!! Avea un suflet bun era un prieten care majoritea il vor. Numai judecati daca nu stiti! Era dintr-o familie modesta, nu de bani gata cum spun unii !! El lucra in afara venea in tara sa isi viziteze familia ! Nu le avea cu bautura, drogurile era un baiat cuminte care muncea sa se puna pe piciorele lui ! Pacatt a plecat dintre noi un baiat tanar care avea toata viata inainte! Odihneste-te in pace suflet frumos ! O sa iti simtim lipsa !!!
27
9
Va treziti sa judecati...lasatil fratilor sa se odihneasca in pace.....R.I.P georgicaa ai plecat prea devreme erai tanar cu toata viata inainte....suflet bun
12
11
Dumnezeu sa te Odihneasca Jony
15
2
copacu nu era plantat mai departe de drum.
4
6
Nu era baut !!!
9
6
Iar tu esti o intelectuala, dupa cum scrii. Limba Romana, mama ei...
26
2
Nici nu al cunoasteti si al judecati. Nici nu e sigur daca era baut. Nu este nici bautor si nici de bani gata.este un baiat k muncea an alta tara k multi alti.Dzu sa al ierte.era baiat cu mult respect. Pacat
8
23
Numai figuri in cap aveti
16
7
La volan nu te urci baut ..orice ar fi fite si vrajeli duc toate la cimitir pacat ..selectie naturala ..
36
6
Despre morti,numai de bine..pacat de tineretea lui..e adevarat ca puteau sa moara si nevinovati,dar romanii sunt rai pana in maduva oaselor,nici dupa moarte nu te iarta,de altfel ei sunt crestini buni,merg des la biserica..pana la urma doar Dumnezeu ne judeca nu altii semeni supusi si ei greselilor..atata rautate pe aici de ti se zbarleste parul,lasati omul sa se odihneasca linistit,voi astia de nu faceti greseli, aruncati primii cu piatra.Grijile vietii v-au impietrit sufletul,l-au innegrit de tot.
11
23
de la olimp spre DN via lacul racilor e foarte periculos, alterneaza curbe lente si medii, cateva in orb, te poti pacali si ca sofer experimentat. Daca mai e si noapte, iar tu esti beat.... de ce n-o fi luat-o pe la comorova pe drum drept, greu de inteles, dar cu betivul nu te pui. Bine ca nu a luat si pe altii cu el.
51
4
Era un baiat de nota 1000 , muncea de la 15-16 ani ...toata lumea il respecta Si voi care va bucurati de necazul lui .... Sa va doresc sa va planga si pe voi prieteni si familia :P
7
41
Voi astia corectii ...oare va scrieti numele corect si intreg la postarile voastre ???
7
37
Pacat de el. Totusi,daca bei nu te urci la volan,ce e asa de greu? Sunt atatea precedente tragice,incat nimeni nu poate afirma ca azi a fost inventat alcoolul si tot azi s-au dat legile circulatiei. Altii isi fac poze in locuri periculoase si crapa ca prostii.
24
5
Selectie naturala se numeste
32
6
cred ca individul era satul de munca...avea de toate,la doar 24 ani...ce sa-i faci...DUMNEZEU...nu doarme...poate s-a facut ...dreptate...
17
17
E adevarat! E foarte crunt sa primesti o asemenea veste, dar credema e si mai crunt sa afli ca cineva drag tie a murit din cauza unui nenorocit care a baut si s-a urcat la volan!
45
7
atunci trebuia sa se intalneasca in ratacirea lui cu familia ta care circula regulamentar. aceasi impresie o aveai?
43
6
Numai animale.. mereu cand moare cineva, majoritatea se bucura si aduc mesaje denigratoare. Mortii vostri! Toti avem momente de ratacire si facem greseli, asta nu inseamna ca meritam sa murim.
13
45
o binecuvantare pentru soselele patriei. un pic mai sigure acum.
45
9
in momente d-astea e aiurea sa te trezesti cu egoismul din tine "bine ca nu m-a lovit si pe mine" de aia ne ducem dracu toti, de egoisti si rai ce suntem, un minut nu ne putem gandi la acel suflet? la familia lui? e o durere crunta sa fii anuntat ca cel drag tie a murit intr-un accident si nu doresc nimanui sa treaca prin asta! hai sa fim oameni, sa ne gandim si la durerea altora nu numai la a noastra!
14
38
Felicitari!
33
14
Mesajele corecte ar trebui sa fie cam asa: "Johnny" , iti multumim ca nu ai mai facut si alte victime...!
81
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108