REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Regii Șoselelor! Un TIR aproape că s-a urcat pe un autovehicul care a avut „tupeul ” să îl depășească

Regii Șoselelor! Un TIR aproape că s-a urcat pe un autovehicul care a avut „tupeul ” să îl depășească

Replica API 21 septembrie 2022 | 00:00 5171

Se spune că șoferii de TIR sunt regii șoselor. Motivele sunt diferite însă niciunul nu este pozitiv. Astfel, șoferii mastodonților se cred stăpâni pe șosele și orice factor care le-ar putea afectat suveranitatea (a se citi alți participanți la trafic) sunt îndepărtați prin orice mijloace. Este și cazul unui autovehicul, care pentru că șoferul a avut tupeul să intre în depășirea unui TIR, a fost imediat „liniștit”, monstrul acroșând ”mașinuța„ și trimițând-o pe contrasens. Evenimentul s-a petrecut luni, 19 septembrie, în Agigea, imediat după giratoriu.

Luni dimineață, în Agigea, imediat după sensul giratoriu, un TIR aproape că s-a urcat pe un autovehicul care a încercat să îl depășească. Cu toate că accidentul nu pare a fi avut victime, nu este prima oară când TIR-iștii se cred stăpâni pe șosele, neținând seama de ceilalți participanți la trafic.

Tupeul lor este câteodată de-a dreptul fantastic, profitând de faptul că sunt la volanul unui monstru de câteva zeci de tone, aceștia fac legea pe șosele, nerespectând nici un fel de reguli de circulație. Replica de Constanța a semnalat, acum câteva săptămâni, nesimțirea unui TIR-ist care, fără a se asigura, a târât după el un autovehicul.

Citește și Un șofer de TIR a făcut praf o mașină în Km 4-5 și a fugit de la locul accidentului! Video

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate! Dar imi mentin parera ca nu pare intentie, ci mai degraba pr0stie. Soferul capului tractor este singurul vinovat. Probabil s-a speriat ca rateaza virajul si a schimbat banda prea din scurt. Inca vreo cativa centimetri si nu s-ar mai fi lovit. Soferul din dreapta reduce viteza, dar nu e vinovat, se observa ca nu a franat brusc. Soferul camionului oricum nu a pastrat distanta. Soferul din dreapta si cel care filmeaza reduc viteza simultan si nu-mi pot da seama daca e o simpla iluzie, sau camionul accelereaza cand se angajeaza in schimbarea benzii...
0
0
daca tu te asiguri si virezi in 4 secunde adica aproape instant atunci nu esti sofer ma! cand inainte sa schimbi banda de obicei te asiguri cu mult timp inainte sa vezi ce poate veni din spate!
0
0
nu conteaza ce inaltime are soferul, daca este de bun simt se poate apleca in fata sa vada mai bine ca sa elimine pe cat posibil unghiul mort, ca doar nu are infipta in koor o coada de cazma cand sta la volan! asa ca pica si asta!! ramane tentativa de omor!
0
0
nu-i mai trage cu ungiul mort, e intentie si tentativa de omor pe civil, spune-i avocatului care te invata sa-ti dea banii inapoi, mai bine scoate-ti un certificat medical , spui ca ti s-a facu rau, predai permisul pe care l-ai luat cam dubios si ai scapat si tu si participantii la trafic pe care ai putea sa-i nenorocesti in viitor pe traseu, i-ati un playstaton si joaca-te acolo cu camioane cat vrei, loveste in stanga si dreapta pe cine vrei ca nu se intampla nimic!!!
0
0
N-ai ce sa-i reprosezi" soferului din dreapta.
3
0
De fapt, cred ca ma insel cu unghiul mort. E posibil sa-l fi vazut si a gresit apoi crezand ca se poate baga, la limita, in spatele autovehicului, fortat de imprejurare ca incepea linia continua si el avea nevoie sa faca prima la dreapta. Deci soferul camionului se face vinovat, pentru ca nu s-a asigurat si incadrat din timp, apoi l-a lovit pe ala. Soferul autovehicului reduce viteza, deoarece se apropia trecerea de pietoni. N-ai ce sa-i reprosesti... S-a intamplat rapid, nu prea au avut timp de reactie. L-a lovit in stopul din stanga, a crezut ca are loc, in graba sa nu rateze virajul.
5
0
Unghiul mort se schimba in functie de inaltimea soferului. Poate era Adrian copiul t i g a n Minune la volan, cine stie? Daca avea 1.9m inaltime, vedea botul masinii din dreapta. Dar daca "regele soselelor" asta avea 1.5m inaltime? Mai vedea ceva? Hahaha! Luati o ruleta, duceti-va si masurati unghiul, nervosilor! Cine urla mai tare, ala are dreptate! Ca sa stiti! Hahaha
7
0
Soferul capului tractor e singurul vinovat. Dar nu pare intentie! Exista si reguli nescrise, de care se face "vinovat" celalalt sofer. Daca iti doresti sa traiesti, casti ochii in trafic. E unul dintre cele mai mari pericole sa ai un camion pe banda din stanga. Ce naiba gasesti mai important de facut? Live pe telefon? Soferii experimentati nu stau niciodata in unghiul mort, NU RISCA nici macar o secunda, ca poate fi ultima!!!
5
0
Decat sa va cacati pe voi aici cu circ si sa va injurati intre voi. Macar priviti partea buna si invatati din greselile altor! Va recomanda sa NU stati niciodata in pozitia aia cand vedeti un camion langa voi. Desteptii invata din greselile altora, pr0stii nu invata nici macar din ale lor! Se putea termina mult mai rau, de multe ori dupa ce esti acrosat asa de un cap tractor, sunt sanse mari sa se si urce peste tine cu rotile din fata sau sa te rastoarne si impinga pe contrasens. Iar daca are si remorca... atunci apareti la stiri si la TV, nu doar online...
5
0
De la 0:27 la 0:31 autovehiculul s-a aflat in unghiul mort. Cine nu are habar despre unghiul mort, e liber sa se bata cu pumnii in piept in alta parte. Probabil ca fix atunci intre 0:27 si 0:31 soferul capului tractor a verificat oglinda din dreapta iar BANDA o vedea GOALA. 0:31 semnalizeaza dreapta si se incadreaza pe banda, grabindu-se sa faca prima la dreapta, deoarece incepea deja linia continua. E posibil ca farul masinii sa fi intrat in campul vizual prin parbriz, dar incepuse deja manevra. S-o fi uitat in GPS, s-o fi uitat in oglinda din stanga, convins ca in dreapta e liber. Dobitoc!
5
0
Au venit toti pietonii si adolescentii cu cosuri sa comenteze. Soferul camionului este suta la suta vinovat. A facut multe greseli, nu a pus nimeni asta la indoiala. Dar nu cred ca a fost intentie, a fost D0BITOC! Capul tractor are unghiul mort sub parbriz, in fata rotii din dreapta si paralel cu ea. E clar greseala tiristului, dar nu observati ca a semnalizat, a asteptat cateva secunde si abia apoi s-a incadrat, sa faca prima la dreapta? S-a asigurat in oglinda din spate, dar a vazut banda goala. A fost doar o chestie de secunde, ala de pe prima banda a intrat cateva secunde in unghiul mort.
5
0
Machidonu' din camion trebuie cercetat pentru tentativa de omor.
0
0
si inca ceva pentru mintea ta obosita, ala care a proiectat masina aia de 400 000 de euro a pus si suficiente oglinzi pe ea ca boul de la volan sa nu aibe unghi mort, nu ca sa-si faca mustata in ele!
0
0
da ma ala a pus frana pe banda lui care problema, cel care schimba banda sa-l loveasca e tiristul!
0
0
In fata atotrenului ai unghi mort 1-1,5 m maxim de aia e oglinda aia deasupra parbrizului si e pentru a vedea eventualele persoane care se afla acolo, unghuil mort nu este la aproape 5 metri in fata tiristului unde se afla botul masii lovite specialistule!
0
0
cand citesti comentariile de aici! Zice unul ca de unde unghi mort in fata camionului?! Esti praf amice! Ai urcat macar o data intr-o cabina de camion sau utilaj sa vezi cam ce si de unde incepi sa vezi in jurul lui? Chiar si cu oglinzi nu sunt acoperite toate unghiurile moarte!
0
0
pPentru cei care vorbesc de unghiul mort de semnalizare, uitati-va mai atent ca omul incepe sa semnalizeze cand incepe linia continua dupa ce autoturismul a trecut de el. Nu are voie sa schimbe banda si se vede intentia dezaxatului. probabil a fost deranjat de vreun claxon.
1
1
1- majoritatea capetelor tractoare din RO sunt SH, deci nici gand sa valoreze 400.000 euro. 2- nu ai cum sa produci mare paguba la un cap tractor acrosand o masina mica, eventual zgarii bara 3- soferul TIR-ului nu este si proprietarul lui, asa ca il doare-n cur de pagube. 4- pentru consum de droguri se fac 15 ani de puscarie, desi iti faci rau doar propriei persoane, pentru omor in trafic iei cu supendare. Asa ca, de ce sa nu faca ce vrea neuronul sau stingher cocalarul de la volanul TRI-ului?
2
1
si exact cum zicea colegul, un tir costa cat 100 de masinute, nu e nimeni imbecil sa strice 400.000 de euro pentru 1000 euro e ilogic, ca si cum ai intra cu Lamborghini intr-un Logan ca sa ii arati cine e seful
1
0
a pus frana brusca aiurea masinuta nu ca ii iau apararea tiristului e si el vinovat dar e culpa comuna parerea mea nu dati cu parul
1
0
ba ce unghi mort vorbiti aici cand masina aia este in fata tirului de cateva secunde ??? Sunteti chiar tampiti sau va prefaceti ?
0
0
Faptul ca masinile de pe o banda circula mai rpd decat cele de pe alta nu se considera depasire! Elementar! Depasirea este cand schimbi banda si revii pe ea. In plus, ala nu e unghi mort.
1
0
Cine a scris articolu , ori este p***t , ori este p***t . Imbecilu care a depasit prin dreapta , ar fi trebuit sa stie ca atunci cand efectuiezi o depasire , fie chiar si prin dreapta , nu ramai in ughiul mort . Pentru ca in situatia in care s-a intamplat accidentul soferul de camion nu avea vizibilitate .
0
0
se cunoaste ca-ti place sa mananci kakat pupincuristule
0
0
deaia sunt bune camere pe masini in trafic, depisteaza idioti ca ala disperat cu TIR-ul care se pare ca scrie pe aici si care vrea sa se salveze de la tentativa de omor cu vrajeala ca nu a vazut masina din cauza unghilui mort!!!
0
0
mai este cretinul de la 08:38! Auzi la el, oglinzi pentru unghiul mort?! Oricum are unghiuri moarte orice masina! Du-te la ma-ta ca esti prea handicapat!
1
1
Nu sunt tirist dar tu cu siguranta esti orb! Ma mir ca ai carnet, idiotule! Du-te la politie si preda-l ca esti prea bou ca sa circuli pe drumuri cu masina!
1
1
Unghiul mort nu-ti da prioritate, kakate pe el de carnet pe care-l ai si nu mai spune de altii, la toate masinile exista zone de unghi mort! Iar TIR-ul se vede clar ca are oglinzi pentru unghi mort oligofrenule!!! INTENTIA E CLARA AICI! de ce nu comentezi ce cauta ala pe banda a doua si probabil pe un drum unde masinile de genul ala au interzis!!!
0
0
tu probabil esti TIR-st care confunda haudi cu magaoaia si care ai permis doar pentru ca stii de prioritate de gabarit! beleste ochii de 10 ori la filmare si pe urma comenteaza!
0
0
Ala cu camionul nu l-a mai vazut pe cel cu masina mica! Nu-i nici o razbunare! Tocmai de asta e bine sa nu prea stati pe langa camioane. Au o gramada de unghiuri moarte! Pt. 07:19: Prostovane ma sperie gandul ca esti liber si probabil ai si carnet! Taci dracului din gura ca esti mai prrost decat prevede legea!
0
1
cum plm de unghi mort ma cand ala cu tir-ul loveste masina din spate? intentia e clarea, asteapta sa-l depaseasca masina al carei sofer probabil l-a apostrofat sau claxonat mai devreme pe covrigarul TIR-ist ca mergea pe banda a 2-a blocand circulatia! si nataraul care mesteca in mototina s-a razbunat, atat l-a dus capul! ar trebui sa i se ia permisul pe viata, e tentativa de omor!
0
0
Manivelele profesioniste sunt frustati ca ajung altii inainte la nevestele singure si ei se spala la lighean ...colega, colega .
1
0
Cei mai mari magari in trafic sunt tiristii pe ruta asta cta - ng voda si cel mai enervant e ca radarul nu-i prinde niciodata cand merg prin localitati cu 80 si dau flashuri iar de treceri n-are rost sa vorbim. Binenteles ca vorbesc de tirurile cu nr de ct.
0
0
Tocmai de-aia va recomand sa evitati sa stati langa camioane d-astea in trafic. Astia sunt soferi profesionisti, de obicei nu fac asemenea greseli, dar exact ca in video, unghiul mort devine de-a dreptul MORTAL, asa ca ori incercati sa stati in permanenta in campul lor vizual, sa va vada in oglinzi, or dati-i talpa si indepartati-va. Eu unul nu as risca nicio secunda. Daca se urca un camion d-asta peste tine, ai pus-o! Ha ha ha! Deci, mai bine o lasati mai moale, ajungeti mai tarziu cu 2-3 minute, dar MACAR MAI AJUNGETI VII LA DESTINATIE. Ha ha ha!
5
0
In primul rand, nu ar strica nimeni o frumusete de camion, doar ca sa pedepseasca o "buburuza d-aia", second-hand. Nu exista pic de logica in titlu! Evident, soferul DAF-ului este de vina. Dar, clar nu a fost intentie! In primul rand a semnalizat, ce rost mai avea sa semnalizeze, daca ar fi vrut sa-l loveasca intentionat pe ala cum aberati voi? Hmm? Explicatia este simpla: autovehiculul se afla in unghiul mort. Probabil nu are oglinda d-aia frontala, sa vada in jos, sub parbriz. Nu mai stiu cum se numeste ea. Iar camioanele astea noi au senzori laterali, ar fi trebuit sa BEEP BEEP BEEEEEEP
5
0
Politia?Un cacat!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218