REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un VIOLATOR a fost PRINS în timp ce SPĂRGEA o casă! VIDEO

Un VIOLATOR a fost PRINS în timp ce SPĂRGEA o casă! VIDEO

Replica API 6 aprilie 2021 | 00:12 6479

O femeie din localitatea Cobadin, județul Constanța, susține că s-a trezit cu 3 camere de supraveghere, din cele 5 montate în gospodărie, distruse. Mai mult decât atât, ea a precizat că știe cine este autorul faptei, adică individul care i-a vizitat locuința cu scopul de a fura, care apare și în imagini, pe care îl așteaptă să-și ceară scuze. Cât despre o reclamație la Poliție…, nu se pune problema – spune ea. De ce? Pentru că îi este milă de făptaș. Însă, trebuie menționat că așa se încurajează cifra neagră a criminalității.

”Persoana care mi-a intrat în casă, dacă ai distrus 3 din 5 camere de supraveghere și ai fost ‘mascat’, asta nu înseamnă că nu ai fost recunoscut, ți-ai pierdut un lucru personal prin care ai fost identificat și, dacă nu am anunțat până acum Poliția, a fost pentru că îți știu situația și încă aștept să mă cauți tu. Voi pune și una din poze cu tine, să te recunoști mai ușor, asta în cazul în care sunt mai mulți care se simt”, a spus păgubita.

Potrivit informațiilor noastre, evenimentul ar fi avut loc în urmă cu câteva zile. Locuitorii din Cobadin sunt siguri că este vorba de un bărbat cu vârsta de aproximativ 39 – 40 de ani, Gabi, din localitate, care are o situație financiară precară și care s-ar ocupa cu găinării.

Dacă este cu adevărat vorba despre persoana respectivă, trebuie să menționăm că nu este la primul conflict cu legea penală. Spre exemplu, în anul 2006, alături de alți doi tineri, a încercat să violeze o femeie. Aceștia l-au trimis pe soțul victimei în centrul comunei, mințindu-l că acolo îl așteaptă cineva pentru a-i da de muncă. Apoi au mers acasă și i-au spus femeii să urce în căruță pentru a o duce și pe ea în centru, la soțul ei. Doar că au dus-o pe câmp, acolo unde unul dintre ei a violat-o, de față cu copilul minor al victimei, pe care îl luase cu ea.

Revenind la cazul de față, trebuie menționat că, prin astfel de acțiuni ale persoanelor păgubite, și aici ne referim la faptul că nu depun plângeri la Poliție, se încurajează cifra neagră a criminalității. Aceasta cuprinde diferenţa dintre criminalitatea reală şi cea cunoscută (relevată). Această formă de criminalitate se numește așa din cauza faptului că ea nu este cunoscută cert, iar dimensiunile sale rămân practic discutabile. De ce? Tocmai pentru că nu toate victimele depun plângeri. În plus, făptașii, chiar dacă au comis o faptă minoră, prind curaj și vor continua.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cobadin,sat de hoti.politia e mina in mina cu ei!
1
0
Poate fi numit si violator de domiciliu?
1
0
Sa i se taie scula
2
0
Azi gainar, maine criminal
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218