REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

UNDĂ VERDE pentru reamenajarea locurilor de joacă din Poarta 6 și Doraly!

UNDĂ VERDE pentru reamenajarea locurilor de joacă din Poarta 6 și Doraly!

Replica API 31 ianuarie 2020 | 00:00 302

Veşti bune pentru părinții constănțeni! Una dintre problemele cele mai pregnante ale orașului nostru, lipsa locurilor de joacă moderne și potrivite copiilor, pare să își găsească soluționare, încă de la începutul anului curent.

Pe portalul primăriei municipiului au fost postate, în data de 30 ianuarie, 2 certificate urbanistice privind reamenajarea locurilor de joacă din zonele Poarta 6 și Dorally Mall.

Se pare că doleanțele constănțenilor în ceea ce privește situația precară a locurilor special amenajate pentru copii au fost, într-un final, ascultate de către reprezentanții primăriei.

Situația locurilor de joacă din zonele amintite era rezultatul a perioade lungi în care nu s-a intervenit asupra lor prin procese de modernizare.

Acest lucru stârnise, ani la rândul, furia și indignarea tuturor locuitorilor din zonele respective, dar ecourile vocii lor comune, al strigătului către autorități, rămânea neauzit. Nu exista siguranța obiectelor de agrement, pe de-o parte, și pe de altă parte, acestea expuneau un tablou dezolant, cu băncuțe rupte sau vandalizate de-a lungul timpului, cu vopseaua sărită, murdare și cu un risc crescut de accidentare al celor mici.

Drept urmare, această inițiativă a conducerii municipiului nu poate decât să ne bucure, așteptând cu interes rezultatul final.

Abia apoi, oferindu-le alternative de petrecere a timpului liber în alt mod decât în fața ecranelor telefoanelor, putem îmbunătăți sănătatea fizică și psihică a copiilor noștri, însă până atunci, rămânem martori neputincioși ai unei realități ce ne îndeamnă la revoltă interioară.

Alina MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
atat il duce capul pe acest cretin cu freza de ginere mort si fatza de tractorist din Beidaud... totusi , baiatul ala care a ajuns sef la dna in in Cta , ar trebui sa se intereseze si el cam cat se cheltuie din bugetul orasului cu locurile de joaca si cu niste resturi de faianta lipite in intersectii bune pentru a aluneca pe ploaie , zapada sau polei...!
1
0
acoperiti nisipul cu materiale elastice in primul rand sa nu se mai cace animalele ,sursa de infectii pentru copilasii nostrii
0
0
imi place cum scrie Alina Matei
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272