REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Unde vor fi direcționați banii obținuți în urma amenzilor Covid-19

Unde vor fi direcționați banii obținuți în urma amenzilor Covid-19

Replica API 3 mai 2020 | 23:01 2774

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că, în urma unei discuții cu premierul Ludovic Orban, s-a decis ca valoarea amenzilor date pentru încălcarea de către români a restricțiilor impuse de autorități se va duce spre sectorul de sănătate. Marcel Vela a punctat că valoarea sancțiunilor a depășit 600 de milioane de lei.

„Ludovic Orban a fost săptămâna trecută la MAI, am discutat (...) pentru a folosi aceşti bani doar către zona medicală, către spitalele din România şi către situaţii în care există situaţii vulnerabile”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela, la Digi 24.

De altfel, Marcel Vela a precizat că valoarea sancțiunilor COVID-19 date pe perioada stării de urgență a depășit 600 de milioane de lei.

„De la debutul epidemiei până azi au fost în jur de 300.000 de persoane sancţionate şi valoarea amenzilor a fost 600 milioane lei. Cam 120 milioane de euro. Este o cifră imensă, dar depinde cum o evaluaţi. Suma asta, care poate fi considerată mai mare sau mică, este semnul că am fost la datorie”, a declarat Marcel Vela la Digi24. „La final vom afla câți români au plătit amenzile”, a mai spus Marcel Vela, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar le urez la prostii care sustin japcangii sanatate ca minte nu au deloc.
3
1
VREAU SA STIU MINISTRULE TRECATOR VELA DE CE LASI MOTOLIGOFRENI DESCREIERATI AUROLACI SA POCNEASCA PE STRAZI CE PAZESC SUBALTERNII TAI PLATITI REGESTE ZILELE ACESTEA DE CE ACESTI SMINTITI SUNT LASATI IN VOIA SELECTIEI NATURALE???
5
0
Sa va luati lumanari de iei ticalosilor ati amendat si batrani cu pensia de 700 de lei nu aveti nimic sfant sunteti mai rau de cat PSD leprelor
14
0
Amenzile sant f binevenite, atatia cocalari, infractori, nesimtiti care nu au respectat legea. Imp. e incasarea lor, daca nu, la munca in folosul societatii sau la puscarie. Dar Orbane, Vela, ganditi-va ca tb. sa si muncim, de la sezonieri, muncitori la bugetari, asa ca de la 15 mai dati drumul la munca in conditii de distantare sociala, purtarea obligatorie a mastilor.
1
8
O gramada de prosti care au luat amenzi comenteaza ca nu au respectat legea
3
12
ar putea transforma amenzile in munca silnica. in felul asta am termina si noi canalul dunare bucuresti si autostrazi peste munti.
6
8
Marcele n-ai inteles nimic din accidentul ala de elicopter!
8
1
O sa incasati pwla din amenzile date , gunoaielor!
14
1
Cum ati dat amenzile abuzive asa sa fiti tratati domnilor amendaci !
13
1
Opriti cacatele de ordonante militare o sa moara lumea de depresie si foame pana la covid
15
2
Sa fie platit salariul ministrului Vela din banii de amenzi platiti de tigani.....
11
0
... ca le anuleaza CCR, nu spunea el ca amenaile vor fi declarate ca fiind neconstitutionale?
15
0
Gunoaiele astea au intrat cu bocancul bolsevic in drepturile omului si sper sa se anuleze toate amenzile si sa ne suga poola.Unde au vazut infectii astia in Europa amenzi de 2 ori mai mari ca salariul mediu adica cel putin 6000 Euro
22
5
Futu-va-n gura sa va fut, amendati-ne pe noi ca sa platiti maririle salariale promise celor din ,,linia intai". Va dau mumu , in loc de bani, ca sa va onorati promisiunile.
17
4
Voi vedeti ce figura de copil chinuit are asta, genul de copil care a crescut cu lacat pe telefon si frigider si care venea la colindat de opt ori pe zi de pe 1 decembrie pana pe 31 ianuarie?
9
1
l u m inatoare
1
1
Ce bine imi pare ca ati luat teapa.Ati pus stampila pe noi cu doua maini sa moara pesedeul de necaz.Minunat muie ati luat !.
13
4
Se duc la "satane rastignite", pt.diagnostic de covid-19. sa fie oferite bonificatii de"Salvare" cetatenilor cu decedati.Astia sunt nebuni nu-si dau seama ca in cartier,pe strada,la buticuri oamenii se cunosc, vorbesc,sunt vecini, stiu de la un bloc la altu', se afla tot.Cine unde sta, cine a murit in cartier si de ce? Stim minunatiile facute de satanele rastignite, facuti martiri peste noapte.Nu le este rusine de copiii lor pentru ceea ce fac? De oamenii pe care ii cunosc,de rude, de vecini,cunostinte? Au constiinte? Ne pot privi in ochi si sa ne spuna ca nu este adevarat ce spun oameniii?
19
1
da putina muie nu vrei tovarase vela ?Daca o sa incasati 2% din acei bani sa ziceti multumesc .!Ce usor fac unii planul cu banii altora .
20
2
va arata si asta, ca si Citu, cum "dau bani", cand de fapt, suma este mult mai mica. Pentru ca el aduna banii din PROCESE VERBALE, nicidecum banii INCASATI REAL. Aceste amenzi sunt usor de desfiintat in instanta, de unde rezulta ca bani nu vor fi cat minte asta. Bai, toti penelijdii sunt cutre mincinoase?
19
4
Bine zis koae! Caca-m-as in coliva lor de scursuri fasciste!
12
7
Sunt pensii chiar si 10 mii euro pe luna pentru anumiti securisti, acolo se vor duce.
21
1
bugetul Romaniei se pune pe piciore, trista tara..biet popor...
22
1
de bugetari de-alea nesimtite,acolo se vor duce banii.
27
4
Hahahahah da da, sigur se vor duce la sanatate. Mars in mortii ma-ti de sluga ordinara si tu si gunoiul ala uman de mandolina. Sunteti niste scursuri anale tot guvernul labarilor. Sper sa va moara tot neamul sa dispareti pana la ultimul jigodii ordinare si tradatoare.
23
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272