REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Universitatea Ovidius, asaltată de tineri care vor să devină medici, psihologi şi jurişti

Universitatea Ovidius, asaltată de tineri care vor să devină medici, psihologi şi jurişti

Replica API 19 iulie 2017 | 00:00 629

Peste 2.400 de absolvenţi de liceu şi-au depus dosarele de înscriere la programele de studii nivel licenţă, forma de învăţământ zi, în prima săptămână de admitere la Universitatea „Ovidius” din Constanţa (UOC), conform ultimelor date raportate ieri, 17 iulie 2017.

Cifrele candidaţilor înscrişi la programele nivel licenţă, forma de învăţământ zi, în cadrul celor 16 facultăţi ale UOC, până în prezent, sunt următoarele: Facultatea de Litere – 143 de candidaţi, Facultatea de Teologie – 27 de candidaţi, Facultatea de Istorie și Științe Politice – 61 de candidaţi, Facultatea de Drept și Științe Administrative – 221 de candidaţi, Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole - 140 de candidaţi, Facultatea de Educație Fizică și Sport - 45 de candidaţi, Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie – 87 de candidaţi, Facultatea de Matematică și Informatică – 129 de candidaţi, Facultatea de Științe Economice – 289 de candidaţi, Facultatea de Medicină – 500 de candidaţi, Facultatea de Medicină Dentară – 294 de candidaţi, Facultatea de Farmacie – 112 de candidaţi, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă – 141 de candidaţi, Facultatea de Construcții – 20 de candidaţi, Facultatea de Arte – 13 candidaţi şi Facultatea de Psihologie și Științele Educației – 262 de candidaţi.

Dinamica zilnică a înscrierilor o puteţi urmări aici: https://admitere.univ-ovidius.ro/candidati-inscrisi/.

Perioada de admitere, sesiunea iulie, la UOC, este cuprinsă între 10 iulie și 5 august 2017. Calendarul admiterii al fiecărei facultăţi, taxele şi toate informaţiile necesare le puteţi accesa la adresa: https://admitere.univ-ovidius.ro, dar şi pe site-urile facultăţilor. Comisiile de admitere vă așteaptă și în zilele de weekend.

Vă reamintim faptul că la şapte facultăţi, respectiv Facultatea de Arte, Facultatea de Construcţii, Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice, Facultatea de Litere, Facultatea de Matematică şi Informatică, Facultatea de Ştiinţe ale Naturii şi Ştiinţe Agricole şi Facultatea de Teologie, vă puteţi înscrie on-line, la adresa: https://admitereonline.univ-ovidius.ro/. Totodată, acestea vă asigură asistenţa tehnică necesară pentru înscrierea on-line şi în locaţiile special amenajate. Lista locaţiilor o puteţi consulta aici: https://admitere.univ-ovidius.ro/wp-content/uploads/2013/04/locatii-2017-vx.pdf.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faceti digeaba facultati tot prosti sunteti in mare parte 90%
0
0
medicina in ziua de azi este pe mana unor nonvalori,cat despre capul lor,vai Doamne,odata admisi,parcurg intregul parcurs fara batai de cap si ies vai mama,acuma cu bursa,urmeaza salarii mari dar rezultate ..ula
6
0
Daca prin spitale continua sa fie mizerie si salarii mici nimeni nu o sa ramana in tara desii in anumite tari in UE anul acesta sant locuri putine in universitatile de medicina pt ca nu au reusit nici puna in prezent sa absoarba pe cei de anul trecut in campul muncii deci medicina ca si alte meserii nu mai este ce a fost .
2
0
La medicina vin pentru ca in aniitrecuti au dat rezultate foarte bune la rezidentiatul national Deci se invata carte,nu gluma
0
0
Da,tinerii vor sa fie doctori si asa mai departe,ori asta e bine pentru ei. Ca altii nu-i vor pe acesti tineri si ii gonesc platindu-i la nivel de soferi,e cu totul altceva. Cine srede ca e asa de simplu sa inveti,sa incerce sa puna mana pe carte,abia apoi sa faca scandal ca de ce aia cu carte nu accepta sa munceasca pe salarii de necalificati.
0
0
tara unde toti vor medici,avocati,pisicologi...culmea e ca n-avem doctori....avem in schimb trantori f.bine platiti.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367