REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
16.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Universitatea OVIDIUS BAGĂ 21 de milioane de lei în corpul C1 de pe bulevardul Mamaia

Universitatea OVIDIUS BAGĂ 21 de milioane de lei în corpul C1 de pe bulevardul Mamaia

Replica API 15 decembrie 2020 | 00:08 3803

Universitatea „Ovidius” din Constanța pune la bătaie peste 21 de milioane de lei pentru un contract ce cuprinde servicii de proiectare, asistență tehnică, execuţie lucrări, utilaje și montaj pentru obiectivul de investiţii al proiectului “Consolidare, extindere și mansardare corp C1 Facultate D+P+1E+2E”.

Universitatea "Ovidius" din Constanța intenționează să achiziționeze, prin atribuirea unui contract de servicii de proiectare şi execuţie a lucrărilor de consolidare, extindere, mansardare și dotare cu utilaje și echipamente cu montaj necesare pentru funcționarea clădirii având următoarele obiective principale: asigurarea stabilității structurale a clădirii; optimizarea spațială funcțională a clădirii asupra căreia se intervine; creșterea gradului de confort și a performanței energetice a clădirii; eliminarea riscurilor induse de existența ovoidului ce subtraversează clădirea și curtea interioară, prin proiectarea și execuția lucrărilor de intervenție asupra acestuia. Lucrările vor fi edificate la corpul C1, din cadrul sediului universității de pe bulevardul Mamaia, numărul 124.

Imbunătățiri pentru avizul ISU și DSP

Indicatori de performanță și calitate ce trebuiesc atinși de clădire după terminarea lucrărilor sunt: proiectarea și execuția lucrărilor de intervenție trebuie să conducă la obținerea autorizației de funcționare IGSU și a autorizației de funcționare DSP după terminarea lucrărilor, dar și altele.

Proiect pe fonduri europene

Proiectul este finanțat din fonduri ale Uniunii Europene, prin Programul Operațional Regional – POR 2014 – 2020. Valoarea totală estimată este de 21.081.958,36 lei.

Condiții de participare

Operatorul Economic (candidat individual, membru al unei asocieri, subcontractant, terț susținător) sau orice persoană care este membru al consiliului/organului de administrare, de conducere sau de supervizare al acestuia sau care are putere de reprezentare, de decizie sau de control în cadrul acestuia nu trebuie sa se afle în niciuna dintre situațiile menționate la articolul 164 alin. (1) din Legea nr. 98/2016 privind motivele de excludere referitoare la condamnările penale.

Persoane ce pot lua decizii în acest contract

Pentru a preveni, a identifica și a remedia în mod eficient conflictele de interese care pot apărea pe parcursul derulării procedurii de atribuire, astfel încât să se evite orice denaturare a concurenței și să se asigure un tratament egal pentru toți operatorii economici, autoritatea contractantă comunică în cele ce urmează numele persoanelor cu funcție de decizie, astfel: Dan-Marcel ILIESCU – Rector, Sîrbu Laurenţiu – Director General Administrativ, Atanasie Maria –Director Economic, Dan Loredana-Maximiliana – Director Juridic, Galav Roberta-Laura - Viză Control Financiar Preventiv, Filip Cosmin – Decan Facultatea de Construcții, Gabriela Drăghici – Responsabil Tehnic în cadrul echipei de implementare a proiectului, Sîrbu Mihaela – Inginer constructor – Serviciul Tehnic, Mihail Luminiţa - Sef Birou Achizitii Publice, Tiţoiu Cristian - Responsabil Achiziţie.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 08.01.2021, ora 15:00.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Diana a ramas la faza cu bagatu'
1
0
A murit Surugiu gata?? A plecat si Danisor.. se darama subsolu cade cascarabeta.
0
1
Asta e expresie,BAGA? Poate ati ramas cu obsesii.
2
0
NU AVEM APA APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII - TOATA ZONA CASA CASATORIILOR ARE APA SI CALDURA CU PORTIA 2 ZILE DA 2 NU! NU MAI SUPORT
0
1
Baga sau investeste?? Hello, partidul haur e aici!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407