REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Unul dintre bărbații din Eforie, care aduceau DROGURI din Bulgaria, a MURIT!

Unul dintre bărbații din Eforie, care aduceau DROGURI din Bulgaria, a MURIT!

Replica API 7 martie 2019 | 00:00 1611

Magistrații Tribunalului Constanța au dispus încetarea procesului penal pornit împotriva inculpatului Antonio Cristian A., din Eforie, pentru săvârşirea infracţiunilor de introducerea în țară, fără drept, de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc, punerea la dispoziție, cu știință, a unei locuințe pentru consumul ilicit de droguri, întrucât a intervenit decesul acestuia.

În același dosar, Petre Ionuț D. a fost condamnat la 6 ani de închisoare. De asemenea, Silviu Eugen M. a primit 1 an și 10 luni în regim de detenție, iar Niki Marian P. a primit 1 an și 4 luni, pe când Petrică M. s-a ales cu pedeapsa de 1 1n ți 6 luni. În continuare, Dumitru Adrin D. a primit 4 ani și 2 luni, iar Marius S: 1 an și 2 luni, Cosmin V. 1 an și 7 luni, Dionisie I.: 1 an și 4 luni. Decizia nu este definitivă.

Amintim că, la data de 14 iunie 2017, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, împreună cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat 17 percheziții domiciliare în județul Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și operațiuni ilicite cu substanțe cu proprietăți psihoactive.

Cercetările în cauză au demarat la începutul anului 2017, atunci când au fost identificați doi bărbați din localitatea Eforie Sud, care ar fi introdus în țară, din Bulgaria, droguri de mare risc (amfetamină), pe care le-ar fi pus în vânzare.

Concomitent, cei doi bărbați ar fi constituit o rețea de distrubuție a drogurilor, la care ar fi aderat 8 bărbați, cu vârste între 19 și 49 de ani, din județul Constanța. În urma perchezițiilor, au fost ridicate de la locuințele celor în cauză 120 de grame de pulbere de amfetamină, 30 de comprimate de Alprazolam (Xanax), 100 de grame de substanță pulverulentă albă, 1.630 de pliculețe autosigilante cu substanță vegetală mărunțită, 317 pliculețe autosigilante goale și 57 de țigarete artizanale cu substanță vegetală susceptibilă a avea proprietăți psihoactive.

De asemenea, au fost ridicate și 6 seringi, 3 cântare electronice, 2 grindere, o sabie, 5 cuțite de vânătoare, un baston telescopic din metal, o cagulă din material textil, 3.298 de lei și 400 de euro, 27 de telefoane mobile și 3 laptop-uri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FRATI GEAMBASU ADRIAN GEAMBASU PROXENET DE MESERIE DUCE MINORE IN AGLIA LE VINDE LA TIGANI ARE DOSAR LA DIICOT DE PROXENETISM,2 ION GEAMBASU PROXENET SI TRAFICANT DE DROGURI DE MESERIE ARE PLNATATIE DE CANABIS IN VILA CARE O ARE IN SCHITU COSTINESTI ARE DOSARE MULTIPLE LA DCIIITO COLABORATOR SIFOANE ORDINARE DARAR CANCERU IN TOATA FAMILIA VOASTRA!!!
3
6
Miroase a puscarie la eforie civilii pun intrebari dubioase jandarmii pe toate strazile oare cine se duce la puscarie?
15
2
Fimiu e un drogat si nu ma pot intelege cu el, barbatul meu nasol burtos si dupa ce ca nu fute bine, mai sta si plecat, m-am saturat de viata asta de rahat, amantul m-a parasit, a inaintat in grad si cum eu nu am luat nici macar loc de consilier la alegeri, m-a mai futut 1 an jumate si s-a despartit de mine, el are acum 38 de ani, ma vedeam cu el in parcare la Auchan km5 cand este sotul meu acasa, mai la blat asa...
10
8
Azi i-am dat muie si am futut-o in cur pe Ada, curva lui Serban
6
3
Nu se mai gaseste marfa Gaina nu mai intra laif
5
1
Parlitu de Iacob Titi si prostituata de gagicasa umbla drogati non stop si impart pliculete cu droguri in tot judetul!
15
2
Ala era varu restu a ramas la mine
1
0
Dumnezeul Sa iL odihneasca
4
2
sarakule can o sa va dblu o sa stai tu in genunchi in fata mea!
1
0
Ai dracu sifoane...va vine ciclu o data pe luna de turnati ceea ce stiti din auzite? A disparut orice urma de virilitate in "barbatul" modern al zilelor noastre! Rusine sa va fie panaramelor! Femeile sunt mai barbati ca voi hahalerelor!
4
3
nasol moment
1
0
Sorin Munteanu primar!
6
6
Sarakilor va place noul meu bmw? Cand vedeti BLU sa stati drepti in fata mea.
5
9
Sa ii sugeti pula lu cojo si cosoianu si tuturor baietilor din eforie, gaina e o mica targa impreuna cu rodrigo labagiul si baiatu drogat a lu corsate
10
8
sa vedem domn primar robert nicolae serban si prietenul lui Cosoianu si cojocaru ,de unde se mai alimenteaza cu marfa ,atentie 333 domnilor de la dicot!
13
4
Pe la 333 nu au trecut? Primaru de acolo se alimemteaza
13
6
Daca mai cautau il gaseau si pe Geambasu Ionut ,acum nu este acasa este la munte detine o pensiune in Sinaia isi face treaba acolo .
12
8
Sa ii ia Dumnezeu si pe ceilalti
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272