rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 1 decembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

URGIA ALBĂ ÎN CONSTANȚA: au început apelurile la 112. Drumuri închise și zone fără curent! Peste 40 de mașini blocate

Drumurile din Constanța au fost blocate din cauza zăpezii. Începând cu ora 06:00, DN3 Murfatlar - Ostrov este închis total, DN2A Constanța Hârșova până la pod Giurgeni este închis total și DN22 Ovidiu-M. Viteazu până la limita cu Tulcea este închis total.

În localitatea Valu lui Traian și în cartiere constănțene precum Brătianu sunt semnalate deranjamente la curentul electric.

Peste 40 de mașini sunt blocate pe raza județului, cele mai multe în localitatea Mihail Kogălniceanu, dar și în Nicolae Bălcescu, Sibioara, Oituz, Valu lui Traian, Osmancea, Mereni, Gălbiori, Lumina sau Dorobanțu.

De asemenea, circulația pe Autostrada A2 este oprită pe sensul București-Constanța, conform datelor IGPR.

Începând cu ora 4:10, au început apelurile la numărul de urgență 112.

Date și informații privind situația meteorologică și hidrologică:

• la ora 02:00-6.01.2017, la nivelul judeţului Constanţa a intrat în vigoare AVERTIZAREA COD PORTOCALIU de intensificări ale vântului cu viteze la rafală 75-80 km/h, viscolind zăpada.

• Date și informații privind măsurile adoptate la nivelul CJSU și CLSU

- începând cu ora 21:00 la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa s-a activat şi a intrat în funcţiune Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiilor iar la sediile primăriilor de pe raza judeţului Constanţa a fost instituită permanenţa, începând cu ora 21:00.

- s-a luat măsura constituirii a trei echipaje mixte compuse din doi paramedici şi personal de la RAJDP şi DRDP pentru intervenţia cu cele trei şenilate existente la nivelul judeţului Constanţa (Băneasa, Topraisar, Valea Dacilor).

• Aspecte de interes operativ:

- Începând cu ora 01:30 datorită condiţiilor meteo nefavorabile s-au suspendat manevrele navelor maritime şi fluviale în porturile Midia, Constanţa Nord şi Sud, Mangalia;

- RAJDP acţionează pe drumurile judeţene cu 25 de utilaje şi 50 de angajaţi, împrăştiindu-se peste 270 tone de material antiderapant;

- Angajaţii DRDP acţionează cu 30 de utilaje de deszăpezire împrăştiindu-se peste 270 tone de material antiderapant pe drumurile naţionale din judeţ cât şi pe cele două porţiuni de autostradă;

- Liniile de medie tensiune care deservesc localitaţile Hârşova, Dulgheru, Ciobanu, Saraiu, Stejaru, Lumina, Ovidiu (parţial), Peştera, Dumbrăveni, Şipote, Dobromir, Văleni, Olteni, Tufani, Cetatea, Lespezi, T. Vladimirescu, Băneasa, fiind astfel afectaţi peste 15.000 de abonaţi. În toate cazurile intervin 5 echipe de întreţinere;

- Patru trenuri Inter Regio pe magistrala Bucureşti-Constanţa, şase trenuri Regio pe ruta Mangalia-Constanta şi un tren Regio pe ruta Călăraşi-Constanţa au fost anulate, de asemenea a fost anulat total traficul CFR pe ruta Medgidia-Tulcea;

- Poliţia bulgară a anunţat restricţionarea traficului rutier pentru autocamioanele cu masa mai mare de 12 tone;

- Rămân închise bacurile şi feribotul de la Ostrov.

Reamintim conducătorilor auto să respecte pe cât posibil recomandările facute de către autoritatile competente, referitoare la deplasarea cu autovehiculele pe perioada valabilitatii codurilor de vreme rea.

În funcţie de evoluţia situaţiei meteorologice şi a celei operative înregistrate în judeţul Constanţa, vom reveni cu noi date şi informaţii.

Update! Începând din dimineaţa de vineri, 6 ianuarie, au fost închise şi drumurile naţionale!

De la ora 06.00 a rămas fără energie şi staţia de Pompare Pecineaga, motiv pentru care abonaţii din localităţile Pecineaga şi Moşneni au rămas fără apă la robinete.

La ora 07.15 s-a sistat alimentarea cu energie şi la staţia de pompare şi tratare Cota 20 Ovidiu, iar abonaţii din zona de intrare a localităţii Mihail Kogălniceanu şi cei din Oituz au rămas şi ei fără apă.

Variaţii de tensiune s-au înregistrat şi la sursele şi staţiile de tratare şi pompare din Constanţa: Caragea Dermeni, Palas, Palazu Mare şi Călăraşi.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (8:00), din cauza zăpezii şi a viscolului, sunt închise următoarele sectoare de drumuri naţionale:

A2 BUCUREŞTI – CONSTANŢA;

DN 3 CONSTANŢA - OSTROV;

DN 22 MIHAI VITEAZU - OVIDIU;

DN 2A GIURGENI - CONSTANŢA;

DN 3C CONSTANŢA - A4;

DN 39 CONSTANŢA - 2 MAI;

DN 38 AGIGEA - NEGRU VODĂ;

DN 22C MURFATLAR - CERNAVODĂ;

JUDEŢUL TULCEA:

DN 22(E87) MĂCIN - TULCEA CĂTRE CONSTANŢA;

DN 22E GARVĂN - I.C.BRĂTIANU;

DN 22D MĂCIN - HORIA - CIUCOROVA - DOUĂ CANTOANE;

DN 22A CATALOI -TOPOLOG;

Având în vedere mesajele de avertizare cu cod galben, respectiv portocaliu, referitoare la ninsoare şi viscol, (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum în zonele afectate. În cazul în care călătoria nu poate fi amânată, îi sfătuim pe şoferi să-şi echipeze corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.).

De asemenea, trebuie luată în calcul şi posibilitatea întreruperii circulaţiei pe unele drumuri, iar în acest caz din autovehicul nu trebuie să lipsească haine groase, pături, alimente, apă şi unul sau mai multe telefoane mobile cu adaptor la priza auto.

COD ROŞU DE VREME REA!

ANM A EMIS UN COD ROŞU DE VREME REA PENTRU MAI MULTE JUDEŢE, ÎNTRE CARE ŞI CONSTANŢA! Valabil de la: 06-01-2017 ora 8:20 până la : 06-01-2017 ora 13:00

în zona : sud-estul jud. Buzău, jumătatea sudică a jud. Brăila, jumătatea sud-vestică a jud. Tulcea, vestul jud. Constanța, cea mai mare parte a jud. Ialomița și Călărași; - Județul Buzău: Pogoanele, Brădeanu, C.a. Rosetti, Cilibia, Florica, Glodeanu Sărat, Glodeanu-Siliștea, Largu, Luciu, Padina, Rușețu, Scutelnici, Smeeni; - Județul Brăila: Făurei, Ianca, Însurăței, Bărăganul, Berteștii de Jos, Bordei Verde, Ciocile, Cireșu, Dudești, Frecăței, Gropeni, Mărașu, Mircea Vodă, Roșiori, Stăncuța, Surdila-Găiseanca, Surdila-Greci, Traian, Tufești, Ulmu, Unirea, Victoria, Viziru, Zăvoaia; - Județul Ialomiţa: cea mai mare parte a județului; - Județul Constanța: Cernavodă, Hârșova, Adamclisi, Aliman, Ciobanu, Cogealac, Crucea, Gârliciu, Ghindărești, Horia, Ion Corvin, Lipnița, Mircea Vodă, Oltina, Pantelimon, Peștera, Rasova, Saligny, Saraiu, Seimeni, Siliștea, Târgușor, Topalu, Tortoman, Vulturu; - Județul Călărași: Călărași, Budești, Fundulea, Lehliu Gară, Alexandru Odobescu, Belciugatele, Borcea, Cuza Voda, Dichiseni, Dor Mărunt, Dorobanțu, Dragalina, Dragoș Vodă, Frăsinet, Grădiștea, Gurbănești, Independența, Jegălia, Lehliu, Luica, Lupșanu, Mânăstirea, Modelu, Nana, Nicolae Bălcescu, Perișoru, Roseți, Sărulești, Sohatu, Ștefan cel Mare, Ștefan Vodă, Tămădău Mare, Ulmu, Unirea, Vâlcelele, Valea Argovei, Vasilați, Vlad Țepeș; - Județul Tulcea: Babadag, Baia, Beidaud, Casimcea, Cerna, Ciucurova, Dăeni, Dorobanțu, Hamcearca, Horia, Izvoarele, Mihai Bravu, Mihail Kogălniceanu, Nalbant, Ostrov, Peceneaga, Sarichioi, Slava Cercheză, Stejaru, Topolog, Turcoaia;

Se vor semnala: intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h, zăpadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero.

vineri, 6 ianuarie 2017458
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
GANDUL.RO
Drama bărbatului care a murit în timp ce-și ducea acasă, în sicriu, fiul mort de 35 de ani
Comentarii

01gelu(7 ian 08:58)
Ce mama dracului e bataia asta de joc ? S-a oprit viscolul , numai ninge de 12 ore si inca nu reusesc sa dea drumul spre Basarabi ...Sunt o multime de oameni ramasi inca de ieri in oras. Asteapta alt viscol ?
03inchis(6 ian 23:22)
Dn 39 inchis intre Cta si Mangalia. Dar drumul e foarte bun. Am mers de la Lazu la Mangalia dar nu mi-au dat voie sa ma intorc. Am lasat masina la Mangalia si m-am intors cu un prieten care a venit din Lazu dar nu a intrat in Mangalia. Ciudatenie de Cta. Prefectul ar trebui sa plece urgent,e u incapabil.
04generatoru de serviciu(6 ian 19:06)
Au trecut doar 18 ore de iarna adevarata la Ct, suntem praf ! si ca pregatire, si ca organizare, si ca spirit civic. Mai lasati nasurile alea in jos si treceti la treaba sau macar nu incurcati pe altii ....
03VAI DE ENELUL VOSTRU(6 ian 16:33)
ENEL-UL ....INVESTESTE IN BUZUNARUL GRECULUI....SUNTETI PRAF ...CEI DE LA CONDUCERE...PATRONU' ...
04Cristina(6 ian 15:45)
Suntem de 12 ore pe A2 in statia peco Petrom fara curent ..inzapezit ...la -5 grade in interiorul statiei...
42La noi la medgidia(6 ian 11:16)
La noi este raiul pe pamant!am curent ,apa,caldura,bautura,tigari,bani si doua mordine care ma sug!o fi bn?sunt doar simplu angajat enel
15coiciu(6 ian 10:34)
Postul Trafo de pe Strada Rasuri colt cu Baba Novac zici ca este foc de artificii !!! Nici o masina ENEL in zona...
01Mihai(6 ian 10:21)
Nici in cartierul Tabacarie in zona Piata Chiliei nu este curent electric de la ora 0730 dimineata
01Coco(6 ian 10:17)
Nu gaze nu curent stam si ne betonam in casa
25Cucu(6 ian 10:00)
Rasa mati de angajat ENEL lumea spune ce au pe suflet si tu iti bati joc, inghetatear inima in tine
15ptr primarii din jud.Constanta(6 ian 10:00)
Sunteti niste ....IMPOTENTI !!!
04no name(6 ian 09:54)
E orgie sexuala sau urgie?
03Oana Primaru(6 ian 09:34)
Si la Fantanele e orgie,e viscol din toate pozitiile si nici curent nu mai am
36locuitor Saraiu(6 ian 09:23)
La Saraiu e vreme frumoasa, rezerva de benzina la generator, o tuiculita fiarta asa de dimineata, mai tarziu o pastrama la ceaonel stropita cu vinisor, si stam linistiti acasa pana trece codu' ....mult succes va dorim !
69Angajat ENEL(6 ian 08:44)
E viscol si nu putem interveni. Aveti rabdare saraciilor, ca doar nu stati in apa. Noi avem salarii babane, stam la caldurica - si alaturi cu duduci - si mai dam si pe la buci!
34ciuma rosie(6 ian 08:34)
panaramele penale din guvern si primarii se pricep doar la furat
02calator(6 ian 08:33)
Luati legatura cu patronul care are microbuze pe ruta Cobadin-Constanta, nu vrea sa intoarca microbuzele, au ramas oamenii in apropiere de valu, sta lumea in picioare
43Dorin(6 ian 08:21)
Haideti fratilor nu va mai plangeti atat, bu aveti curent ca sa va incarcati telefoanele si Facebook-ul iesit afara plambativa copii in zapada, cand o sa vina potopul o sa sunati la 112
19Adie(6 ian 08:20)
Era buna o teracota pe lemne nu? Care are UPS pentru centrala de gaze sa ridice mana.
24bianca(6 ian 08:03)
nu avem curent! stam in frig? pana cand? nu mi se pare normal,nu avem curent de la ora 6:00!utilaje de dezapezire?NU AM VAZUT NICI UNA
12danut(6 ian 08:01)
nici in tomis 3 nu e curent
35Angy(6 ian 07:58)
Si enelu ce sa faca? Voi vedeti ce i afara? Cum pot ei actiona la inaltime? Pe stalp?
03Costin(6 ian 07:53)
In valu lui traian nu e curent electric de la ora 3.
210Andu!(6 ian 07:48)
Luati va rugam punct de vedere de la nenorocitii de la enel distributie! Ne lasa pe frig sa congelam in case Este aproape jumatate de oras fara curent! Serios?!? Asta e vreme sa fi depasit de situatie?!?
04Anamaria(6 ian 07:42)
Nu este curent electric in km 4-5
02Unul(6 ian 07:29)
Un Tomis Plus nu avem curent, caldura si apa de la ora 04:00
25A.c.(6 ian 07:27)
Iar vor spune ca i'a luat zapada si viscolul prin surprindere. Si km4-5 e fara curent.
07Valy(6 ian 07:25)
LA FEL SI IN COICIU DE LA ORA 6 E PICAT CURENTUL. EU AS VREA SA PLEC LA MUNCA DAR NU POT
43Cosmo(6 ian 07:12)
Cernavoda e paralizata !
615israela vozdovoz(6 ian 06:30)
Despina george se fute in gaoza
23C.S.(6 ian 06:29)
La noi pe strada Eliberarii, strada principala.... deci, nu a intrat nicio masina de deszapezire!!! E dezastru. Nu avem nici lumina de la 6 dimineata!!!
mai mult...Replica
30 noi 12:24ReplicaPERCHEZIȚII la DENUNȚĂTORUL lui Nicușor Constantinescu, Marian TURBATU

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța sprijiniți de lucrători din cadrul...4337

1 dec 00:36ReplicaCUM a ajuns MIHNEA, BĂIATUL lui Adrian NĂSTASE, DATOR la COCA COLA!1883
1 dec 23:43ReplicaCUM FENTEAZĂ ȘOFERII SENSURILE GIRATORII! Video1028
1 dec 23:45ReplicaMAȘINĂ AVARIATĂ, în zona Far, de VÂNTUL PUTERNIC. VIDEO

Prima ninsoare la Constanţa a adus şi un cod galben de vânt puternic care a făcut ceva probleme şoferilor...547

1 dec 00:32ReplicaCu ce AVERE se laudă Iulian SOCEANU, PRIMARUL din TECHIRGHIOL!818
1 dec 00:31ReplicaSurpriză neplăcută pentru un constănțean! Și-a găsit mașina LOVITĂ, în PORTUL TOMIS2105
1 dec 00:30ReplicaA AJUNS în PUȘCĂRIE pentru că NU și-a PLĂTIT AMENDA

Andrei Daniel Done este o mai veche ”cunoștință” a oamenilor legii. Acesta a fost cercetat și trimis în...769

1 dec 00:25ReplicaUE vrea să INTERZICĂ SOBA pe LEMNE, după PORCUL din BĂTĂTURĂ!853
1 dec 23:09ReplicaTârgul de Crăciun din Constanța își deschide porțile... nu și pentru copiii peste 12 ani NEVACCINAȚI1423
1 dec 00:17ReplicaZiua Națională a României, MARCATĂ la Constanța

1 decembrie este Ziua Naţională a României şi are o însemnătate specială în societatea noastră. Totodată,...368

1 dec 00:16ReplicaCERONAV, tot mai aproape de construirea PROPRIULUI CAMPUS437
1 dec 00:14ReplicaProtecția Copilului Constanța BAGĂ 6 MILIOANE de lei în ECHIPAMENTE MEDICALE310
Vremea
0.4°0.4° - 3.7° miercuri, 1 decembrie 2021
ConstanțaUmiditate: 58%
Vânt: 10.3 m/s
Presiune: 1008 milibari

Loto
6/49121731292748
5/4018373640326
joker3111171626
Horoscop
mai mult...SPSportRT
1 dec 00:00SportFotbal - Balonul de Aur: Toni Kroos susţine că Ronaldo şi Benzema trebuiau să fie deasupra lui Messi

Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema meritau mai mult decât Lionel Messi să câştige Balonul de Aur 2021, a opinat...93

1 dec 00:00SportFotbal: Lionel Messi nu a participat la antrenamentul de marţi al lui PSG

La o zi după ce a câştigat al şaptelea său trofeul Balonul de Aur, argentinianul Lionel Messi a ratat antrenamentul...109

1 dec 00:00SportRugby: Echipa irlandeză Munster a ajuns la zece cazuri pozitive la COVID-19 în Africa de Sud

Echipa irlandeză de rugby Munster a înregistrat zece cazuri pozitive la COVID-19, fiind blocată în continuare în...91

1 dec 00:00SportBaschet-NBA: Denver Nuggets - 120-111 cu Miami Heat - a pus capăt unei serii de şase înfrângeri consecutive

Denver Nuggets, care venea după o serie de şase înfrângeri la rând, a învins în deplasare pe Miami Heat cu...81

Local
1 dec 00:06LocalCOVID-19: INCIDENȚA pe JUDEȚ a ajuns 1,68!

Până marţi, 30 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.779.667 de cazuri de infectare cu noul...539

1 dec 00:06LocalAccident RUTIER în dreptul hotelului DELTA din Mamaia

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină marți, 30 noiembrie a.c., în stațiunea Mamaia,...379

1 dec 00:07LocalPRIMA NINSOARE în JUDEȚUL CONSTANȚA. VIDEO!

4323

1 dec 22:59LocalCOVID-19: 4 NOI DECESE, la Constanța. Toate persoanele erau NEVACCINATE

Până marți, 30 noiembrie a.c., 56.529 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, la...357

1 dec 00:07LocalCozi kilometrice către peștera Sfântul Andrei. Video

De la Ion Corvin până la peșteră sunt aproximativ 5 kilometri, distanță pe care oamenii trebuie să o parcurgă pe...3757

1 dec 00:06LocalAccident rutier pe strada Daciei din Mihail Kogălniceanu

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină marți, 30 noiembrie a.c., pe strada Daciei din...359

1 dec 23:00LocalAtenție, se oprește apa în cartierul Poarta 6

RAJA S.A. sistează furnizarea apei potabile din punctul termic numărul 185, de pe strada Brizei din municipiul...282

1 dec 00:02LocalATENȚIE! Se SCUMPEȘTE PÂINEA!

Sectorul de morărit şi panificaţie este cel mai lovit dintre toate industriile alimentare din România, pentru că...366

1 dec 00:08LocalUn AN de PUȘCĂRIE, după ce a AGRESAT doi POLIŢIŞTI

1217

Politică
1 dec 23:42PoliticăPremierul Ciucă, precizări despre adoptarea certificatului verde la locul de muncă

Premierul Nicolae Ciucă a declarat marți că a avut o discuție cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, cu...594

1 dec 23:47PoliticăUSR prinde drag de PSD? Drulă îl învață pe Grindeanu cum să aibă succes la Transporturi

Fostul ministru al Transporturilor în perioada coaliţiei PNL-USR, Cătălin Drulă i-a transmis, marţi, pe Facebook,...262

1 dec 23:47PoliticăAdrian Câciu: Nu vom creşte şi nu vom introduce noi taxe pentru a aduce bani la buget

216

1 dec 23:47PoliticăMesajul Ministrului Apărării Naționale cu prilejul Zilei Naționale a României

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Vasile Dîncu, Ministrul Apărării Naționale, a transmis un mesaj românilor....202

1 dec 23:48PoliticăIlie Bolojan: Eu nu am susținut coaliția cu PSD

Liderul PNL Bihor, Ilie Bolojan, spune că nu a fost de acord cu guvernarea alături de PSD dar nici nu este de acord cu...239

1 dec 23:49PoliticăDiana Șoșoacă, la Sfinx în căutarea 'piramidei energetice'

997

Interviuri
13 noi 00:11InterviuriMihai LUPU: RAJA nu poate fi preluată de PSD! Video

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a fost prezent în studioul Replica, vineri, 12 noiembrie....3063

23 noi 19:11InterviuriDELICOTI vrea să TRANSFORME comuna Poarta Albă în oraș! VIDEO

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost în studioul Replica, luni, 22 noiembrie. În cadrul interviului au...1763

26 noi 00:17InterviuriCaragheorghe, USR: Primarul MINTE; noi ne-am întâlnit cu oamenii din PENINSULĂ! Video

1448

10 noi 00:12InterviuriIonuț RUSU: De sărbători, Constanța va avea ILUMINAT FESTIV de poveste! Video

Viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, a fost prezent în studioul Replica, marți, 9 noiembrie. În cadrul interviului...4837

26 noi 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu: Am PIERDUT un an DEGEABA din cauza consilierilor USR! Video

Cristian Maricel Cârjaliu a fost prezent în studioul Replica de Constanța, joi 25 noiembrie, pentru a răspunde, în...2306

27 noi 00:08InterviuriDr. CEALERA: NU avem CAZURI grave la persoane VACCINATE! VIDEO

Medicul Ionuț Cealera, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, a fost prezent, vineri, 26 noiembrie,...2328

6 noi 00:10InterviuriSENATORUL USR Remus NEGOI: Sunt ZVONURI că vicele USR, al CJ, ar putea fi schimbat

Economia românească este pe perfuzii, sistemul sanitar este în comă, în educație este haos, însă niciunul dintre...1736

28 oct 00:08InterviuriCICU, de la GARDA de COASTĂ: Au fost depistate 22 de MAȘINI de LUX FURATE sau folosite la INFRACȚIUNI

Cristian Cicu, directorul Gărzii de Coastă, a fost prezent în studioul Replica, miercuri, 27 octombrie. În cadrul...3459

27 oct 00:10InterviuriPrim PROCURORUL TELICEANU: Stelian Ion a avut intenții bune, dar NU și PUTERE. Video

3173

Monden
1 dec 01:20MondenTrupa BTS, 'nespus' de emoţionată de revenirea pe scenă, în faţa fanilor

Formaţia K-Pop de succes BTS susţine în această perioadă primele concerte cu prezenţă fizică de la debutul...90

1 dec 00:00Monden40 de opere semnate de Bob Dylan o să fie prezentate în premieră la o expoziție în Miami

Retrospectivă a lucrărilor de artă create de Bob Dylan, inclusiv 40 de opere prezentate în premieră, va fi...81

1 dec 00:00MondenO candidată la Miss Univers a fost depistată pozitiv la COVID-19 la sosirea în Israel

87

1 dec 00:00MondenRihanna, în pijamale, cu posteriorul gol la vedere! Imagini incendiare

Rihanna (33 de ani) și-a uimit fanii cu o nouă serie de fotografii incendiare! Superba cântăreață a pozat în...188

1 dec 00:00MondenPrinţul William s-a opus când a aflat că Harry urma s-o ceară în căsătorie pe Meghan Markle

Conflictul dintre fraţii William şi Harry şi mărul discordiei de la casa regală britanică - Meghan Markle - este...97

1 dec 00:00MondenMama lui Sharon Stone și-a revenit: Dorothy Stone a fost externată după ce a suferit un atac cerebral

Sharon Stone, în vârstă de 63 de ani, crede în miracole de acum încolo! Actrița din ”Basic Instinct” a fost...92

1 dec 00:00MondenFormaţia U2 plănuieşte un disc şi un turneu

Formaţia irlandeză U2 plănuieşte să reia concertele la 30 de ani de la Zoo TV, turneul lor mondial cu un dispozitiv...78

1 dec 00:00MondenUn episod cu desenele The Simpsons despre Piaţa Tiananmen a fost retras de pe platforma Disney+

Un episod din „The Simpsons” în care familia americană merge în Piaţa Tiananmen a fost retras de pe platforma...75

1 dec 18:12MondenCum se simte și când va fi externat Ilie Năstase. Ultimele noutăți de la soția sa, Ioana

453

Mapamond
1 dec 00:00MapamondSuedia: Magdalena Andersson, aleasă din nou prim-ministru după o alegere-demisie săptămâna trecută

După o rocambolescă alegere-demisie timp de şapte ore săptămâna trecută, lidera social-democraţilor suedezi...65

1 dec 00:00MapamondCoronavirus: Doza booster, disponibilă pentru toţi adulţii în Marea Britanie. 11 infectări cu varianta Omicron

Marea Britanie va face doza de vaccin booster anti-COVID-19 disponibilă pentru toţi adulţii, într-un efort de...84

1 dec 00:09MapamondCoronavirus - Joe Biden: 'Nu sunt motive de panică' în faţa variantei Omicron

324

1 dec 00:11MapamondDirectorul Twitter a demisionat din funcție: speculații privind adevăratul motiv

Jack Dorsey a demisionat de la conducerea Twitter şi urmează să fie înlocuit cu CTO Parag Agrawal, a anunţat luni...463

1 dec 01:11MapamondRusia a testat cu succes o rachetă hipersonică și a lovit o țintă aflată la 400 de kilometri distanță

Armata rusă a anunţat, luni, că a efectuat cu succes un nou test cu rachetă hipersonică, în contextul tensiunilor...319

1 dec 01:11MapamondTurcia: Cel puţin patru morţi în urma unei furtuni care a lovit oraşul Istanbul. VIDEO

594

Sănătate
1 dec 00:00SănătateÎncleștarea maxilarului: cauze și remedii

Încleștarea maxilarului poate provoca durere sau disconfort în mai multe părți ale corpului, inclusiv în cap,...87

1 dec 00:00SănătateFructe, legume și alimente care scad hipertensiunea arterială

Hipertensiunea sau tensiunea arterială mare poate fi ținută sub control și cu ajutorul unei diete echilibrate, care...96

1 dec 00:00SănătateCum îți poți ajuta partenerul să renunțe la fumat!

88

1 dec 00:00SănătateSclerodermia: simptome, cauze, tratament

Sclerodermia este o boală autoimună cu simptome care pot include sensibilitate la frig la nivelul extremităților,...79

1 dec 00:00SănătateGustări și băuturi care susțin sănătatea inimii

O alimentație adecvată reduce drastic riscul de boli de inimă și poate promova funcționarea cardiovasculară...89

1 dec 00:00SănătateAi unghiile crăpate? Iată câteva cauze posibile

Unghiile crăpate pot fi o problemă, mai ales dacă le folosești în munca ta de zi cu zi. Deși crăparea unghiilor...77

1 dec 19:45SănătateCare sunt cele mai frecvente simptome de Covid-19 la cei infectați cu varianta Omicron

Noul coronavirus nu a dispărut, ci tot mai multe variante ale virusului continuă să apară. Cea mai nouă e varianta...822

1 dec 18:13SănătateProfesor universitar: Mă îndoiesc că varianta Omicron va anula complet eficacitatea vaccinurilor

Simona Ruță, profesor universitar, șefa disciplinei de Virusologie de la Universitatea de Medicină și Farmacie...347

1 dec 23:14SănătateExpert german: Omicron ar proveni de la pacienții infectați cu HIV

383

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT