REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

URMĂRIRI pe străzile din județ! Un șofer BEAT, DROGAT și FĂRĂ PERMIS a INTRAT în MAȘINA de POLIȚIE!

URMĂRIRI pe străzile din județ! Un șofer BEAT, DROGAT și FĂRĂ PERMIS a INTRAT în MAȘINA de POLIȚIE!

Replica API 24 decembrie 2019 | 00:00 356

VIDEO

VIDEO

Urmăriri pe străzile din județul Constanța! Un șofer care se afla sub influența băuturilor alcoolice şi a drogurilor și care nu deținea permis de conducere nu a oprit la semnalele polițiștilor, aşa că a urmat o cursă ca-n filme. Ajungând în Ovidiu, acesta a produs un accident rutier, în sensul că a lovit autospeciala de Poliție și a acroșat și un autovehicul parcat.

Potrivit oamenilor legii, conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor regulementare de oprire efectuate de polițiștii Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu, în localitate. Acesta a fost urmărit, în sprijin sosind un echipaj al Serviciului Rutier Constanța și un echipaj al Poliției orașului Ovidiu, până pe strada Poiana din localitatea Ovidiu, când a fost blocat în trafic. În momentul blocării, bărbatul a avariat un autoturism parcat și o autospecială a Poliției orașului Ovidiu. Conducătorul auto se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul la testarea cu aparatul etilotest fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoturismul condus avea numerele de înmatriculare provizorii expirate. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto urmărit, precum și vătămarea corporală ușoară a unei alte persoane, care se afla în autoturismul parcat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducere sub influența substanțelor psihoactive, conducere fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat și vătămare corporală din culpă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum o cheama p politista ?
0
0
Ce buna-i blonda politista!
4
0
Beat,drogat,fara permis,adica un baiat bun care conducea o masina neinmatriculata a avut ghinion"saracu" pentru ca i-au cerut politisti sa opreasca dupa care ce a urmat se stie, din fericire idiotu nu a omorat nici un om nevinovat dar trebuie trimis in puscarie.
5
0
Singura pedeapsa pe care o va primi va fi imposibilitatea sustinerii examenului pentru permis de conducere timp de doi ani.
4
0
Dupa aproape 24 de ore mizeria de masina tot in mijlocul strazii a ramas.
1
0
Bine ca nu s-a oprit in alta masina. S-a oprit in cea care trebuie.
4
4
Trebuia impuscat !! Desigur se gasesc si infractori analfabeti care sa tina parte gunoiului , care din punctul meu de vedere ar trebui sa petreaca cel putin 30 de ani la parnaie , fericit ca nu a facut asta pe teritoriul US , unde ghicim ce se intampla . Dar , intr.o tara in care penalii fac legea , daca are taticul sau mamica membri cotizanti la vr.un partid ,ia 3 ani cu suspendare .
9
1
Pacat ca nu au folosit armele, politistii.
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108