REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Urmează PROTESTE. A fost CIRC la dezbaterea legii salarizării!

Urmează PROTESTE. A fost CIRC la dezbaterea legii salarizării!

Replica API 7 iunie 2017 | 01:28 251

Nemulțumire la nivelul profesorilor din România! Principalul motiv: legea salarizării. Ei sunt revoltați de faptul că nu le-au fost ascultate cerințele privind creșterile salariale, iar creșterile salariale nu vor fi cele promise de la 1 ianuarie 2018, ci doar cu jumătate din valorile promise de către parlamentari. Ei susțin că vor protesta și iau în calcul și boicotarea examenelor de final de an, implicit și examenul de Bacalaureat.

Medicii iau în calcul de asemenea să protesteze, căci nu vor avea cuantumul de creștere pe care l-au cerut. Astfel, creșterile de salarii colosale pe care le-au promis aleșii au fost doar vorbe în vânt, căci practic ele vor fi mult mai mici, iar acest lucru va naște un val de nemulțumiri.

De precizat că marţi, 6 iunie, a fost circ în Comisia de Muncă unde s-a dezbătut proiectul legii salarizării unitare."Nu mai mințiți la televizor că ne măriți salariile" i-au spus sindicaliștii ministrului Muncii. Lia Olguţa Vasilescu s-a răzgândit și a anunţat că salariile nu vor mai fi mărite la 1 iulie 2017. Abia din martie, anul viitor, s-ar putea ca profesorii și medicii să primească în plus diferența de bani promisă.

În schimb, parlamentarii au aprobat să le fie crescute indemnizaţiile, la fel şi primarilor.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este vanata si de politistii nemultumiti de diferente mari de crestere a salariilor in raport cu cele ale armatei. la subofiteri militar de la 1400 la 2300 in 2018 iar la politist de la 1300 la 1450. aceste discrepante sesizata de ministereasa va aduce si politistii in strada care ii vor stroga probabil ca lui Basescu "Iesi afara di Guvern J......"
0
0
Cum adica pe cine sa alegi frate. Pana la urma raul cel mic si tot nu-i alegi pe astia care au distrus tara din 90 incoace. Ne meritam soarta si locul la fundul europei.
1
2
Asa este...e plini de hoti in politica...dar vin cu o intrebare...pe cine a ti fi ales?..pe aia care speria copii?..asa sa intamplat si cand au adus regele in tara...nu aveau pe cine..
1
3
Iar v-am facut 'ti ai, ai dreaku! Dupa '89, asta a fost atitudinea PSD-ului si fraierii, au inghitit toate minciunile servite de gasca de hoti a acestui partid! Doriti proteste? De ce nu ati belit ochii cand ati pus stampila?
10
0
cum e ? Mercore.C...cu Psd-ul....tu aia fara griji,care te plimbi cu masina luata de tata..o invatatoare din capitala,cu un tupeu obraznic..lipsita de bun simt...
0
2
Politicienii merg pe deviza "imbarliga-i drace ca si mie-mi place". Intarata categoriile sociale una impotriva celeilalte si ei isi vad de treaba.
5
0
Cine a votat acum sufera, ca oamenii mincinosi si-au aratat adevarata fata
7
0
Sa o ia prin gura...muiane...
1
2
Hopa!dar ce ne miram de circ!pai normal ca se face circ de catre cadre didactice provenite din suplinitori cu note de 6 la bac si cu 3 si 4 la titularizare!aveti asteptari ca astia au bun simt!?Stiti ce erea interesant : sa fie filmati la ora de predare si comparati cu profesorii din anii 1980-1995!dupa acesti ani stiti,desigur,ca a aparut fabrica de diplome frumos tiparite spiru harem sau haret!
6
5
ca de obicei romanul mediocru crede cin gogosi electorale! Dar, profesorii se presupune ca nu sunt mediocrii, ei ar trebui sa fie spuma acestei societati! din pacate va manevreaza o mana de incompetenti si toape politice de cea mai joasa speta! va fii mai rau, mult mai rau , daca calculati cei" 25%" o sa va ia plansu. Inca nu stiti tot! Deci sa-l "alegem pa Dragnea presedinte"
10
0
Cind au aflat ca s-ar putea sa iasa de la guvernare acu maririle de salariu nu mai intra in functie de anu asta....acuma cica de la anu.....
3
1
Evident ca se ajungea aici pentru ca exact ca si in alte multe alte ocazii similare totul este o piesa de teatru ieftina asa ca mai devreme sau mai tarziu trantorii de la guvernare si-ar da arama pe fata. Deci in concluzie scorul este de 1-0 pentru politicieni,fraierii care muncesc si platesc taxe peste taxe de la an la an sa astepte maririle de salariu doar in perioadele electorale.
10
0
la proteste trebuia sa va ganditi inainte de vot, voi nu sunteti tata frosa de la tara pretindeti a fi intelectuali, atunci cum ati gandit posibile asemenea aberatii?
9
0
ma voi nu intelegeti ca nu mai avem bani pentru trantori.
3
15

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272