REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Vali Vijelie, AMENDAT după ce a susținut un CONCERT pe terasa Matteo

Vali Vijelie, AMENDAT după ce a susținut un CONCERT pe terasa Matteo

Replica API 30 august 2020 | 00:04 6013

Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, la data de 28 august a.c., în jurul orei 22.15 s-au autosesizat cu privire la faptul că, în fața unei terase din zona Mamaia Sat, mai multe persoane s-ar fi adunat pentru a urmări interpretarea live a unui muzician.

Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare, împreună cu avertismente verbale, pentru a dispersa mulțimea, iar persoanele prezente s-au conformat.

Administratorul societății comerciale respective a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 de lei, la Legea 61/1991, pentru organizarea de petreceri și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor.

De asemenea, interpretul Vali Vijelie a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare.

Potrivit informațiilor noastre, evenimentul s-a întâmplat pe terasa Matteo din Mamaia sat.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Navodari pe muis tul de primar il doare-n c ur ca nu avem strazi asfaltate si trotuare. El asfalteaza doar langa blocuri ca de acolo vin voturile. Pentru cei de la case nu are ochi, dar pentru strazile pe care stau basinosii si fostii violatori au asfaltat de acum 2 ani. Vine cu cersetoria pentru votare. Votati mu ie Pesede si Politiei romane care nu mai dau amenzi nici macar pentru stationare in mijlocul intersectiei. Muie lor si mamei lor
0
0
Nu ascult rahaturile alea de manele,nu rezist nici treizeci de secunde cu mare efort la asa ceva,insa sunt unii care considera ca asta e muzica si le place. De ce sa nu-i lasi sa asculte ce vor,ce pot ei percepe la nivelul de intelect precar? Toti oamenii au dreptul la exprimare si distractie,doar sa nu deranjeze pe cei din jur. Sa amendezi aiurea e simplu,de ce nu amendezi pe cei care fac mizerie pe strazi,care vandalizeaza,care conduc agresiv ,sicaneaza in trafic,? Politie cacacioasa.
0
1
pe gsp a aparut ca vijelie a facut ceva inimajinabil. Am intrebat o pe sotie. Ce e ? A zis ca probabil nu s a spalat
4
0
Politia romana, un fel de politia Eforie!! Ala lua spaga de la vanzatorii de porumb fiert pe plaje, astia din Mamaia au porcul mai gras, iau de la Nuba, Loft, Brezze....
4
0
Politia pluiiii!!!! Legea plyiiiiiiiiiii!!! Da va dreacu
2
2
Ok! L.ati amendat pe patronul localului unde a cantat Vali Vijelie! Foarte bine! Dar mai vagabontilor, Loft si Nuba acun la ora23.45 sunt full, arhipline, fara masti , fara distantare! Nu este clar ca patronii au ochi albastri?? Azi la ora 18, politia amenda persoane fara masca in portul tomis, si aia este haos?? Dau spaga??
3
0
Tiganie, cocalarie, manele, prost gust ... dedicatii, bere, ceafa de porc. Cam asta e 70 la suta din RO. La jegul ala de terasa canta si axi te daca va vine sa credeti. axinte retardatu care nu a jucat niciun rol la vacanta mare ..asa e el. Pisamash pe voi se infecti ce sunteti ..tarani obositi veniti la mare. Muie tuturor care asculta manele sau au orice tangenta cu stilul asta de viata
12
0
Ce a sustinut asta? Pai nu ne meritam noi soarta? A dat foamea in lautari si nu stiu de unde sa scoata bani pentru harfe si amante? Pai ar fi venit vijelie sa cante la terase? Au luat-o pe urmele lui nea Ploiesteanu. Auzi la ei, concert! Pffff. Si apropo, amenda e cat doua dedicatii. Rasu pluii!
6
0
Eu sunt vali vijulie Siam luat amenda o mie Dar mie nici ca imi pasa La dusmani eu le dau clasa!!!
4
3
Supt pula politia ca de obicei
3
3
va-n gura intre aripille alea negricioase de tigani imputiti si romanashi cu sange de tigan, dependenti de manele si cacat.
14
0
Uuuuuuuuuuuuuuuuo
2
0
Pfff, l-au ars rau, doua dedicatii.
8
0
PENTRU SEMIRETARDUL, SEMIRETARDA CARE A SCRIS CACATUL ASTA DE ARTICOL, SAU CE O FI. MINORITARUL CARE FACE SUBIECTUL, EATAT DE MUZICIAN PE CAT ESTI TU DE ZIARIST!
2
8
Ciorile ne-au adus COVID din Italia si Anglia de pe unde ciordesc ! Noi ... nu mai vrem sa se trateze pe banii nostri de contribuabili !!! Sa crape toti boratii !
11
1
pt politia navodari. au resusit ce aia din bucuresti cu pianu nu au reusit. sa astupe gura ciorilor. bravo!!!!
9
1
Cat de prost poti sa fi sa te inghesui sa vezi cum croncane o cioara? Toate curvele cu foamea in glanda pe care scrie " plastic la greu" si toti cantaretii plm, cu nasurile " venite la ..aerosoli" se inghesuie pe litoral sa prosteasca...prostimea. Si ne mai miram ca sunt pline spitalele..
19
1
Deci amenda 2000, profit patron 20000eur, amenda vijelie 1000 ron, profit 3000 eur.eok
3
1
Hai ma ca te-ai dus prea departe,cum sa il compari pe Vijelie cu:Verdi,I.S.Bach,Chaikowski,Mozart sau alti mari clasici daca si Fuego se simte jignit ca traieste intr-o tara in care adevaratele valorile muzicale adica si el sunt desconsiderate in raport cu manelisti.
1
5
ai dreptate cand spui ca amenzile sunt mici ptr ei..dar abia acum vine socul...se platesc jumatate din minim...deci amenda e de la 500 la 1500 ptr vijelie si plateste...250 lei..iar ptr patronul respectiv...de la 2000 la 3000...si plateste...1000.deci totul la jumate din minim..in15 zile platite.Sa nu mai jic de betivii de oe strazi scandalagii...50 lei daca isi iau amenda..100 fiind minim..tara de rahat cu legi de rahat..te mira debandada de pe strazi..pai deh..sa nu se supere cetateanul ca e amenda mare..cateva pachete de tigari o amenda si faci ce vrei pe strazi ..asta daca te prinde...
12
2
Mateo si popa andrei
5
0
Blocuri inghesuite ,Mamaia nord,Vijelie ,manele,Pachistan
26
2
Totul se intampla din cauza amenzilor infime pt ei !!! Aceste amenzi sunt mari pt un om de rand ! Pt un local 2500 de lei amenda e un fleac ! Ce sa mai zic de 1000 de lei pt manelist ! 1000 de lei el ii scoate din dedicatii speciale de la fraieri intr-o ora !!!
20
1
Vijelie muzician... atunci Verdi ce a fost, manelist ?
30
1
Ciori, rupti in cur si mitocani, combinatia pe care nici o amenda nu o poate dobori.
39
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218