REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Vameşul denunţat de George Karam nu mai suportă să stea la închisoare!

Vameşul denunţat de George Karam nu mai suportă să stea la închisoare!

Replica API 24 martie 2017 | 08:22 607

Condamnat definitiv

Condamnat definitiv

George Karam

Nelu Valentin Sandu, condamnat definitiv la 4 ani în noiembrie 2014, vrea să părăsească penitenciarul. Nu de aceeaşi părere au fost magistraţii Judecătoriei Medgidia, care i-au respins cererea de eliberare condiţionată, la fel şi Tribunalul Constanţa! Prima condamnare a fost dată de Tribunalul Constanţa, fiind vorba de 6 ani de închisoare, însă, în urma apelulului, Curtea a scăzut-o la 4 ani, după care decizia a rămas definitivă la ICCJ. Din Ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori, a rezultat că, în perioada 20 - 23 martie 2012, inculpatul Sandu Nelu Valentin a primit, prin intermediari, de la reprezentantul legal al unei societăţi comerciale cu activitate de import - export, suma de 700 de USD pentru ca, în calitatea sa de lucrător vamal în cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud - Agigea, să deruleze cu celeritate formalităţile vamale necesare activităţii firmei denunţătorului, respectiv George Karam. De asemenea, în mod similar, la data de 2 aprilie 2012, inculpatul Sandu Nelu Valentin a primit de la denunţător, tot prin intermediari, suma de 700 de USD în scopul menţionat mai sus, ocazie cu care procurorii au procedat la constatarea infracţiunii flagrante. „Obligă inculpatul Sandu Nelu Valentin să restituie denunţătorului Karam George suma de 700 dolari SUA. (…) obligă inculpata Rotariu Daniela să restituie denunţătorului Karam George suma de 300 dolari SUA”, potrivit Curţii de Apel Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca asa am ajuns in tara asta nenorocita sa ne bage jegurile de arabi la puscarie inseamna ca ne meritam soarta.Pentru cei 2 frustrati "genial" si "constantean" sigur sunteti 2 dobitoci analfabeti mari mancatori de cacat.
2
0
face alergie . . ?
0
4
satai acolo la cusca cand ai primit dolari nu te-ai gandit stai acuma acolo la cusca ca mai sunt ca tine care sa intre la cusca 10 ani trebuie sati dea cam putin 4 ani dada
2
3
Nu a trecut mult decand DNA a facut dascindere in port,vamesi au inceput din nou obiceiurile vechi de a jecmani navele la sosire si plecare in constanta-sud,a trecut furtuna.
4
0
Poate spune Karam si de ce a insistat sa dea spaga!!! Factura depusa la declaratia vamala era falsa, valoarea acesteia fiind mult diminuata fata de valoarea reala a marfurilor. I s-au solicitat documente justificative care sa sustina valoarea in vama, dar a zis ca da si el ceva ca sa fie bine. Oare cumva trebuia cercetat si el pentru fals, uz de fals si evaziune fiscala?
5
0
Acest karam este un om de nimic. Un turnator nenorocit al politiei, care incearca sa si imblanzeasca pedeapsa finala. Du te si spala te imputitule ca mirosi a caracter imputit.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272