REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Vânătoarea de milionari, inițiată de ANAF: Cine este prima persoană fizică verificată

Vânătoarea de milionari, inițiată de ANAF: Cine este prima persoană fizică verificată

Replica API 25 iunie 2022 | 14:02 12669

ANAF începe oficial vânătoarea milionarilor nedeclarați. 561.000 de români vor fi verificaţi de Fisc pentru milioanele de euro găsite suspecte.

Șeful ANAF, Lucian Heiuș, a anunțat că cea mai mare sumă investigată până acum la o persoană fizică dintre cele care vor fi controlate începând cu 1 iulie este de 4.000.000 de euro, scrie antena3.ro.

Puțin probabil să fie un bugetar. Şeful ANAF n-a vrut să dezvăluie identitatea acestei persoane. Singurul lucru pe care l-a spus a fost că cea mai mare sumă pe care o investighează ANAF-ul este de 4.000.000 de euro și nu reprezintă această sumă întreaga avere a acelui român, ci veniturile pentru care nu a plătit impozit la stat.

Vor fi verificați 561.000 de români. Controalele urmează să înceapă pe data de 1 iulie

Inspectorii ANAF vor verifica în principal veniturile a 561.000 de mii de români, respectiv cheltuielile acestora și achizițiile de mașini, apartamente, ori case.

Respectiva persoană verificată va primi o informare că urmează să-i fie verificată situația fiscală. Persoana respectivă are la dispoziție 60 de zile pentru a depune o declarație de patrimoniu și de avere.

Apoi începe verificarea propriu-zisă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai ANAF-ule luati-o de la Presedinti,PrimMinistri minstri si toti politicieni de 32 de ani care au reprezentat Romania la furat si fraudat si aduceti bani la stat.Nu mai aburiti cu vrajeli de doi lei poporul roman si ii faceti si P****i pe fata.
0
0
Sa controleze averile sefilor si fostilor sefi de institutii ale statului si pe cele ale rudelor lor
0
0
Sunt destule persoane fizice care desi nu au o zi de munca efectuata si inregistrata in documente,au averi fabuloase.Sotul sau sotia nu muncesc,copii fac scoli prin tari straine,apartamente prin Bucuresti si Cluj,case de vacanta,etc.desi oficial nu au surse de venit.Exemplele sunt numeroase: valutist,samsari de masini,traficanti de carne vie sau de droguri,etc.Dar nu ar trebui ca ANAF sa desfasoare activitatea in sistem heirupist si numai pe persoane fizice.Persoanele juridice care declara pierderi sau profit zero dar se plimba cu masini de sute de mii de euro ar trebui verificate temeinic!
0
0
Singurii care vor trebui sa plateasca sau sa faca inchisoare sunt babutele care vand verdeata pe trotuar.
0
0
Doar 4.000.000 este cea mai mare suma de justificat? Vrajeala ieftina. Sa vezi ce de matusi si foste neveste bogate apar. Seamana cu vanatoarea de vamesi a lui base. Gata, se va rezolva acum colectarea la buget si impozitarea . Dupa ce fac valuri, singuri ca niste buni cetateni vom cere sa ne impoziteze mai mult salariile.
0
0
Articole instigatoare, sa incepem sa ne uram unii pe altii, in timp ce ei nu fac nimic pentru populatie. Acum incepe vanatoare de vrajitoare si lumea are circ, in loc sa observam ca masuri reale, necesare, de reducere a impactului inflatiei, pretului energiei, gazelor, nimic!!! Tot scormonind in conturile amaratilor, dar de ce nu se ating de multinationale, de politicieni cu averea imprastiata pe la matusi...acolo nu e voie ca frige!! Si lumea p*****a se uita la circul pe care ni.l servesc ei, tace si inghite, in loc sa iasa in strada ca saracim tot mai grav din motive macro, nu micro.
0
0
procuror, judecator, medic sau politician ? Sau poate popa !
2
0
daca sunt in necorcondanta peste 500 000 de romani la 20 milioane ar fi 10 la suta din contribuabili deci cam asa va fi global 10 la suta bogati PUNCT
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614