REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

VÂNĂTOR ÎMPUȘCAT ÎN PICIOR DE COLEGUL DE VÂNĂTOARE

VÂNĂTOR ÎMPUȘCAT ÎN PICIOR DE COLEGUL DE VÂNĂTOARE

Replica API 4 decembrie 2018 | 00:03 435

Bărbat împușcat la vânătoare! De Ziua Națională a României, un vânător în vârstă de 37 de ani, din Murfatlar, a fost împușcat în picior de către colegul de vânătoare. Glonțul era destinat unui porc mistreț, însă a ricoșat în piciorul bărbatului de 37 de ani, mai exact în gambă. Incidentul a avut loc pe fondul de vânătoare Murfatlar, la o partidă organizată de Asociaţia Județeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România. Victima a fost transportată la spital, însă n-a avut nevoie de intervenție chirugicală. Chiar dacă a fost un accident, colegul s-a ales cu dosar penal și i-au fost confiscate armele de vânătoare.

Ce spun polițiștii:

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Constanţa, care l-a preluat şi transportat pe bărbatul rănit la S.C.J.U. Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cu ocazia cercetării efectuate la faţa locului, au fost ridicate arma de vânătoare și permisul de armă tip B.

Polițiștii din cadrul S.A.E.S.P. Constanţa continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 din Codul Penal.

M.P., R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se pare ca porcul mistret purata vesta antiglont din care glontul a ricosat in piciorul unui alt mistret dar dotat cu arma. Rasa lor de mistreti! Au fost dotati de catre carmen dan cu veste antiglont ca pe jandarmi. Bai vanatorilor,s-a schimbat povestea. vedeti ca va da mistretul si cu gaze si pulane in scafarlie.
3
1
Toti frustratii sau aspirantii se straduiesc sa devina vanatori. In trecut toti sperau sa fie masoni sau sa plece prin Filipine pentru kite, etc. Avem tendinta sa preluam diverse activitati in esenta ok dar in stil propriu romanesc sa le ducem in derizoriu.
5
1
Cum le stii tu mai bine mai NOCOLAE, esti batran fara minte .
4
4
S.A.E.S.P CONSTANTA ESTE DEGEABA SAU DE OCHII LUMI.EU L AM IMPUSCAT PE STOIAN VIOREL DIN CERNAVODA FINUL MEU IN PICIOR SI MI ATI LUAT PARUL DE PE PICIOARE.CAND M A TI PRINS CU ARMELE LETALE SI GLOANTELE M AT FELICITAT.
5
3
karma .. vanatorul care curma vieti din placere a meritat un glont in picior, mai bun era unul in cur, dar
9
3
Un urs si cu un cerb erau la vantoare de oameni si la un moment dat de cineva imprumut cerbul a tras cu scoabe in piciorul ursului!Din pacate ursul a fost ranit si n au mai prins nici un om in acea zi trista!N a mai sunat cornul si nici Oprisan batut la cur in stil botez de vreun Urs n a mai fost!Baiat bun pacat de fata!
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272