REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Varujan Vosganian, factură mare la gaze: 'Eu, care am fost ministrul energiei, sunt jecmănit'

Varujan Vosganian, factură mare la gaze: 'Eu, care am fost ministrul energiei, sunt jecmănit'

Replica API 19 septembrie 2022 | 00:00 1717

Fostul ministru Varujan Vosganian povestește pe pagina sa de Facebook că este „jecmănit” de firma care îi livrează gaze.

„Am aflat că se întocmește o listă onorifică a păgubiților de la facturile de gaze. Vă rog să acceptați și prezența mea pe această listă (...) La sfârșitul lunii iulie a.c. am primit o factură de gaze de 4.762 lei (!). Motivul invocat de firma Premier Energy era acela că s-a făcut o recalculare pe anii 2020 – 2022 (!?!). Ciudat, mai ales că la câteva luni odată cineva din partea firmei venea și-mi citea contorul, ba chiar îl fotografia cu telefonul, ca o piedică în calea uitării. Am protestat, dar zadarnic, în domeniul energiei furnizorul are întotdeauna dreptate. Mi s-a spus că mi-au înlocuit contorul și că la citirea lui a rezultat această diferență pe care, dacă n-o plătesc, o să fiu decuplat de la rețea. Așa că, pentru a nu intra în încurcături și mai mari și sperând că, astfel, scap de belele viitoare, am plătit”, a scris Vosganian, potrivit stiripesurse.ro.

„Numai că speranța mea a fost deșartă. Am primit zilele trecute factura pe august. Cică tot estimată. În valoare de 1500 lei (!!!). M-am dus la contor să văd ce arată. N-am putut citi nimic, căci ecranul contorului e mat ca un televizor chior. Și mi-am făcut socoteala că dacă în august, când nu consum gaze, am plătit 1500 de lei, probabil că la iarnă o să plătesc cât o fabrică de sticlă sau o rafinărie. Nu știu dacă în politică există democrație, dar în energie precis există. Căci, iată, eu, care am fost în mai multe rânduri ministrul energiei, sunt jecmănit cot la cot cu atâția alți cetățeni simpli, dar onorabili, ceea ce arată că în energie nu există privilegii”, a adăugat acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar dumneavoastra aveti impresia ca ei tin cont ca ai bani sau nu,iti trimit factura iar tu trebuie sa o achiti!
1
0
tapul asta crede ca daca afost ministru este intangibil.de ce nu spune ca l-a pus partidul ca era mincator de cacat nu destept.daca nu a platit 3 ani ca a fost ministru,nu ca noi care am platit luna de luna,acum a venit scadenta,
0
0
Haa... Sa vine miru ! Rusine sa-ti fie! Stai ascuns armeanule, hotule!
1
0
Sa impozitezi si oule de la gainile oameniilor,Dumnezeu tia dat.
0
0
Ministru pwlii a venit iar sa planga,dute sa te dea pesedista aia cu mir,poate iti recalculeaza factura
0
0
stai p***t cu matematica,ai spus ca ai fost sef de promotie la ase si tu nu stiai explica o caracteristica de poluare,nu te mai da in stampa ca nu prea sti
0
0
bine iti fac , ca ministru n ai facut o legislatie clara si durabila in domeniu . acum tragi ponoasele
0
0
Hotzmaniane , sa ne s**i cocoselul , tu si tot neamul tau de c***e politice. Suntem satui de oameni lipsiti de caracter ca tine , Tariceanu , Basescu , Mazare sau Dragnea !!!
2
0
Mai du-te acu' in parlament sa te smiorcai ca atunci cand vroiau sa-ti ridice imunitatea ...
0
0
rusinea armenilor, e furat !!! Pai tu te plangi mey hotzule ordinar ?
1
0
Bonul de miscare la montarea noului contor unde este ?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272