REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Vergil CHIȚAC: 155 de PANOURI publicitare NU au avut AUTORIZAȚIE și PRIMĂRIA ȘTIA asta

Vergil CHIȚAC: 155 de PANOURI publicitare NU au avut AUTORIZAȚIE și PRIMĂRIA ȘTIA asta

Replica API 8 ianuarie 2021 | 00:25 4259

După ce Replica a dezvăluit faptul ca firma care a încheiat cu Primăria Constanta contract pentru panotajul publicitar a avut 150 de panouri publicitare fără autorizație, iată că edilul Vergil Chițac confirmă acest lucru. Acesta a venit cu precizări despre faimosul contract cu Seaview Advertising.

„E zarvă mare din cauza desființării panourilor publicitare? Am fost luat în cătare și nu vreau ca replica mea să întârzie foarte mult.

Contractul de publicitate început acum 15 ani s-a terminat în 02.07.2019, când Seaview Media trebuia să-și ridice toate, dar absolut toate panourile publicitare. Și totuși după 18 luni, toate cele 500 de panouri se aflau...până ieri, exact în același loc. Evident, cu complicitatea celor care au condus primăria și nu au făcut nimic pentru ridicarea lor.

Faptul că în această perioadă noi am încasat numai 150 lei de panou pe lună în timp ce la Cluj Napoca prețul e de 155 lei pe m2 într-o singură zi, e un amănunt ce a scăpat ochiului vigilent al democrației în Constanța. Mai departe...am descoperit că 155 de panouri nu au avut niciodată autorizație de construire, iar în primărie se știa asta.

În sfârșit, am constatat că la nivelul primăriei se află în lucru, de peste 2 ani, un regulament al activității de publicitate, reclamă și afișaj. Subliniez: de peste 2 ani.

Ghiciți voi de ce nu a fost finalizat? Exact: ar fi generat o licitație pe care ar fi putut-o câștiga oricine...

Cam ăsta este adevărul meu. Și în ciuda linșajului mediatic, în spatele căruia se află interese private, adică bani, lucrurile vor fi puse în făgașul normal, legal.

Iar la 01.02.2021 punem în dezbatere publică regulamentul de publicitate, afișaj și reclamă, îl supunem aprobării consiliului local și organizăm licitație.

Mâine o să vorbim și despre celebrul caz „Roata”. Aveți încredere!“, a transmis primarul Constanței.

M.P.

Citește și: Făgădău a GIRAT afacerea de PANOTAJ STRADAL şi PUBLICITATE: 150 de PANOURI, fără AUTORIZAŢIE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo chitac . Gata cu hotia psd-makidonista
0
0
si mai vine din cand in cand se ne arate cum a mai desfacut el cine stie ce cacat a facut Fagadau.. alo, coaie blegi, ne punem si noi pe treaba sau tot tragem targa pe uscat invocand greaua mostenire?
3
0
Pai sa deschida proces oricui e de vina!!
3
0
CAND FACETI CURATENIE LA GHENE IN CARTIERE?? NE INGROPAM IN GUNOAIEEE !!
4
1
Bai pensionar nenorocit ce esti. Te-a pus lumea primar sa faci ce ai promis nu sa faci cacaturi. Panouri, cisterne de udat flori iarna. Prosti am fost
5
6
bai machidon fomist. Sper sa te ingroape covid cu turismul tau! sa ma cac pe sandramalele tale de pe plaja care nu ar trebui sa existe! voi nu sunteti antreprenor, fentati inclusiv taxele si impozitele!munca la negru etc... asa ca sper sa va vian covid de hac. Get a real job!adu un aport real societatii!
7
1
Cobstanta este un oras dependent de turism. Daca nu dati drumu repede la autorizatii de functionare pe litoral, astfel ca antreprenorii sa prinda curaj de munca veti avea surprize neplacute. Anul trecut primaria a blocat actele oamenilor. Daca se repeta figura si anul acesta, saracia din oras va va face nepopular chiar si in ochii propriului electorat.
4
13
Acum daca si-au dat seama cat am furat, am sa ma duc la puscarie?
12
2
Amiralul qsta e varza.o sa vedeti.a frecat motanul toata viata
10
12
daca ctr a expirat din iulie 2019, toate incasarile dupa acesta data trebuie confiscate la buget. sunt obtinute ilegal.
20
3
Asta nu face nimic. Da panouri jos si ii pune pe cei de la Polaris, chipurile sa faca curat. Cand vin fondurile Europene, cand vin investitiile, cand vin turistii straini, cand avem si noi concerte in oras care aduc turisti si bani in oras, cand transformam portul in PORT EUROPEAN, cand faci infrastructura, cand faci parcurile mult promise... Lasa gunoiul si panourile ca asta face si portarul Primariei.Curata toata faleza de la Modern la Mamaia ca e plina de boscheti si caini salbatici. Apuca te de treaba, lasa ne cu nimicurile pe care le nu le faci.
17
11
155 lei pe m2 pe zi e fortata rau
12
5
Uffff domnule primar o sa te duci la puscarie cu astia care iti baga sub nas
10
10
In sfarsit, Constanta are un primar adevarat! Bravo!
17
13
Linsajul mediatic este platit de prietenii lui Fagadau.Stim asta.Pentru Mazare si clientela lui politica ,Fagadau a fost garantia ca nimic nu se va schimba dupa arestarea lui.Constanta trebuie sa intre in lumea oraselor civilizate.Epoca Mazare-Fagadau a luat sfarsit.Suntem alaturi de dvs.
18
12
155 lei pe zi pe m2 inseamna ca primaria cluj incaseaza minim 30000 lei pe un panou si tu esti pitagora amiralule aritmetician care esti si care inghiti tot fara sa treci prin creier pentru ca oricum nu intelegi nimic
11
10
In Mamaia o autorizatie pt un mini market este 2mii euro iar o terasa care face zeci mii lei incasari cu un adaos de 700% plateste doar 100lei? probabil ca, raspuns: Nu orice prost detine o terasa gen Andreea Motor etc, cum sa plateasca ei taxe mari cand prietenii lor sunt in administratia locala? Sa plateasca fraierii aia mici. Oricum trebuiesc eliminati, E musai sa ramana doar germanii de la Kaufland Lidls si Mega imagen, atat,
11
3
A umilit un judecator "ne-prieten" Avocata Ovanesian, suspectata de tentativa de corupere a unui magistrat
16
6
Faceti ordine in constanta, cu toate contractele fictive, dati infractorii care s-au imbogatit din magariile astea pe penal, ca asa merita hotii astia, sa cheltuie inapoi banii care i-au incasat ilegal. VA IMPLORAM SA ASFALTATI BULEVARDELE PRINCIPALE, sunt praf, rupem masinile in doua..capitol-delfinariu, gara-dacia, grand-gara, sunt varzaaaaaa, numai gropi si gauri de canalizare ridicate care nu le poti evita ca faci accident . Va rugam, meritam si noi asta, de 20 ani tot asteptam Puneti un strat subtire peste cel vechi, dar sa fie nou si fara gropi...faceti asta si mai primiti un mandat..
18
1
Ionut Barbu de la SeaView,in urma cu 2 luni, a schimbat panourile vechi cu unele noi in mai multe zone din Cta. Desi trebuia doar sa le demonteze pt ca nu mai avea contract cu primaria de un an si jumatate, acesta a facut investitii noi protejat fiind de primaria Cta si de Politia locala, ca doar aceste modificari s-au facut in vazul lor. Panourile noi pot fi vazute in zona Capitol, in zona Primariei, la Spitalul Mare , etc .Se aude ca Barbu a finantat campania PSD , dar si PNL .. Desi exista mai multe plangeri penale pe numele acestuia, procurorii nu-l deranjeaza ca doar legea nu-i pt toti.
20
1
A descoperit roata! Mare rahat
10
15
stimabile chitac daca tot o tii pe irina panzariu prin primarie, sa va povesteasca ea toate magariile, din ultimii 15 ani le stie prea bine, imclusiv cum ea prin parintii ei are o gramada de terenuri in municipiu, din spaga, partea ei
24
0
Bravo Vergile,fa curatenie in oras chiar daca te ataca cei cu interese , cu legea in mana , de partea ta n-au ce-ti face! Constantenii te vor sustine.
22
13
Foarte bine sa facut speram si la alte lucruri puse pe fagasul normalitati si corectitudini ....spor la treaba ...
15
10
Domnule Primar, FACETI CURATENIE in Primaria Constanta! Aveti sustinerea tuturor cetatenilor onesti!
27
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212