REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Vești bune la Constanța: peste 100 de persoane s-au vindecat de Coronavirus!

Vești bune la Constanța: peste 100 de persoane s-au vindecat de Coronavirus!

Replica API 18 aprilie 2020 | 23:20 6491

Potrivit prefectului județului Constanța, George Niculescu, în acest moment, la Constanța, există 104 persoane vindecate de noul coronavirus.

„În prag de sărbătoare, mai primim și vești bune, în noianul de informații care ne aduc fiori pe șira spinării: astăzi, la nivelul județului Constanța, am depășit pragul de 100 de persoane vindecate de noul coronavirus! În total, sunt 104 persoane care au câștigat această luptă! Este, în principal, meritul personalului medical profesionist și dedicat, care indiferent de caz, de zi, de greutățile întâmpinate, a tratat fiecare bolnav cu multă dăruire! Nu uitați să păstrați credința și speranța în suflet!”, a spus George Niculescu.

Reamintim faptul că în județul Constanța, în prezent, numărul cazurilor de infenctare cu virusul SARS-CoV-2 este de 181, iar 104 au fost vindecate.

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica de 2 bani, jirnalisti obedienti si patroni de rahat. Dece ati blocat comentatiile la articplul cu danncu? Poate vroiau si cetatenii sa i ureze ceva. Hahaha
4
1
Sa speram ca stirea este normala.
2
2
Dati numarul real de cazuri. Nu mai mintiti.
8
1
Ba Bobita ia de mana pe toti PNL si ducetiva ca voi vati vazut doar interesul daca nu de p t ce iesti daca nu aduceai in c ta pe toti intorsi in tara acum era mult mai bine nu ati mai lua tu grade pe umeri doctorilor,ca tu ptr noi doar un bulache ramai mazare si gasca lui sau ridicat singuri din faculate voi cu gasca ta cu crusoveanu cu toti vreti sa va ridicati pe umeri socrilor adica sunteti sageti
7
0
E mireasa lu Bucovala; saru mana tata socru
19
0
mwee pnl!!!
14
1
Asta e femeie sau barbat?
18
2
lumea in judecata.la politrucii din romania a fi injurati zilnic e obisnuinta,nu au onoare,omenie si moralitate.nesimtirea e virtute.puteti sa-l injurati 10 ani daca-si primeste banii ca de obicei e foarte firesc pentru el.daca avea de plata 2-3 milioane de euro daune materiale morale si se punea sechestru pe avere fiti siguri ca era afectat.asa,cainii latra,caravana trece.
10
1
De ce apare Niculescu in poza, ce contributie personala are el la vindecarea acelor oameni? Oricum va ramane in istoria locala drept unul dintre cei mai compromisi prefecti!
20
2
George Niculescu, vei ramane in istoria acestei urbe drept un om fara coloana vertebrala! In locul tau, chiar sa fi stiut ca ma zboara din functie, tot ma impotriveam si refuzam acceptarea unor nedoriti si neaveniti, plini de virusuri, carora le putea tara a cacat acum ceva timp. Constanta ar fi fost exponentul unei zone fara probleme, fara astfel de infectii virale, daca tu ai fi refuzat primirea acestor pasari migratoare. Du-te invartindu-te de tradator!
32
2
Nici o veste buna nu se prevede din partea dreptei.
18
4
PNL este ok, dar trebuie un prefect intransigent
3
26
vestibune vor fi DOAR in momentul in care vor disparea din oras, cartierele de tigani asistati sociali din banii nostri ! demolati blocurile de tigani si faceti parcuri pt locuitorii orasului platitori de taxe!
22
1
E un miracol de Paste! Laudat fie PSD-ul!
12
11
...... machidonii si tiganii! Si batuti cum erau batuti oamenii in puscariile comunistilor!
15
4
Spitalul de infectioase e plin, palazu la fel. La medgidia sunt destui internati. Cadre medicale, peste 15 infectate. Schipor, niculescu si halichidis mint ca niste comunisti nenorociti! Halichidis minte ca a testat tot judetul!! Zilnic sunt cateva confirmari numai la judetean. Dsp contanta si halichidis ascund cazurile, cum au ascuns si epidemia de hepatita din toamna.
23
3
Cum sau vindecat ce-i care spuneti?? Aveti vreun tratament?? Spuneti-ne si noua
14
4
nu va mai spun ca eu i-am adus pe aia infectati. au fost tratati mexicanii din uk pe banii vostri. multumim. aaa in 2020 sa munciti mai mult ca din furaciunea noastra am tratat ciorile si acum nu mai avem bani de lexus
15
3
Dati afara pe BADESCU LAURENTIU managerul idiot de. La ambulanta si pe sclavul lui pupincurist DORCEA ALEXANDRU catelul lui Acesti hoti care isi repara masinile pe bani ambulantei. Sa dea covodu in voi si in familiile voastre de infecti ce sunteti. Acesti psdisti imputiti trebuie sa dispara din ambulanta. D-zeu e drept si sigur o sa va dea fix ce meritati. Cancer sau covid
5
4
sa nu uite cumva sa-i trimita mesaj si prietenului nicusor constantinescu pe care l-a facut scapat cand porcul umflat dormea de beat ce era in intersectie la Capitol. imediat nevasta-sa pe care nu o duce deloc capul a fost promovata sef serviciu in primarie... un suflet de psd-ist cu pile la matei pnl-istul care l-a ajutat sa stea in functie...
15
5
Laba trista PNL ista!
29
3
Amice:PT PSD ia mai taci din gura ca numai prosti spui din gura ta bai Maimutoi Tolomac si blegoman si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si nu te mai lega de Psd si lasa-i in Pace ca Nu Iti dau Doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman!
9
7
dobitocule si cati din ei sunt din c-ta,muie penele muie iohanis
23
2
luati va talpasita inutili politic si uman
21
2
Aterizat ca si prefect al Constantei doar pentru ca s-au dat bani unde trebuie si la cine trebuie. Fara competenta, experienta 3 luni cu calificare la locul de munca asa cum se lauda chiar el si in general, inept pe toata linia. I-a adus pe carantinati la Flora si Techirghiol, a umplut spitalele din Constanta de bolnavi si acum ne comunica cati s-au vindecat. Prin Cristina Schipor, alta tuta, are tupeul sa ceara magazinelor sa-i opreasca pe cei fara masti sa intre. Ca si Chitac, vom astepta cu nerabdare sfarsitul perioadei de urgenta ca sa acordam PNL atentia cuvenita. Aia penala.
25
5
MUIE REPLICA
15
7
Nu ti-i dat demisia ?ai ajuns prefect in urma unui concurs aranjat sa devii functionar public,chiar nu ai demnitate deloc?
37
2
Eu cred ca ai vazut filmul de la Hunedoara
6
2
Prostule, tu nu ai niciun merit pt asta, medicii sunt cei care muncesc din greu. Ei trebuie sa vorbesca, nu tu imbecilule. A, si vezi fraiere ca insigna se poarta pe reverul drept, nu pe stangul ca tine. Prostule!
40
3
Maimutoiul asta ar trebui,daca are rusine,sa taca,sa nu apara pe nicaieri.Ce treaba are prostu targului cu statistici medicale?Secatura,medicii trebuie sa vorbeasca despre situatia si tratamentele medicale,ei trebuie sa spuna ce si cum este cu virusul asta in spital.Ce stii tu,prostule? Crezi ca constantenii uita ca,de sluga proasta ce esti,te-ai oferit sa cazezi in Mamaia peste 1200 de repatriati?Tocmai in cea mai tare statiune de pe litoral?Oamenii aceia n-au nicio vina,trebuia sa stea in carantina, dar la ei acasa.Altii prefecti au refuzat,au batut cu pumnul in masa,tu insa...sluga!
43
2
Mai aveti putin si dispareti cu totul psd-istilor. O aveti in cur toti de la psd...
14
37
machedonul asta spurcat a nenoroocit Constanta cu spagile care si l e a tras de la hotelieri , bai nene lasa ne dracu cu minciunile tale si da ti dracu demisia apucate de ce faceai inainte OSPATARIE !!!
35
7
Mestere, daca erai inteligent ai fi tacut vreo 50 de ani pe subiectul asta, dupa ce ai infectat litoralul cu toti ratatii din diaspora.
43
6
La cei peste patru sute de decedati,Dumnezeu sa-i odihneasca,au aparut comorbiditati.La cei vindecati nu se specifica nicaieri ce alte afectiuni aveau.Sa stim si noi ca poate printre cei vindecati mai erau cu diabet,ciroza,hepatita,persoane care facusera chimio sau radioterapie,s.a.m.d.Asa aude cineva ca are coronavirus,se stie si cu diabet,hipertensiune,deja a intrat in depresie.Oricum,statisticile nu reflecta situatia reala,sunt manipulari de tot felul!
28
2
sa ti-o dam toti in cur! te'n plm de escroc
22
4
Numarul este 77 daca ii excludem pe cei vindecati?
9
2
Analfabetul asta care i-a iesit lui in ghioc ca toti constantenii trebuie sa poarte masti dupa ce a cazat toti ciorditorii veniti de la munca din Italia in hotelul lu mazare, sa ne suga ...
37
6
Da da si eu sa te patrund adinc in recrul tau pufos .urva mica
18
3
SA TE FUT CA MARE JIGODIE ESTI
32
5
la scenariul in care devenim oras izolat cu gipsanii din ghetoul central.Stalingrad sub asediu a fost o gluma.mii de gipsani flamanzi care vor iesi la talharit.si asta multumita miilor de gipsani adusi in carantina.
41
1
Asa sa primesti si tu cum ai dat la constanteni. Prefect mai incompetent nu a existat niciodata in Ro. Nu mai au pnl istii cadre. Asta are doar par alb ca de creier nici nu a auzit.
51
4
Daca tot i-a adus pe toti la hotelurile de pe litoral, trebuia sa stea si sa-i si intampine nenorocitul, sa-i pupe pe toti.
50
5
Ai uitat cine a adus bolnavii la Constanta, si eram considerati focar de infectie? Ai sa vezi tu la alegeri ce ai facut, cum ai distrus tu PNL-ul.
65
4
Nu uitam ca tu ai adus molima in Constanta!
69
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212