REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Viceprimarul Babu RISCĂ să fie EXCLUS din partid!

Viceprimarul Babu RISCĂ să fie EXCLUS din partid!

Replica API 29 ianuarie 2020 | 11:21 678

Ce spune Felix Stroe!

Ce spune Felix Stroe!

Viceprimarul Constanței, Dumitru Babu, se află în centrul unui scandal care l-ar putea costa statutul său în PSD. Babu riscă să fie exclus din partid după ce a jignit un jurnalist, căruia i-a spus că ”faci umbră degeaba pământului”.

Jurnalistul l-a întrebat pe viceprimar de ce a votat proiectul care permitea construcția unui bloc modern în zona Lupoaică, iar Babu i-a răspuns că l-a votat pentru că specialiștii l-au avizat, după care i-a spus jurnalistului: „faci umbră degeaba pământului. Așa sunteți voi, ăștia care vreți să schimbați lumea”.

Felix Stroe, președintele organizației județene a PSD Constanța, a declarat, pentru Replica de Constanța, că l-a atenționat pe Dumitru Babu foarte serios, menționând că, la următoarea abatere, fie ea cât de mică, va fi exclus din partid. ”Este regretabilă atitudinea manifestată de viceprimarul Dumitru Babu, o atitudine cu care nu sunt de acord. Presa trebuie respectată, trebuie să primeze. Domnul vice a fost atenționat de mine personal, i-am spus că, la prima abatere va fi exclus din partid”, a spus președintele PSD, Felix Stroe.

Totodată, Stroe a precizat că Babu se simțea necăjit, spunându-i că nu-și explică atitudinea pe care a avut-o față de jurnalist.

De asemenea, și primarul Constanței, Decebal Făgădău, care este și președintele organizației municipale a PSD Constanța, regretă atitudinea lui Babu, dar că se delimitează de declarațiile acestuia.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367