REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Viceprimarul Ionuț RUSU: Sigur vom organiza ceva de REVELION!

Viceprimarul Ionuț RUSU: Sigur vom organiza ceva de REVELION!

Replica API 15 octombrie 2021 | 23:25 2360

O nouă veste bună pentru cetățenii municipiului Constanța! Viceprimarul Ionuț Rusu a declarat pentru Replica de Constanța că anul acesta constănțenii vor avea parte, cu siguranță, de un eveniment de Revelion. Deocamdată, oficialii sunt în discuții pentru a stabili cu exactitate detaliile evenimentului.

Ionuț Rusu

Revelionul 2020-2021 nu s-a putut ține din cauza faptului că municipiul se afla în carantină, însă, iată că anul acesta constănțenii vor avea cu siguranță parte de un eveniment în seara dintre ani. City managerul Constanței a declarat într-un interviu că speră ca în acest an constănțenii să se poată bucura de un astfel eveniment, având în vedere situația de anul trecut. „Sper să avem de Revelion ceva organizat în Piața Ovidiu. Viceprimarul Ionuț Rusu este maestrul de ceremonie în ceea ce privește evenimentele care se organizează în municipiul Constanța. Eu îi transmit dorința cetățenilor, dar cred că deja o percepe”, a declarat Felicia Ovanesian.

Rusu: „Vom organiza ceva, cu siguranță”

Zis și făcut! Contactat fiind, viceprimarul Ionuț Rusu ne-a declarat că va fi organizat cu siguranță un eveniment în seara dintre ani, însă, deocamdată se fac consultări. „Vom organiza ceva cu siguranță, și sper că în Piața Ovidiu, nu știm sigur. O să avem și Orășelul Copiilor. Încă suntem în discuții, în consultări, pentru că trebuie să vedem cum va evolua și pandemia, dar sigur se va organiza ceva”, a declarat Ionuț Rusu.

Ultimul eveniment, organizat în 2019

Vă reamintim că înainte ca pandemia să se declanșeze, la cumpăna dintre anii 2019-2020, Primăria Constanţa a organizat Revelionul tot în Piața Ovidiu. Atunci, vedetele prezente au fost: Ștefan Bănică, Voltaj şi Andra.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O laba colectiva . Un bukake pe cinste cu ejaculare in fesu tau cu dinamo labagiule
0
0
Cu siguranta vor organiza o ciordeala de fonduri...
2
0
vezi sa organizezi un eveniment de ridicare zmee
1
0
In cimitire ca le ai luminat.vorba aia, aveai si tunun vis cu cimitirele
5
1
Cred ca trebuie organizat ceva de revelion insa poate ne faceti un cadou de CRACIUN si va duceti de unde ati venit. Apropo,Rusule unde ai pe buletin locul nasterii,ca in Constanta in niciun caz.
9
2
ciumagalbena!!!!
8
1
deci de revelion nu mai e pandemie? ciocnim sampanie cu covidu
9
0
Gasca lui chitac continua cu abureala. Treaba in oras cand va apucati sa faceti ?
18
3
FMM si tie si lor
16
3
Numai fiti frustrati, se vede cu ochiul liber ca se face treaba in Constanta, dar voi a-ti vrea intr-un an sa faca ce nu sa facut in 30. Deci numai fiti frustrati, asteptati cei 4 ani de mandat si dupa puteti alege pe altcineva mai competent daca ei nu isi fac treaba.
4
24
de latrau ce esti.
18
1
sunt in discutii pentru detaliile evenimentului. Nu m-as mira sa aiba discutii pentru a stabili data evenimentului
7
7
De 1 an si ceva de la wc ovanesian horia rusu etc... auzim foarte des... o sa facem. O sa realizam. O sa se intample. O sa... aaa plus greaua mostenire. Nu va e rusine? Orasul arata deplorabil. Ca sa ajungi intr un loc trebuie sa ocolesti tot orasul. Toate se vor intampla candva. Apropo. Vedeti ca fagadau a avut cateva realizari in mandat plus proiecte cu care voi va laudati acum. Putine ptr un oras cum e ct. Dar voi n-ati facut nimic si a trecut 1 an deja.
25
4
Faceti ceva de plecare
22
2
Cand zici ca faci CEVA e clar ca nu prea.
16
0
SUNTETI NISTE TICALOSI, CRIMINALI! SPER SA RASPUNDETI PENTRU CAT CHINUITI POPORUL ACESTA! NEMERNICILOR!
23
5
Bai bine facem un puz si plantam copacei decat sa platim expiratzi cu plaibec
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108