REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Victor Ponta, demers împotriva lui Carmen Dan după ce un polițist a fost omorât în Timiș: „Trebuie luate urgent măsuri radicale“

Victor Ponta, demers împotriva lui Carmen Dan după ce un polițist a fost omorât în Timiș: „Trebuie luate urgent măsuri radicale“

Replica API 5 iunie 2019 | 04:27 424

Victor Ponta

Partidul Pro România a depus la Camera Deputaţilor o solicitare pentru ca ministrul de Interne, Carmen Dan, să fie invitată săptămâna viitoare în plen, la „Ora Guvernului”, pentru o dezbatere referitoare la politizarea condurcerii şi lipsa de investiţii umane şi materiale în Poliţia Română, conform news.ro.

Grupul parlamentarilor Pro România a depus la Biroul permanent al Camerei solicitarea pentru invitarea lui Carmen Dan, la o dezbatere în plen intitulată „Românii şi poliţiştii - victime sigure ale managementului catastrofal al ministrului Carmen Dan”.

„Grupul ProRomania urmează să ceară explicatii Ministrului de Interne Carmen Dan pentru politizarea conducerii şi lipsa de investiţii umane şi materiale în Poliţia Română! Trebuie luate urgent măsuri radicale!”, spune preşedintele Pro România, Victor Ponta.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ponta nu mai trebuie votat de nimeni. E o panarama de om politic. Vom vedea.
2
0
In octombrie 2015 am vazut ce masuri radicale a luat in calitate de prim ministru. Vezi cazul Gigina . Chiar ne credeti prosti , mister Ponta ?
0
0
Carmen dan si livache trebuie sa raspunda si sa plateasca pentru tot ce-au facut pe 10 August. Aceasta operatiune de incetinire a anchetei prin blocarea procurorilor de a folosi informatiile care au ajuns la ei pe cale legala reprezinta cea mai buna dovada ca 10 august a reprezentat o incercare a PSD de a anihila orice forma de opozitie din Romania. Ministrul de Interne Carmen Dan se afla intr-o situatie dificila pentru ca nu are niciun control asupra anchetei, iar posibilitatea de a fi pusa sub acuzare de catre procurori are mari sanse sa se concretizeze.
6
1
tu ai facut ceva ? ce usor e sa mancam cacat , uitand ca am fost in echipa . Mars ponta ....sau zzztttt !
2
1
Jegule, mars in p---a ma-ti! Esti o scursura umana, o lichea desavarsita!
3
1
Iesi ba la pensie si lasa-ne dracu-n pace. Ia-ti-l pe Basescu si cara-te la baute si femei, sa te-nvete-n cateva zile ce n-ai invatat pana acum, 'te naibii de Pisik. Daca ospatarul da buleala, ia-ti-l si pe FAGADAU sa va toarne in pahare. Si pe VANTURACHE piccolo.
5
1
asta a uitat cand hastagii il bombardau cu PUIE MONTA sau acum se da cuminte sa primeasca si el un oscior!
5
1
locul infractorilor este la puscarie nu liberi pe strazi , sau prin parlament!
3
2
De ce saptamana viitoare Acum trebuie.
2
2
ce tare ,e Ponta in clont ,dar el ce-a facut ptr.politia romana Nimic..cand era in functie ...????
9
1
nu am crezut ca poti fi atat de jigos .
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212