REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Victoraș Micula înjură, ca la ușa cortului, pe Tik Tok! Video

Victoraș Micula înjură, ca la ușa cortului, pe Tik Tok! Video

Replica API 18 mai 2022 | 22:58 5056

Un scandal de proporții a izbucnit pe Tik Tok, între două utilizatoare ce se află în top, una dintre ele fiind Dana, fostă ispită la Insula Iubirii. În showul live a intervenit Victoraș Micula, fiul cunoscutului afacerist Viorel Micula, care a înjurat ca la ușa cortului. În cele din urmă s-a calmat și și-a cerut scuze, încercând să aplaneze conflictul dintre femei.

Victor Micula

“Sunt regele Tik Tok! Voi, utilizatorii de aici, sunteți în top datorită nouă, donatorilor!”, a spus Victor Micula Jr., fiul magnatului Viorel Micula, cu afaceri și prin Constanța.

Scandalul a izbucnit în noaptea de luni spre marți, 16 spre 17 mai, pe Tik Tok. Alee, o utilizatoare din Ferentari s-a luat la harță cu Dana, fostă ispită la Insula Iubirii. Ambele s-au acuzat că au vorbit prost una la adresa celeilalte. De aici și până la ”bălăcăreală” nu a fost decât un pas. Jigniri, acuzații, urlete – au fost ingredientele unui scandal de proporții.

Victor Micula, cunoscut ca donator de top pe Tik Tok, a intervenit, folosind un cont secundar (are mai multe), adică ”sturmgezhutzvp”. În primă fază, intervenția lui a fost una grosolană. A înjurat-o pe Alee pentru că și-a permis să se lege de prietenii lui, inclusiv de Dana, așa cum puteți observa în clipul de mai jos.

Ulterior, fiul magnatului s-a liniștit și, probabil, și-a dat seama că nu a abordat o atitudine corectă pentru imaginea sa. Așa că, după ce și-a… ”băgat” și a țipat, a revenit la sentimente mai bune, încercând să aplaneze conflictul, ceea ce a și reușit.

Însă, miștourile nu au contenit, Micula spunând: ”Eu sunt mai gras că nu am timp de sală, eu fac bani. Eu fac exerciții cu cash și cu bancomatu’…”, a spus Victor Micula.

Victor este unul dintre moștenitorii imperiul financiar construit de tatăl și unchiul său, Viorel și Ioan Micula, având o avere impresionantă. Mai nou, ținând cont de faptul că banii nu reprezintă o problemă pentru Victoraș, tânărul îi donează pe Tik Tok.

Citește și: Victoraș Micula, donații de zeci de mii de euro pe Tik Tok

Detalii cu scandalul, aici:

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A**a se poate numi stire?
0
0
lasati gipsanii sa vina la mine
1
0
Foarte interesant replica de kkt
0
0
a**a nu trebuia sa aiba cancer?ca asa declara?
0
0
Laturi laturi.sapun
0
0
Ce mutra de porc scabros are individul...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102