REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Victorie în instanță pentru Dragnea: Judecătorii au respins redeschiderea unui dosar. Liderul PSD ar putea scăpa de o acuzație

Victorie în instanță pentru Dragnea: Judecătorii au respins redeschiderea unui dosar. Liderul PSD ar putea scăpa de o acuzație

Replica API 22 decembrie 2018 | 03:18 417

Liviu Dragnea

Tribunalul Teleorman a respins, vineri, cerera DNA de redeschidere a unei anchete mai vechi privind Teldrum, decizia fiind definitiva.

Initial, ancheta a fost clasata tot de DNA si privea asocierea dintre Tel Drum si Euroconstruct Trading. Cauza vizeaza parti din dosarul care in prezent este in instrumentarea DNA, Structura Centrala, in care Liviu Dragnea este urmarit penal pentru mai multe infractiuni, printre care abuz în serviciu si fraudă cu fonduri europene.

Surse din sistem sustin ca una dintre acuzatiile de fraudă cu fonduri europene aduse lui Liviu Dragnea ar putea pica, intrucat are legatura ca dosarul pentru care s-a respins redeschiderea.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@09:18 : de ce vorbesti de noi ? Esti mai multi ? Sa stii ca am cacat pentru toti pesedeii si mai ales pentru tine. Mult. Muie dragnea, muie pesede !!! Muie cu cacat postacii pesedeului !!!
1
0
de aceea vine nevasta ta la noi, in loc sa o futi stai pe replica . ia la muie !
2
1
@11:01 Lasa-te la mana ta si ia niste cacat la lins de la mine. Ca sa stai de sarbatori linistit ! Cu cacatul in guritza ta spurcata de pesedeu ordinar ! Muie dragnea, muie pesede !!!
4
2
nici de sarbatori nu ai ce manca , tot cacat mananci ? boule , dragnea este in slujba poporului , asta il doare pe klaus ....si pe tine ! va da clasa , victorii pe linie , tiki-taka face cu voi . Saracule , tu nu ai baba sa o futi la cap cu aceleasi prostii ? sau de aceea te-a parasit , ca esti insuportabil ?
2
6
furtul de fonduri europene in romanica nici nu este incriminat de lge si de magistrati nu departe spagoveanu care a furat sute de mii de euro din aceste fonduri este liber sa tina slujbe la poarta alba ca vizitator
6
2
LEGEA ESTE FACUTA DE PORCI CA SA APERE PORCII ORDINARI
7
2
Livache a dat spaga la judecatori
6
3
care judecatori, cei stimulati financiar de puscarias?, acestia pot fi numiti judecatori, am ajuns o tara de nulitati, de lipsa de caracter?
10
4
Iar i am supt pula lui dragnea
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212