REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Victorie SPLENDIDĂ a Simonei Halep la Australian Open: A trecut în 3 seturi de 'coșmarul' Iga Swiatek

Victorie SPLENDIDĂ a Simonei Halep la Australian Open: A trecut în 3 seturi de 'coșmarul' Iga Swiatek

Replica API 15 februarie 2021 | 00:25 2443

Simona Halep s-a înfruntat, duminică dimineață, cu Iga Swiatek, în meciul din optimile de finală de la Australian Open 2021. După un prim set disputat, polineza s-a impus în cele din urmă cu 6-3, după ce a câștigat un game pe serviciul Simonei.

Revenire spectaculoasă a româncei în setul doi. Simona l-a adjudecat cu un neverosimil 6-1.

Setul al treilea a început echilibrat, dar Simona Halep a jucat excelent și a reușit să-l câștige până la urmă cu 6-4

Halep şi Swiatek s-au întâlnit de două ori până acum, fiecare reuşind o victorie în optimi la Roland Garros, în 2019 şi, respectiv, 2020.

Simona Halep (29 de ani) a fost eliminată de Iga Swiatek (19 ani) de la Roland Garros 2020, în optimile competiției, scor 1-6, 2-6. Sportiva noastră şi-a spulberat adversara tot la Roland Garros, în 2019.

Pentru Swiatek cea mai bună performanţă la Melbourne sunt optimile de finală, pe care le-a atins şi anul trecut, în timp ce Simona Halep are o finală în 2018, iar în 2020 a atins semifinalele, scrie știripesurse.ro

Prima reacție a Simonei Halep după victoria de la Australian Open

Simona Halep a făcut primele declarații după victoria în 3 seturi din optimile de la Australian Open împotriva jucătoarei poleneze Iga Swiatek

"Mă bucur de acest succes. La Roland Garros nu mi-a mers. Acum am încercat să fac lucrurile mai bine și am reușit. Cred că în tot turneul am servit bine și mă bucu că am reușit aici. Încep să-mi variez mult serviciul, m-a ajutat mult aici. Am forțat-o să greșească.

Mă simt bine, nu pot să mă plâng. Am lucrat bine acasă, m-am pregătit și aici. Sunt puțin obosită, dar sunt relaxată", a spus Simona Halep.

VIDEO:

(Sursă video: Tennis Empire III)

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand o sa-i dea Serena cu terenul in cap!!!
0
0
Dai in hernie da disc KAKATEASH IN PLYSK OAIE PROASTA!! HALEPRA HALEPUTZA KAP DE OYTA CU MUYAN DE KAPRITA CU ROCHITA SI FUNDITA SI BENTITA!! DAREASH CU KAKAT PA RASA VOASTRA DA FUTALAI DA KAPRE!!!
1
1
Abia astept sa vad cum sterge Serena cu oaia pe jos!!!
4
5
Ce minunat daca toti din etnia ta erau ca tine ... plecati din tara. In rest bv Simona, ai grija cu eterna dopata Serena! Daca reusesti sa o bati, felicitari! iar daca nu, zi si tu ca te doare , spatele, piciorul, vezi tu!
3
8
Simona ne faci pe toti mandri ca esti ROMANCA. Reprezinti cu excelenta Romania! Bravo, Bravo, Bravo!
12
5
Nu trebuie sa fim mirati si suparati ca exista astfel de giboni umani. Ei fac asta pentru ca sunt lipsiti de stima de sine. Au ajuns asa fiindca sunt zero taiat la locul lor de munca, zero taiat ca oameni, fara rezultate profesionale sau de orice natura. Sunt niste scursuri mizere care traiesc improscand noroi pe orice persoana care nu este ca ei. Sunt bolnavi de invidie, rosi de neputinte si asa cum va dati seama mintea lor este profund tulburata ca ei nu pot vreodata sa reprezinte ceva.
16
4
Este cea mai buna performanta a tenisului feminin romanesc ever
16
6
Nici la muie nu i-as da simonei! s mic ba jeguriloooooooooooooor!
3
13
Cat de idioti pot fi unii oameni sa o injure pe Simona? Ca e machidoanca, ca joaca pentru bani, etc. Este singurul sportiv care pune la data prezenta Constanta pe harta lumii. Are respectul unei intregi lumi, este prezenta in top 10 de ani de zile. Are RG si W castigate. Felicitari Simona. Sper sa castigi cat mai multe titluri si evident cat mai multi bani pentru ca ii meriti.
16
6
Sa ma cac pe simona voastra. Da, cu s mic!
5
17
E cipanca venita din muntii Greciei cu hoarda de unde au fost fugariti de hoti ce erau.
13
19
Mai lasati laudale pt ea ca nu e ceea ce pare.joaca doar pt banii..cand da de una mai buna o da in dureri de spate
13
20
Bravo Simona!!! Indiferent ce zice lumea, esti romanca!!! Ai grija de tine, labaru a mai avut citeva neveste
19
11
Negru calareste oaie
5
18
Intra pe mana lu Serena.
8
19
Bravo Simona!
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108