REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO! A fost INAUGURAT programul #ComeToSEAus

VIDEO! A fost INAUGURAT programul #ComeToSEAus

Replica API 17 iulie 2021 | 00:05 3417

Sâmbătă, 17.07.2021, începând cu ora 11:00, întreaga comunitate constănțeană, dar și turiștii prezenți în orașul nostru au avut ocazia de a participa la evenimentul de inaugurare a programului #ComeToSEAus în Portul Turistic Tomis.

În cadrul acestei conferințe au fost prezenți Vergil Chițac - Primarului Municipiului Constanța, Ligia Deca - consilier prezidențial, Adrian Cîrstea - secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Cătălin Lazăr - director de cabinet al secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului - Izabella Doboly, Mihai Dragoș- vicepreședinte al Consiliului Consultativ de Tineret al Consiliului Europei, Gabriel Carnariu - președinte al Consiliului Tineretului din România, Nicoleta Andreea Deliu-Pașol - șef Departament Comunicare al Băncii Comerciale Române, Andras Farkas - director strategic al Grupului PONT, Tudor Ogner - președinte al Federației Tinerilor din Cluj, Mircea Mericari - manager al programului Iași – Capitala Tineretului din România.

Vergil Chițac: Orașul are nevoie de ideile tinerilor

,,Sunteți tineri și frumoși, iar eu mă bucur că sunt alături de voi. Știu că după o competiție lungă ați transformat orașul nostru în centrul activităților tinerilor. Vă felicit pentru toată munca depusă și vom ține cont de ideile și părerile voastre pentru că acestea sunt foarte constructive. Orașul are nevoie de ideile voastre. Acest proiect reprezintă o oportunitate de a transmite tinerilor că orașul are nevoie de implicarea lor.”, a transmis Vergil Chițac.

Iată programul de desfășurare al evenimentelor:

PROGRAM DE DESFĂȘURARE:

- 16:00-18:00 Atelier #ComeToSEAusTOGETHER

- 17:00-19:00 Treasure Hunt by CCTR

- 19:00-20:00 Atelier #ComeToSEAusARTSY

- 21:00-23:00 Mix DJ AlbWho

Atelier #ComeToSEAusTogether – atelier de lucru special dedicat direcției TOGETHER din cadrul programului. Acesta este un eveniment de tip networking în cadrul căruia organizațiile de/pentru tineri din Constanța vor prezenta proiectele derulate și vor discuta despre oportunități de colaborare pe perioada derulării programului #ComeToSEAus. Membrii echipei de implementare vor purta discuții cu reprezentanții organizațiilor constănțene - în vederea prezentării punctuale a tuturor proiectelor incluse în programul #ComeToSEAus.

TREASURE HUNT – cel mai cool treasure hunt din Constanța va începe la ora 17, pornind din Portul Turistic Tomis. Înscrierea participanților se va face până pe data de 16 iulie, ora 23:59.

Atelier #ComeToSEAusARTSY – momente artistice dedicate direcției ARTSY din cadrul programului descriere. Vă așteptăm la un show de tobe (Barbarossa Samba Group) și picioroange, la fel cum vedeți la marile festivaluri.

MIX DJ VIP - pe tot parcursul evenimentului vom avea asigurată muzica - de un tânăr DJ constănțean- Octavian NANU. De asemenea, după finalizarea atelierelor tematice vom avea și un DJ consacrat AlbWho pentru menținerea atmosferei.

Accesul în cadrul evenimentului este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2; persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Proiectul ”#ComeToSEAus” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța (FONT CT), fiind un proiect de interes general finanțat din fonduri nerambursabile.

”Capitala Tineretului din România” este un program național guvernat de Consiliul Tineretului din România (CTR), Federația Tinerilor din Cluj (FTCluj), PONT și Banca Comercială Română (BCR), iar în perioada 2 mai 2021 - 1 mai 2022, titlul este deținut de orașul Constanța.

Acest eveniment are ca scop principal prezentarea oficială a programului #ComeToSEAus și derularea de activități complementare în raport cu cele 5 direcții specifice asumate și anume: ComeToSEAus Smart; ComeToSEAus Artsy; ComeToSEAus Together; ComeToSEAus Cool și ComeToSEAus Green.

Video:

Virgil STOIAN, A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lumea lejera pe nuante de bleu si mult maro pentru ca sunteti de kkt voi si ongistii tradatorii.Georgica nu mai are mult speram si Schw ab si nenorocitu' de F au ci pe langa Clin tons si Ga tes ca de bulaul ex C i a nepotu' lu Dunhan, Hussein Barry zis Ob am a se ocupa pe final.
1
0
Ce tineri reprezinta oamenii astia??? tot copii si urmasii celor care au condus constanta sunt la butoane. Multumim amiralul de kakarton
9
1
PNL cea mai mare infectie pe care a vazut-o constanta! Membrii lor cei mai mari penali infecti !!! Huaaaaa
17
6
Program de rahat. In limba engleza de parca e limba oficiala in Constanta
16
0
mweeepnl!!!!ciumagalbena!!!
9
8
se consuma iarba ?, se bea urina ? , swingeri ceva ?....Mwie adanca PZD !
6
8
Dar vai ... lipseste combinatorul caragheorghe din peisaj , l-a lasat liber pe partenerul lui de nazbatii , cocargeanu . Cat priveste acest program , este o continuare de sifonare a banului public preluata din zbor de noua administratie . psd , pnl , usr aceeasi mizerie
18
1
Muye Draqnea muye psd . Draq de zdrente si secaturi
15
8
Lipseste Omocea din grup si poza .....
8
4
Este vorba despre nimic?
19
3
Ce succes rasuntor.
17
4
Mai este si asta? Come to see Anusul cui?
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108