REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO: A murit băiatul băgat în comă de interlopul din Hârșova!

VIDEO: A murit băiatul băgat în comă de interlopul din Hârșova!

Replica API 13 mai 2020 | 00:09 11943

Bărbatul de 32 de ani din Hârșova, bătut cu bestialitate de un tânăr de 20 de ani, pe 3 mai, s-a stins din viață în cursul nopții de 12/13 mai, conform surselor noastre. Din păcate, medicii nu au mai reuşit să-l ţină în viaţă.

Cum s-a întâmplat totul!

Vă reamintim faptul că în seara de duminică, 3 mai a.c., în Hârşova, a avut loc un conflict care s-a încheiat pentru un tânăr pe patul de spital, în comă, iar pentru un altul la secţia de poliţie. Asan Regep, în vârstă de 20 de ani, l-a lovit cu bestialitate pe bărbatul de 32 de ani, acesta din urmă căzând la pământ. S-a lovit cu capul de asfalt şi a intrat în comă. Acesta a fost reţinut, fiind propus spre arestare preventivă în cursul zilei de marţi, după ce l-a lovit, fără motiv, pe bărbatul de 32 de ani. Tânărul de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Însă, a contestat joi, 7 mai, măsura, la Tribanulul Constanţa.

Agresorul, Asan Regep

VIDEO:

Citeşte şi:

VIDEO! Tânăr BĂTUT cu BESTIALITATE, lăsat în COMĂ în plină stradă

Individului care a băgat în COMĂ un bărbat, la Hârşova, nu-i place în arest preventiv

M.P. D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moarte tiganilor.O sa vina ziua cand lumea se va satura de jegurile astea.
3
0
Porumbei astia trebuie carbonizati sticle incendiare si dat foc la case noaptea.
6
0
Tiganu cu masina gri este fisu lu memet rente adica lele tiganul infect care a dato pe nevastasa la produs ca si tasu a dato pe fisa la produs masina sta acum inscrisa cu numere rosii provizorii la ciripoi in curte linga goe asta ar trebui inpuscatii nenorocitii astia ai tinem in circa pe spatele nostru stiati ca statu le da ajutoare sociale din banii nostri si au numai drepturi ciorile astea pacat de baiatul ala era un om linistit.
4
0
El a intrat sub pamant iar agresorul sta linistit in curte. De ce nu scrieti si despre acest lucru? Ca individul este acasa. Nu este in niciun arest.. A omorat un om si el este acasa. Cum se poate asa ceva? Cine a permis, ce procuror lasa in libertate un criminal? Se vede foarte clar pe video ca a fost premeditat.. nu a fost din greseala. Plus ca individul asta facea fix acelasi lucru in strainatate, cu asta se ocupa. Dadea in cap la om si il talharea.
3
1
Ar fi recomandat sa fie "sinucis" acest individ de cacat de catre familia victimei.
8
0
un tigan jegos, ar trebui bagati in tabara de concentrare. vastrati si hraniti acolo pana se sting. Mai ieftin e pentru societate sa ii tii inchisi si sa ii hranesti decat sa ii lasi printre oameni. Altenativa: sa fie urcati in avion si parasutati in india de unde au venit triburile lor. Nu au ce cauta in europa.
8
1
Ciorile turcesti trebuie starpite!
14
1
ACASA ESTE MOCIO REBELIONUL TURBATORESTE MUIE GIOSTITIA RUMANA
4
2
...e specie protejata.tatarii si tiganii...
5
0
Votez Noua Dreapta pentru ca ... Altfel nu se poate !
8
1
De ce nu le dati frate bataie!? Datile foc la case
17
0
bai 17:52, muie si lu PZD, nu numai lu PNL, faci discriminare, pai au expirat draqu cartusele, si gloantele erau tratate antiguramare si antifuraciune, a expirat solutia dar a ramas valoarea glontului
4
5
Si asta se intampla in rrrromanika cea bolsevica in care constitutia pulii spune ca rrromarlanul are drept la aparare vietii si a proprietatii . Dar ramane doar in constitutie ca in realitate nu te poti apara intrucat armele de foc sunt interzise.singura tara europeana cu adevarat democrata e elvetia unde fiecare are in podul casei 2-3 mitraliere si mii de cartuse.
12
4
nu te-ai prins , articolul era dedicat concetatenilor din Harsova ai ziaristului . Asa se exprima ei la tara .... baiatu'
6
1
hehe, fratii mei pe care vi i-am adus acasa. sa ii tineti in brate ca eu i-am adus. poate imi omoara unu familia. asa gest ca asa merit. sa vada cum e sa fi cetatean de rand sa te omoare orice bacterie de frate. sa ii iau in brate cum i-am luat si acum
3
1
@ Replica Ct, ati scris in titlu "a murit baiatul". La 32 de ani cat avea victima nu cred ca era "baiat".
9
4
Nimic despre schimbarea incadrarii juridice, sper ca stiti ce este aia, nimic despre minimul si maximul de pedeapsa, nimic despre agresor, caruia ii spuneti INTERLOP. Daca si asta e interlop...Rosianu sau Caiac ala mort din Craiova, ce mai sunt? Fiti profesionisti, ce dracului, vorba lui Dinica.
7
2
Cu siguranta ca asasinul va primi o pedeapsa mica si va executa doar jumate din pedeapsa. Adevaratii indivizi periculosi sunt protejati.
19
1
Pentru TIGANI doar benzina si chibrit. Atat. Simplu, eficient, cheltuieli minime. Iar boratura sa nu mai iasa viu din parnaie.
28
1
va fi cel ce va asigura pensiile romanilor in urmatorii 20 ani...acest tatuat,vopsit...pictat...va fi mandria ROMANIEI de maine...tara este plina de alde astia...ei vor asigura viitorul acestei tari...sa ne mandrim cu ei...ne fac cinste...
22
1
Ce interlop? un tigan imputit ce nu are dupa ce bea apa, banuiesc ca primea si ajutor social. Cineva aspus interlop dupa tatuajele ce le are pe brat.
23
0
proxenet este sub protectia ministerului afacerilor interne si al parchetului judetean.
21
4
Cine stie poate ca si acum la trei zile dupa ce a murit baiatul se va sinucide si criminalul asta tot asa cum a facut si ala de la Timisoara care anul trecut omorase un politist,pentru ca atunci asa au declarat politisti despre ala:"a fost gasit spanzurat in celula".
17
0
Futu gura masi de tigan infect a omorat un baiat nevinovat puscarie pe moarte
19
1
Votati Noua Dreapta si se rezolva treburile astea mult mai simplu
21
4
Manca-t-as,fac tziganii nasoale da'stea?Nu e nimic , sora bombardierilor Weber Renate si fratele lor Dorneanu Valer vor avea grija sa scape cu putina parnaie.
15
2
Dar urasc ciorile
27
1
Sa anfunde puscaria pentru cel putin 20 de ani. ce a avut cu acel tanar care era painea lui dumnezeu. Un baiat de nota 10 nu deranja pe nimeni .Dumnezeu sa-l ierte si sa faca dreptate. Tigan nenorocit mare smardoi.
31
0
Atat de jalnica a ajuns situatia cu justitia in mocirla romaneasca incat la o stire ca asta subconstientul nostru rationeaza direct cu ideea ca nu va face puscarie sau aproape deloc. Dar, unul din toata tara aia nu ar sarii sa protesteze, pentru ca toata populatia este intr un fel sau altul infractoare. Si nu a mai ramas aproape nimeni atat de integru sa poata schimba situatia. Copii vostrii vor muri poate la fel..si veti urla la luna degeaba.
19
3
roman de etnie romanes
23
3
Acum in harsova tiganii sant la putere cumpara si salonul de nunti
22
3
scapa cioara, daca nu e abuz in serviciu n-are nicio treaba. Punem pariu ca nu mai sta in arest?
22
5
ca tiganul scapa usor, pentru ca in Romania tiganii sunt protejati in pofida romanilor...
38
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367