REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO. Asfaltări în cartierul Compozitorilor, până seara târziu! Ce spune Confort Urban despre lucrări

VIDEO. Asfaltări în cartierul Compozitorilor, până seara târziu! Ce spune Confort Urban despre lucrări

Replica API 14 noiembrie 2017 | 00:00 427

Ieri dimineață, muncitorii de la SC Confort Urban SRL au reluat lucrările pe strada Constantin Bobescu, din cartierul constănțean Compozitorilor. După cum precizam într-o ediție anterioară, lucrările de asfaltare a străzii respective ar fi trebuit să fie încheiate până sâmbătă, 12 noiembrie a.c., dar termenul nu a fost respectat. Directorul Confort Urban, Florian Andrei, a declarat pentru „Replica de Constanța” că întârzierea a fost urmare a condițiilor meteo nefavorabile. „Dirigintele de șantier ne-a anunțat oprirea lucrărilor dată fiind starea meteo, a umidității crescute din aer. Astăzi (n.r. 13 noiembrie a.c.) am reluat lucrările și sperăm să le terminăm în cursul zilei sau în zilele următoare”, a precizat directorul societății.

Cât privește absența trotuarelor, reclamată de locuitorii din zonă, Florian Andrei a afirmat că acestea vor fi construite în următoarea etapă a proiectului. Astfel, trotuarele vor fi realizate după ce vor fi trase utilitățile și cablurile la construcțiile din zonă, pentru a nu se întâmpla precum în alte cartiere, unde trotuarele au fost sparte și apoi peticite, pentru a fi trase utilități în blocuri.

De precizat că, ieri seara, angajaţii de la Confort Urban lucrau de zor, pentru a mulţumi locatarii zonei – VIDEO:

Florentina BOZÎNTAN

Citește și: https://www.replicaonline.ro/suparare-mare-in-cartierul-compozitorilor-asfaltarea-strazilor-bate-pasul-pe-loc-335895/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu era confort urban-ul si acum erati in noroi ca acu 2 ani sau eventual plateati la shapir de 3 ori valoarea lui .Asa ca ciocul mic si mars la munca ca de barfa nu va intrece nimeni . Oameni cu " 2 facultati " angajati ca vanzatori !!!
5
1
Vrem mai multa implicare din partea dumneavoastra, domnule Primar! Nu mai vrem explicatii puerile din partea constructorului pentru nerespectarea termenelor! Care a fost sanctiunea, conform contractului, aplicata constructorului pentru nerespectarea termenului?
4
1
poate Confort Urban spune si de ce nu a reusit sa asfalteze in 2 ani 1 m2 de trotuar pentru care s-a platit .... e ca la curve, dai banii inainte si ia mwe clientul
3
1
In urma asfaltarii total inutile de data recenta facuta pe bd. Dezrobirii, la intersectia cu str. Nicolae Milescu, a rezultat o baltoaca superba lunga de vreo 30m si lata de vreo 5m. am loc de parcare platit la primarie si nu ma mai pot folosi de el!!! apa pana dincolo de glezne, luneta, portbagajul permanent pline de noroi doarece masinile care circula pe prima banda trec prin imensa baltoaca stopesc ... deci mai bine zis INCONFORT Urban!
3
3
Era pula buna pana la cora nu asfaltu
6
1
Confort Urban trebuie sa zica si de ce s a asfaltat de la sensul din inel 2 spre cora in conditiile in care vechiul asfalt era bun bun. Deh.....unde nu i cap
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218