REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

VIDEO: AU FĂCUT CIRC! Înmormântare 'stricată' de Poliţie, pentru că familia n-a înţeles că este obligatoriu certificatul de deces!

VIDEO: AU FĂCUT CIRC! Înmormântare 'stricată' de Poliţie, pentru că familia n-a înţeles că este obligatoriu certificatul de deces!

Replica API 14 mai 2019 | 00:19 360

Momente dificile pentru o familie din localitatea Târguşor! Poliţia a întrerupt o înmormântare, din motive ce ţin de respectarea legislaţiei. Situaţia nu a fost primită însă tocmai bine de unele persoane prezente, care se aşteptau să ajungă cu mortul la groapă, aşa că s-a declanşat isteria filmărilor! Care mai de care a început să filmeze cu telefoanele mobile, pentru a post ape reţelele de socializare imaginile cu poliţiştii criminalişti care, în definitiv, îşi făceau doar datoria!

Ce s-a întâmplat de fapt: un bărbat în vârstă de 62 de ani a decedat, iar medicul de familie a refuzat ă elibereze certificatul constatator al decesului, motivând, din câte se pare, că respectivul n-ar mai fi mers pe la medic, deşi era bolnav, de 2 luni de zile. Conform legii, dacă medicul nu eliberează certificatul constatator, potrivit legii – intervin poliţiştii şi se efectuează necropsia, în vederea eliberării documentului prin care se constată decesul.

În cazul de la Târguşor, familia a organizat înmormântarea, fără însă să se preocupe în ceea ce priveşte certificatul de deces, certificat fără de care nici preotul nu face slujba de înmormântare! De altfel, cel care a sesizat Poliţia cu privire la faptul că are de înmormântat o persoană, dar nu există actul de deces, a fost chiar preotul.

Ca urmare a sesizării, Poliţia şi-a făcut datoria, s-a prezentat la locul unde se afla mortul, l-a dezbrăcat şi l-a preluat în vederea efectuării necropsiei. În timp ce poliţiştii criminalişti îşi desfăşurau activitatea, câţiva indivizi supăraţi că „a fost stricată înmormântarea” au început să filmeze. Ataşat articolului vom publica parţial filmarea, întrucât este lipsit de decenţă să prezentăm imagini cu decedatul dezbrăcat! Din pucntul de vedere al celor care au filmat, nu a părut deloc nefiresc să filmeze şi să posteze imagini, pe Internet, cu mortul în pielea goală.

De precizat că marţi, 14 mai, după ce va fi gata necropsia, cadavrul va fi returnat familiei pentru a continua înmormântarea.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da lasa frate mortu sa traiasca macar o zi dupa parlamentare....daca nu fizic macar scriptic...lua si familia lui o sacosica cu psd..sa voteze si mana lui cu dnul dragnea sugatorul de....
0
0
Problema ii alta. Pe satanisti ii intereseaza daca defunctul a mancat de la mollurile lor sau a mancat gaini fara aviara, fara gripa porcina, fara sa faca vaccinuri antigripale, sau ca a luat druguri in fata telembizorului denumite somptuos SUPLIMENTE ALIMENTARE. De vina suntem noi ca sunte daci DeACI GET PE GET.
1
1
bai ghioarle securiste nu e treaba popii sa cheme militia el trebuie doar sa amcane poate cel mult sa refuze macanitul daca nu prezinti certificatul atat. si pentru necropsie vine medicul legist nu criminalistii, iar cand vine militianul in uniforma in loc public in exerciarea functiei tre sa se prezinte cu nume grad si unitate iar cetateanul poate sa il filmeze pana se plictiseste E LEGE BAI GUNOAIELOR? Pricepeti? in niciun caz nu vorbeste militianul ca ultimul ghertoi cu inchide filmarea ca ne strici firma! militia nu e firma e insitutie a statului jegurilor! ala trebuie cercetat disciplinar
2
2
medicul de familie a refuzat sa elibereze certificatul constatator al decesului, motivand, din cate se pare, ca respectivul n-ar mai fi mers pe la medic, desi era bolnav, de 2 luni de zile. Deci cua lte cuvinte medicul de familie vroia spaga!
2
1
lasi mortul la primare pana se fak hartile
1
3
La Targusor vezi ce n-ai mai vazut ! Mortul plateste impozit dupa trei ani decedat ,cu certificat de deces eliberat din primaria Targusor primarita vedeta Gabriela PSD.Acum se ingroapa fara certificat de deces sa poata vota pe 26 mai cu PSD .,,Merita sa crezi ''cea ce vezi in Comuna Targusor sloganul PSD PRIMARITA GABRIELA.
4
1
Atat timp cat medicul de familie nu elibereaza certificatul si nu era cunoscut in evidente cu afectiuni medicale, trebuie efectuata necropsia ptr a se stabili cu exactitate cauza mortii, tarani prosti ce sunteti.
15
2
Pacat de baietii care isi fac meseria..sunt tarati in mizeria asta
8
2
Macar chitanta....
4
2
Pai fara certificat de deces putea vota la europarlamentare!Prin Teleorman sunt frecvente cazurile cand voteaza persoane decedate!
11
1
mai cizmare , obligatoriu certificat de deces,,poate ati strans mortu de gat si il bagati in groapa ca merge si asa.,,,,e nu se poate marlane.
18
3
Comuna primitiva...niste analfabeti cu telefoane...vai de noi
22
4
Cum sa ingropi frate omul fara certificatul de deces? Deci omul ala traia 1000 de ani din punct de vedere al starii civile, ca nimeni nu-l declara mort. Am ajuns rau cu gandirea asta
26
2
popa o jigodie, nu e treab lui sa faca pe criminalistul , el trebuie sa ingroape omul dar deh hotului de hoti ie frica ca doar se stie cu bube in cap
6
35

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108