REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Video! Bătaie într-o sală de fitness! Un tânăr a fost înjunghiat

Video! Bătaie într-o sală de fitness! Un tânăr a fost înjunghiat

Replica API 20 ianuarie 2021 | 09:40 3079

Un tânăr de 19 ani, a fost înjunghiat mortal, marți după-amiază, în fața unei săli de sport din Sectorul 3 al Capitalei, scrie stirileprotv.ro

Principalul suspect, a fost identificat ulterior, cu ajutorul martorilor. Potrivit unor surse, este un tânăr de 20 de ani, cu care a avut un conflict.

Bătaia a început în sala de fitness, iar camerele de supraveghere au surprins acest moment. Ceilalți băieți aflați în sală i-au separat pe cei doi, însă conflictul a continuat în stradă.

Victima de 19 ani habar nu avea că agresorul de 20 de ani venise la sala de sport cu o armă albă asupra lui. Și, după ce s-au certat în continuare în stradă, tânărul de 20 de ani l-a atacat cu această armă pe băiatul de 19 ani.

A fost dată imediat alarma, iar când cei de la SMURD au ajuns să îi acorde primul ajutor, au găsit victima în stop cardio-respirator. Au făcut manevre de resuscitare, însă tânărul a decedat.

Polițiștii de la Secția 11 din Capitală aveau semnalmentele agresorului, așa că l-au prins imediat, la mică distanță de locul crimei și au găsit asupra sa arma pătată de sânge.

L-au dus imediat la audieri, iar tânărul de 20 de ani va fi acuzat de omor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ala cu bratele umflate de steroizi si acoperite de tautaje este criminalul cu cutit. Ce etnie minoritara cu rata natalitatii ridicata foloseste cutitul ca arma si are ca elemente culturale tatuajul si muschiul? Victima era un copil bun care mergea la scoala si facea sport dovada fotografia de pe fb in care se vede ca nu e tatuat si muschii sunt prin efort nu cu chimicale. Ucigasul cu ce se ocupa? Proxenetism,droguri? Din pacate legea ii face victime pe cei ce o respecta.Portul cutitului se sanctioneaza penal dar tiganii il folosesc si omoara. Mai bine arma in mana decat politia la telefon!
0
0
Viitorul suna bine..
1
0
Unu este mort , criminalu va iesi la pensie din puscarie . Cand nu ai minte , tragi de fiare . Cei mai multi trag de fiare pentru ca in cap nu prea au materie cenusie . Vad si pe strada pe cate unu cum merge cu bratele de parca au oua fierbinti la sub brat . Si mai merg si cu picioarele in X . Cu pantaloni cacati la cur .
1
1
e plm suplimente.....cretinism si imbecilitate crasa!educatie precara si cocalarisme....eu sintt mai tare ,o am mai mare...mistouri aiurea,...si....poate aluia o sa se lipeasca de premeditare.....ce plm cauta ala cu aa alba la sala de sport?!Dzeu sa-l ierte!
0
1
Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Cat de mare poate fi o neintelegere care sa duca la curmarea unei vieti? Sigur cearta a plecat de la nimic! Ce a dus la aceast final tragic? Mai mult ca sigur nivelul extrem de ridicat al testosteronului generat de suplimentele mai mult sau mai putin legale cu care se indoapa acesti tineri!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102