REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

VIDEO! CONSILIERII locali din Ciocârlia STAU la PÂNDĂ pentru a prinde infractorii

VIDEO! CONSILIERII locali din Ciocârlia STAU la PÂNDĂ pentru a prinde infractorii

Replica API 23 decembrie 2020 | 18:48 2244

Locuitorii din Ciocârlia au parte doar de evenimente nefericite. Aceştia s-au confruntat deja de două ori în ultimele zile cu furtul masiv de lemne din pădure. Cum făptaşii nu au fost prinşi, o parte a consilierilor locali a decis că este mai bine “să stea de şase” în timpul liber, sperând să-i sperie pe hoţii de lemne.

Se fură lemne în prostie la Ciocârlia

În ultima săptămână, în localitatea constănţeană Ciocârlia au avut loc tot felul de incidente. De la vandalizarea şcolii generale, până la furtul de lemne din pădure, lucru ce a început să se întâmple în mod constant. În ultima săptămână, două astfel de tentative de furt au avut loc în pădurea de la Ciocârlia, cetăţenii fiind alarmaţi. Şi nu doar cetăţenii, ci şi consilierii locali care s-au decis să stea de pază la marginea pădurii că poate aşa or speria hoţul. Dacă la sfârşitul săptămânii trecute, indivizii au acţionat pe timp de noapte, iată că aceştia au prins curaj şi luni, 21 decembrie, au dat atacul iar, de data aceasta ziua, în amiaza mare.

Consilierul local Median Menlomer

Consilierii locali fac pe paznicii

Cu speranţa că va putea stopa valul de furturi, consilierul local Median Menlomer a îmbrăcat “haina” de paznic şi s-a proptit “de şase” la marginea pădurii marţi, în jurul orei 7:00. “Consilier în acţiune sau ce face un consilier la 7 dimineaţa? Pentru cârcotaşii care stau pe margine şi vociferează! Dacă aveţi simţul civic dezvoltat, vă invit la voluntariat”, a fost mesajul transmis de consilierul local cetăţenilor din Ciocârlia.

VIDEO

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai, da. Ca politia e ocupata sa-i prinda pe cei care nu poarta masca. In alta ordine de idei, mi se pare circ ieftin. De obicei intr-o localitate de dimensiunile Ciocarliei cam sunt cunoscuti cei care au astfel de indeletniciri. Iar lemnele nu sunt scobitori sa le ascunzi in vreun cotlon. Cred ca tanti asta nu a aflat inca ca s-a terminat campania electorala. Sau incearca sa justifice purcoiul de bani pe care consilierii locali din toata tara asta il iau pe frecat menta.
2
1
numai un akm ii sperie...
6
1
Bravo asa oameni avem nevoie si mai este sansa....
9
1
Sapati santuri pe unde vin carutele,puneti capcane,sapati gropi acoperite cu hirtie si pamint,sa-i prindeti pe tiganii hoti!
10
1
Bravo acestor consilieri!
11
1
Forza d-na Median!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212