REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

VIDEO. Consilierul judeţean Mocianu şi-a dat demisia: 'Palaz e un dansator pe scena politică!'; Palaz: 'Mi-ai smuls o lacrimă'

VIDEO. Consilierul judeţean Mocianu şi-a dat demisia: 'Palaz e un dansator pe scena politică!'; Palaz: 'Mi-ai smuls o lacrimă'

Replica API 20 decembrie 2018 | 11:44 673

Sorin Mocianu

După ce Claudiu Palaz, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, a depus pe 6 decembrie, o solicitare către Președintele CJC pentru a iniția un proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier județean al lui Mocianu Sorin, având în vedere absența nemotivată la ultimele 5(cinci) ședințe ordinare, iată că nu mai este nevoie de acest proiect. Sorin Mocianu și-a dat demisia!

În ședința ordinară a Consiliului Județean Constanța, de miercuri, 19 decembrie a.c., în momentul în care președintele Marius Horia Țuțuianu a început să citească adresei depuse de consilierul județean Sorin Mocianu, prin care acesta își dădea demisia din CJC, consilierul a cerut să ia cuvântul.

În cuvântarea sa, Sorin Mocianu a subliniat că atât absențele sale de la ședințele CJC, cât și decizia de a-și da demisia, sunt motivate de cauze medicale, nu „din cauza lui Claudiu Palaz!”. Cât despre vicepreședintele CJC Claudiu Palaz, cel care în urmă cu puțin timp anunța că atât el cât și ceilalți consilieri județeni ai PMP vor absența de la ședințe dacă lui Mocianu nu îi va înceta mandatul, Sorin Mocianu l-a numit „dansator pe scena politică”.

„Domnule președinte, v-am depus dovezile mele, de ce am demisionat, și nu din cauza lui Claudiu Palaz. Vă informez că îmi depun demisia din Consiliul Județean din motive de sănătate și avizate medical, așa cum v-am depus. Motive care au determinat absența mea consecutivă din cadrul ședințelor CJC. Neg cu fermitate neadevărurile și acuzele apărute în spațiul public, de la domnul Claudiu Iorga Palaz, cel care nu este nimic altceva decât un om lipsit de scrupule și umanitate, avid după putere, imagine și nu în ultimul rând, un dansator pe scena politică.

Să nu uităm că Claudiu Iorga Palaz a zăbovit toată viața la stat, în funcții plătite din bani publici, dar totuși locuiește într-un palat aflat pe malul mării, așa cum se postează pe Facebook. Suntem la 100 de ani de la Marea Unire, la 29 de ani de la Revoluție, dar totuși viața românilor nu s-a schimbat cu nimic în bine.

Cu siguranță este și vina noastră, a politicienilor, care în loc să luăm exemplu de la înaintașii noștri de acum 100 de ani, nu facem decât să căutăm ceartă și dezbinare, așa cum domnul Claudiu Palaz face. Invit pe această cale tinerii în politică, PNL Constanța va fi dornic să le dea o șansă celor care vor să urmeze serviciul public, le urez mult succes, putere de muncă colegilor din Consiliul Județean Constanța și sărbători fericite tuturor”, a declarat Sorin Mocianu.

Replica vicepreședintelui CJC Claudiu Palaz a venit prompt: „Să știi că mi-ai smuls o lacrimă”.

Pe ordinea suplimentară a ședinței a fost adăugat proiectul de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului consilierului Sorin Mocianu, prin demisie, proiect votat de consilierii județeni. Propunerea pentru următorul de pe lista PNL este Lavinia Stan și, cel mai probabil, va fi supusă atenției consilierilor județeni în ședința din ianuarie 2019.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe dl Iorga il face procurorul ala jupan care apare pe la tv
1
0
Elitele pot fi daramate doar de alte elite, nu de victimele lor. Daaaar si victimele potajuta demolatorii. Iesind la VO. Multi. Masa. Demos Kratos.
3
0
Retardatul de Mocianu abia stie sa citeasca niste randuri scrise de vreun avocat. A ajuns individul asta sa ne dea lectii despre patriotism si principii? Halal!
5
3
Bebe la Panasonic la biliard aveai mai mult tupeu!Aici cu microfonul nu se intelege coinac ce zici?ori ti e frica de ei ori te ai emotionat-ofticat ca pleci ce plm?Ai si tu cateva filmari cu ei?2 3 inregistrari sau ai stat degeaba doar stomac si wc?Ti ai luat doar pantaloni Armani yalan si atat ?dar n ai o inregistrare si tu de pe la vreo betie cu fraierii astia...
5
3
cata sensibilitate. o lacrima
2
1
toti sunt o mocirla
6
0
BRAVO, DOMNULE! Cat de bine ai zis! Mare dreptate ai! Dar tupeul SI nesimtirea lui nu o putem schimba!
8
1
Sa ma Chis in creierul tau spalat cu cacat PMP. NOUA, la majoritatea constantenilor ne-a dovedit ca este o lepra. Cine e de acord sa dea like
17
1
Palaz are coloana vertebrala ca e cu nasul pe sus Si are cuvant si Palat si averi ca salariile de bugetar i-au adus venituri mari. Mai opreste-te din pupatul la cocoshel!
12
3
Palaz este singurul om din politica constanteana care are cuvant si coloana vertebrala,mie personal mi a dovedit asta.Respect.
1
32

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212